Gunaydın kızlar ben Burcu
gÜnAyDıN a.s.
Eki Görüntüle 41598
kızlar bu kraftın oyun parkı ablamda varyiğenim bi gün bile yatmadı içinde annesi ile yattı hep halada öyle sanırım benim rengi çok hoşuma gitmiyor sizce nasıl
Günaydın canım,ben de Derya
teşekkür ederim canım.Ayşe de ablamın ismi..bende cok severım hiç eskımen bır isimdir.
benimde oyun parkı hoşuma gidiyo Allah nasip ederse ondan almayı düşünüyoruz rengi fena değil bence güle güle kullanın inş.
kızlar show tvde
mehemet coşgundenizin karısının doğumu var izleyin derim
Canım merhaba, sana birşey soracağım. Ben Konya da yeniyim, alışverişe başladımı? Nereler var Konya da bebek için alışveriş yapmak istiyorum ama zamanım kısıtlı olduğu için gezermiyorum.
ALLAHımm ne mucize birşey ...çok duygulandım bizim nasıl olacak acaba öyle güzel ki kim bilir o duygu ne kadar mu kadar mutlu eder insanı Rabbim sağlıkla bizimde kavuşmamızı nasip eder inşallah senağlamasenağlama
ALLAHımm ne mucize birşey ...çok duygulandım bizim nasıl olacak acaba öyle güzel ki kim bilir o duygu ne kadar mu kadar mutlu eder insanı Rabbim sağlıkla bizimde kavuşmamızı nasip eder inşallah senağlamasenağlama
Canlarım herkese merhaba,
öncelikle beni merak edip dualrını esirgemeyen arkadaşlarıma sonsuz teşekkür ederim vallahi çok moral oldunuz benim için.
Dün amniyosentez işlemini sorunsuz bir şekilde yaptırdım sağolsun doktorum bu işin ehli biri öyle aman aman bir ağrı felan hissetmedim ki çok korkuyordum Allahıma çok şükür işlem başarılı geçti. doktor gözlemledğim kadarıyla sonucun kötü geleceğini düşünmüyorum dedi. bu beni öyle ferahlattıkı anlatamam size duygularımı. şimdi 3 hafta sonrası sonucu bekliyorum hayırlısı ile.
benden haberler şimdilik bu kadar.:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?