2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

kızlar bu kraftın oyun parkı ablamda varyiğenim bi gün bile yatmadı içinde annesi ile yattı hep halada öyle sanırım benim rengi çok hoşuma gitmiyor sizce nasıl

Eki Görüntüle 41598

kızlar bu kraftın oyun parkı ablamda varyiğenim bi gün bile yatmadı içinde annesi ile yattı hep halada öyle sanırım benim rengi çok hoşuma gitmiyor sizce nasıl

benimde oyun parkı hoşuma gidiyo Allah nasip ederse ondan almayı düşünüyoruz rengi fena değil bence güle güle kullanın inş.

teşekkür ederim canım.Ayşe de ablamın ismi..bende cok severım hiç eskımen bır isimdir.

evt eski ama bende ismimi severim
zaten eski isimler daha çok hoşuma gider benim

benimde oyun parkı hoşuma gidiyo Allah nasip ederse ondan almayı düşünüyoruz rengi fena değil bence güle güle kullanın inş.

rengi erkeğe uygun aslında içine park yatağa uygun uyku seti alsam nasıl olur bilmiyorum
aslında beşik istiyorum ahşap ama yatak odama sığmaz buda sığmaz ama en azından taşınabiliyor henüz karar veremedim zaten haziranda taşınıcaz o zamana kadar isare edip sonra oda yaprım diyorum

kızlar show tvde
mehemet coşgundenizin karısının doğumu var izleyin derim

ALLAHımm ne mucize birşey ...çok duygulandım bizim nasıl olacak acaba öyle güzel ki kim bilir o duygu ne kadar mu kadar mutlu eder insanı Rabbim sağlıkla bizimde kavuşmamızı nasip eder inşallah senağlamasenağlama

Canım merhaba, sana birşey soracağım. Ben Konya da yeniyim, alışverişe başladımı? Nereler var Konya da bebek için alışveriş yapmak istiyorum ama zamanım kısıtlı olduğu için gezermiyorum.

Merhaba canım,ben daha hiç birşey almadım.
Bu konuda da neresi daha iyidir bilmiyorum ama Kulesitenin orda,Erkan bebe,Horasan bebe,
Bebekce,diye dükkanlar varmış.Birde Saray çarşısı (kayalıparkın orda) ve civarında dükkanlar varmış.Ama dediğim gibi bende senin gibi bu konuda acemiyim,hiç bilmiyorum hangisi iyidir kalitelidir bi fikrim yok.
Pek yardımcı olamadım kusurabakma canım.

cnm evt ne büyük mucize demi
vallahi ben ağladım kendimi hayal ettim bende epidural sezeryan olucam çünkü
Allahım o günlere kavuştursun

Canlarım herkese merhaba,
öncelikle beni merak edip dualrını esirgemeyen arkadaşlarıma sonsuz teşekkür ederim vallahi çok moral oldunuz benim için.
Dün amniyosentez işlemini sorunsuz bir şekilde yaptırdım sağolsun doktorum bu işin ehli biri öyle aman aman bir ağrı felan hissetmedim ki çok korkuyordum Allahıma çok şükür işlem başarılı geçti. doktor gözlemledğim kadarıyla sonucun kötü geleceğini düşünmüyorum dedi. bu beni öyle ferahlattıkı anlatamam size duygularımı. şimdi 3 hafta sonrası sonucu bekliyorum hayırlısı ile.

benden haberler şimdilik bu kadar.:)))

cnm çok geçmiş olsun sanada oğlunada
inş sonuçlarda çok ii gelecek merak etme
dualarımız seninle

günaydın kızlar nasılsınız.

suray canım geçmiş olsun. sorunsuz geçmesine çok sevindim. inşallah sonuçların da çok iyi çıkacak. dinlen bu aralar. bebeğine de sana da sevgiler...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…