2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
mrb kızlar uzuuuuun süredir sizi takip ediyorum a.s. daha önce 9 haftalık bebeğimi düşürdüm o zamanda 2010 ocak anneleri topicindeydim bu hamileliğimde hemen yazmak istemedim düşük tehlikesi yüzünden şimdi bende 17+2 lik hamileyim ve kısmetse bir kızım olacak :CüvCüv: sat 22 aralık benide o güzel annişler listesine eklermisiniz

ay hayirli olsun canim ! insallah bu sefer kazasiz belasiz kucuk prensesini kucagina alirsin!! aramiza hosgeldiiiin!! hihoyyyt

Canım sanırım ceylan yapıyor üyeliği bende üye oldum oradaki arkadaşları ekledim onlardanda beni eklyenle oldu :) ama kim bilemiyorum ekleyenler nicklerini belirtirse iyi olur aslında.

beni kabul ederse orda ayni Saltanat olarak buluncam. insallah facebook-ta gorusuruz delikafadulden

kızlar nabıyorsunuz şekerler yaww canım sıkılıyor hava yağmurlu falan pufffff

oyy negüzel canım hayırlı olsun..benimde kızım olacak fıstığım aşkım benim..çok heycanlanıyorum kız diye düşündükçe içim pır pır ediyor...cici bici prenses olcak onlar allahın izniyle teyzesi:asigim::asigim:

Canım sanırım ceylan yapıyor üyeliği bende üye oldum oradaki arkadaşları ekledim onlardanda beni eklyenle oldu :) ama kim bilemiyorum ekleyenler nicklerini belirtirse iyi olur aslında.

allah allah nerden çıktı bu üyelik kızlar heç haberim yok..ceylan kim hiç söylemedi bize aşkolsun:umursamaz:
eee ne yazınca çıkıyor aramada eylül annelerimibilmiyorumkismile

SELAM KIZLAR...
şu AVM lere girerken guvenlik kapılarında geçmiyorsunuz değilmi?

ben geçiyorum canım onlar tehlikeli değilmişş..xray cihazlarımı ne tehlikeliymiş..havaalanındakiler gibi olanlarr...
ben öyle duymuştum hepsinden geçiyorum valla...

canım bence sakıncalı yada cihaca bağlı bişey. çünki geçmek istesende çocuğu hamileyi güvenliklşer geçirmiyo sen yinede geçme istersen.

canım bence sakıncalı yada cihaca bağlı bişey. çünki geçmek istesende çocuğu hamileyi güvenliklşer geçirmiyo sen yinede geçme istersen.

aaa sakıncalımıymış....bugüne kadar hiç bişey demediler bana bakk...bende geçmem ozaman:CüvCüv:

emin ol başta anne olmak anlatılamaz bir duygu ama kız annesi olmak biraz farklı. yada dahada süslü diye bana öylr geliyor. gerçi allah sana anne olmayı yalıştırdıysa ikiside aynı. benim 8 yaşında oğlum 2 5 yaşında kızım var teyzesi . iki duygutuda vtattım allahım nasib etti. evlat ikiside aynı rabbim bizlere bağışlasın yavrularımızı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…