Canlarım herkese merhaba,
öncelikle beni merak edip dualrını esirgemeyen arkadaşlarıma sonsuz teşekkür ederim vallahi çok moral oldunuz benim için.
Dün amniyosentez işlemini sorunsuz bir şekilde yaptırdım sağolsun doktorum bu işin ehli biri öyle aman aman bir ağrı felan hissetmedim ki çok korkuyordum Allahıma çok şükür işlem başarılı geçti. doktor gözlemledğim kadarıyla sonucun kötü geleceğini düşünmüyorum dedi. bu beni öyle ferahlattıkı anlatamam size duygularımı. şimdi 3 hafta sonrası sonucu bekliyorum hayırlısı ile.
benden haberler şimdilik bu kadar.:)))
kızlar az önce toz alırken popomun üstüne düştüm.hiçbir yerim acımadı çok yumuşak düştüm ama genede korkuyorum kızıma birşey olmamıştır değilmi?
herkese merhaba nasılsınız güzel anneler bebeişleriniz nasıl inş hiç kimsede sorun yoktur 1 haftadır giremeiyorm nete vürüs girdi çöktü pc bende iyiym işyerine geldim ordan girdim nete sizleride merak ediyorum herkesin cinsiyetleri belli olmuş listemiz çok güzel olmuş bi kaç kişi kalmş öğrenmeyen inş onlarda tez zamanda öğrenirler bebeklemizde büyüyo benm bebeğim 19 5 günlük oldu teyzeleri hareketleri baya bi artı sanki azat etmişsin gibi tepiniyo karnımda çok mutlu sanırım tabi bebeğim hareket eddikçe bende mutlu oluyorm hemde çookhihoyyyt
Ayy ne guzel anlatmışsın bide ben tam olarak hıssedebilsem ara ara bişiler hissedyorum ama genelde otururken oluyor...anlayamıyorum
bu araada hep otururyorum
sız hangı pozısyonda hıssedıyorsunuz.
Ayy ne guzel anlatmışsın bide ben tam olarak hıssedebilsem ara ara bişiler hissedyorum ama genelde otururken oluyor...anlayamıyorum
bu araada hep otururyorum
sız hangı pozısyonda hıssedıyorsunuz.
NE guzel bı duygu bu tekmelerı hıssedebılmek..içimizde bır mucıze buyuyor....Çok şükür Allahımıza
yok canım allah koruyo bebeklermizi sen içini rahat tut ve dikkat et kendine olacak oldumu oturdğn yerdende olur allah saklasın hepimizn kini cannm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?