suraycım hayatım geçmiş olsun.... Atlattın işte sonunda o kadar tedirginliğe korkuya değmemiş...
İnşallah sıra şimdi güzel haberlerde....
Suraycim insallah sonucu iyi cikar, morelini yuksek tut! :enbuyukkk: gecmis olsun!
suraycigim gecmis olsun iyi haberler bekliyoruz :)
arkadaslar buda benim aksam yemeginden hemen sonra ki gobegim :)
biraz buyudu cok hosuma gidiyo ama yemek yemeyince iniyo
kızlar meraba...
benim bu sabah karnımın sağ tarında sertlik vardı. yani sabah kalktığımda taş gibiydi. hala da sabahki kadar olmasada çok sert. bebeğin hareketlerini de 2 gündür doğru dürüst hissetmedim. doktorumu aradım uzan dinlen geçmezse gel dedi.
ya nolur çok korkuyorum.. sizde de oluyomu hiç...
Canlarım herkese merhaba,
öncelikle beni merak edip dualrını esirgemeyen arkadaşlarıma sonsuz teşekkür ederim vallahi çok moral oldunuz benim için.
Dün amniyosentez işlemini sorunsuz bir şekilde yaptırdım sağolsun doktorum bu işin ehli biri öyle aman aman bir ağrı felan hissetmedim ki çok korkuyordum Allahıma çok şükür işlem başarılı geçti. doktor gözlemledğim kadarıyla sonucun kötü geleceğini düşünmüyorum dedi. bu beni öyle ferahlattıkı anlatamam size duygularımı. şimdi 3 hafta sonrası sonucu bekliyorum hayırlısı ile.
benden haberler şimdilik bu kadar.:)))
kızlar meraba...
benim bu sabah karnımın sağ tarında sertlik vardı. yani sabah kalktığımda taş gibiydi. hala da sabahki kadar olmasada çok sert. bebeğin hareketlerini de 2 gündür doğru dürüst hissetmedim. doktorumu aradım uzan dinlen geçmezse gel dedi.
cnm resimler çok küçük
dosyayukle.tk dan yükle daha net oluyor
Kızlar ben çıkıyorum. kendinize ve bebişlerinize iyi bakın.
arkadaslar profile gobek resmimi ekledim cokmu kilo almisim 2 kilo ama yanlarim enisledi profilimde hamile olmadan onceki resimlerimde var karnim belirgin ama aksam yemeginden hemen sonra yanlarim genisledi ona deli oluyorum gobegim hosuma gidiyo :)
arkadaslar profile gobek resmimi ekledim cokmu kilo almisim 2 kilo ama yanlarim enisledi profilimde hamile olmadan onceki resimlerimde var karnim belirgin ama aksam yemeginden hemen sonra yanlarim genisledi ona deli oluyorum gobegim hosuma gidiyo :)
bence tadını cıkar hamılleliğinin..
benım her yanım genişledi.. yandakı profıl resmı gıbıyım cıplakken....mıdemden başladım şişmeye...:))
canım gayet iyisin maşallah. bence senin kızın olacak söylemişti dersin :))[/QUOT
haha sagol canim farketmez benim icin kiz erkek erkek kardesim yok diye ilk zaman erkek istedim ama hic farketmez benim olsunda valla cok mutlu oluyorum dusundukce minnacik benim hem bana hem esime kiz gibi geliyor oyle hissediyorum zaten sagolc anim :) :):)
kızlar meraba...
kızlar az önce toz alırken popomun üstüne düştüm.hiçbir yerim acımadı çok yumuşak düştüm ama genede korkuyorum kızıma birşey olmamıştır değilmi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?