2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Merhaba canım,

bence kötü bi şey olsa doktor hemen gel derdi sana belki bebek poposunu dönmüştür o şekilde :))) iyi düşün canım hemen bozma moralini. ona bakarsan çok nadir hissediyorum hareketini anlamıyorum hala ya. ama ultrasonda bebiş maşallah fıldır fıldır hareketli :) şimdilerde pek bişey hissetmeyebilirmişiz o yüzden kafana takma kötü düşüncelerde getirme.

Canım geçmiş olsun,inşallah sonucuda iyi çıkacaktır içini ferah tut,kalbini bozma.
Allahın izniyle herşey yolunda gidcektir.
Allah bebişlerimizi ve bizleri korusun.

Canım endişelenme bence birşey yoktur.Benimde iki haftadır falan karnımın sol tarafında bi ağırlık hissediyorum ve muhtemelen bebişimdir diye düşünüyorum.
Dr nin dediğini yap dinlen,yinede içini rahatlatmak için dr ye gidersin canım.

Lila cığım bu arada bebeğimizin adını değişmezse fikrimiz tabii :))) UZAY OZAN koymayı düşünüyoruz. listeye ekleyebilirsin. birde listeye amniyosentez yapıldı diyebilirsin.

nasıl kızlar ismimiz? ben Uzay isminde kararsızım ama eşim kesinlikle bu isimden vazgeçmem diyor :))

arkadaslar profile gobek resmimi ekledim cokmu kilo almisim 2 kilo ama yanlarim enisledi profilimde hamile olmadan onceki resimlerimde var karnim belirgin ama aksam yemeginden hemen sonra yanlarim genisledi ona deli oluyorum gobegim hosuma gidiyo :)

arkadaslar profile gobek resmimi ekledim cokmu kilo almisim 2 kilo ama yanlarim enisledi profilimde hamile olmadan onceki resimlerimde var karnim belirgin ama aksam yemeginden hemen sonra yanlarim genisledi ona deli oluyorum gobegim hosuma gidiyo :)

bence tadını cıkar hamılleliğinin..
benım her yanım genişledi.. yandakı profıl resmı gıbıyım cıplakken....mıdemden başladım şişmeye...:))

canım gayet iyisin maşallah. bence senin kızın olacak söylemişti dersin :))

bence tadını cıkar hamılleliğinin..
benım her yanım genişledi.. yandakı profıl resmı gıbıyım cıplakken....mıdemden başladım şişmeye...:))

haha cok sirin ya ben dun yemekten sonra cektirdim esime fotolari dedimki saklicam esim dediki daha cok karnin yokki karnim buyusun karnimin acip bikini ile foto cekinicem bebegime saklicam :)

merhaba anneler ende geçen hafta doppler e girdim Allahtan herşey yolunda. ebiş 320 gramdı 19+5 te o sertlikler bendede oluyo kızlar arada. bence normal eeğin biyeri dayanıyo olabilir o an. içiniz rahat olsun.bu arada ben 5 kilo aldım doktor yine hızlı gidiyosun dedi:sinifsinif:

herkese merhaba nasılsınız güzel anneler bebeişleriniz nasıl inş hiç kimsede sorun yoktur 1 haftadır giremeiyorm nete vürüs girdi çöktü pc bende iyiym işyerine geldim ordan girdim nete sizleride merak ediyorum herkesin cinsiyetleri belli olmuş listemiz çok güzel olmuş bi kaç kişi kalmş öğrenmeyen inş onlarda tez zamanda öğrenirler bebeklemizde büyüyo benm bebeğim 19 5 günlük oldu teyzeleri hareketleri baya bi artı sanki azat etmişsin gibi tepiniyo karnımda çok mutlu sanırım tabi bebeğim hareket eddikçe bende mutlu oluyorm hemde çookhihoyyyt

kızlar az önce toz alırken popomun üstüne düştüm.hiçbir yerim acımadı çok yumuşak düştüm ama genede korkuyorum kızıma birşey olmamıştır değilmi?

cnm slm bende de genelde sabahları oluyo genelde dümdüz uzanınca oluyo belki de karın gerginleştiği için bebek sıkışıyo ya da tam ortaya çıkıyo bence rahat ol

kızlar az önce toz alırken popomun üstüne düştüm.hiçbir yerim acımadı çok yumuşak düştüm ama genede korkuyorum kızıma birşey olmamıştır değilmi?

yok canım allah koruyo bebeklermizi sen içini rahat tut ve dikkat et kendine olacak oldumu oturdğn yerdende olur allah saklasın hepimizn kini cannm

arkadaşlar bişey soracğm yatş pozizyonla alakalı sizler nasıl yatıyorsunuz sağ tarafanı solamaı sırt üstümü benm oğluşum genelde solda tepiniyo bu durumda başıda sağda oluyo bilginize ihtiyacım var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…