2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

canım cok güzel bir haber bu.
Allah tamamına erdirir insallah.

bu arada bu işlemi yaptıran arkadaşlarıma da gönüllerini ferah tutsunlar diyorum inşallah hepimizim sonucu iyi çıkıcak bundan eminim.

Ayrıca yaptırmayı düşününen arkadaşlarımada tavsisiye ediyorum yaptırsınlar. inanın öyle kokulacak bişey değilmiş. baştan böyle olacağını bilseydim diğer testleri hiç yaptırmazdım. ama işin uzmanına tabii ki. enazından içimiz rahat eder dimi kızlar.

lila ilk sayfada güncelleme yapılmamıs. benim 3lüde detaylıda yapıldı canım

cnm çok geçmiş olsun sanada oğlunada
inş sonuçlarda çok ii gelecek merak etme
dualarımız seninle

canım benim inanın şimdiden içim rahatladı:)

günaydın kızlar nasılsınız.

suray canım geçmiş olsun. sorunsuz geçmesine çok sevindim. inşallah sonuçların da çok iyi çıkacak. dinlen bu aralar. bebeğine de sana da sevgiler...

sağol tatlım dün evdeydim dr dan sonra bi güzel yattım dinlendim şimdi işteyim. ama zaten iş yok yormuyorum kendimi çok şükür iyiyimde.:)

canım cok güzel bir haber bu.
Allah tamamına erdirir insallah.

Amin canım benim inşallah Allahım herkesin bebeğini sağlıkla bebeğini sağlıkla kucağına almayaı nasip etsin:Saruboceq:

Suray geçmiş olsun canım. Sonuçların iyi çıkacaktır, hiç merak etme dualarımız seninle.

canım cok gecmiş olsun..hayırlı sonuçları bekliyoruz

Suray geçmiş olsun canım. Sonuçların iyi çıkacaktır, hiç merak etme dualarımız seninle.

canım cok gecmiş olsun..hayırlı sonuçları bekliyoruz

İnşallah kızlar çok teşekkür ederim ilginize, sevginize, dualarınıza iyiki varsınız iyiki burdayım:1hug: eşim dün söylüyordu yarın forumdaki kızlara yazarsın iyi geçti işlem korkmasınlar onlarda diye :)) sağolsun eşimde dün bana çok destek oldu hiç yanımdam ayrılmadı işlem yapılırkende elimden tutuyordu canım yaaa:asigim:

canım hangı hastaneye gıdıyorsun ve memnunmusun

suraycım hayatım geçmiş olsun.... Atlattın işte sonunda o kadar tedirginliğe korkuya değmemiş...
ınşallah sıra şimdi güzel haberlerde....

arkadaslar hemsire bana demir ilaci yazdi ama kullanmasam olmazmi ?
ben ilac kullanmayi cok svemiyorum her hun 3 meyve yiyorum sut iciyorum hele aksam 5 tane patates
1 balik 5 brokoli ve cacik ictim yani hayvan gibi yiyorum gerek varmi demir hapina ?kansiz falanda degilimki dun aksam yedim yedim gobegimin en sis halinin fotosunu cektim yuklicem simdi :)
birde arkadaslar ben hep bilgisayari yataga yatiyorum gobegimin uzerime koyuyorum sorun olurmu bu?

kızlar meraba...

benim bu sabah karnımın sağ tarında sertlik vardı. yani sabah kalktığımda taş gibiydi. hala da sabahki kadar olmasada çok sert. bebeğin hareketlerini de 2 gündür doğru dürüst hissetmedim. doktorumu aradım uzan dinlen geçmezse gel dedi.

ya nolur çok korkuyorum.. sizde de oluyomu hiç...

canım hangı hastaneye gıdıyorsun ve memnunmusun

canım ben şuan özel balat hastanesine gidiyorum meltem hanıma doktorum çok ilgili bilgili bir memnunum şimdilik. ama ben işlemi özel gaziosmanpaşa hastanesinde yaptırdım tavsiye üzerine ordan da memnun kaldım.

arkadaslar buda benim aksam yemeginden hemen sonra ki gobegim :)
biraz buyudu cok hosuma gidiyo ama yemek yemeyince iniyo

Eklentiler

• $gobek.webp
    3,7 KB · Görüntüleme: 34
  • $gobek 2.webp
    3,6 KB · Görüntüleme: 29

canim bence korkulacak bisey yoktur.. bende de oluyor. gece tualete kalktigimda gobusum tas gibi sertlesmis oluyo bide hangi tarafa donup yatmissam o yonde sertlik olusyo.. anlamadim sebebini :uhm: sabah kalktigimda ve gun boyunca oyle bisey farketmedim. ama bebisimin saglikli oldugunu dusunyorum cunku gobusumde futbol oynyo ya yaramaz yerimseniben :asigim:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…