- 6 Nisan 2009
- 6.169
- 813
- 373
Kizlar bu facebook-taki gruba uyeligi kim kabul etmsei gerekyo? :uhm:
mrb kızlar uzuuuuun süredir sizi takip ediyorum a.s. daha önce 9 haftalık bebeğimi düşürdüm o zamanda 2010 ocak anneleri topicindeydim bu hamileliğimde hemen yazmak istemedim düşük tehlikesi yüzünden şimdi bende 17+2 lik hamileyim ve kısmetse bir kızım olacak :CüvCüv:sat 22 aralık benide o güzel annişler listesine eklermisiniz
Canım sanırım ceylan yapıyor üyeliği bende üye oldum oradaki arkadaşları ekledim onlardanda beni eklyenle oldu :) ama kim bilemiyorum ekleyenler nicklerini belirtirse iyi olur aslında.
mrb kızlar uzuuuuun süredir sizi takip ediyorum a.s. daha önce 9 haftalık bebeğimi düşürdüm o zamanda 2010 ocak anneleri topicindeydim bu hamileliğimde hemen yazmak istemedim düşük tehlikesi yüzünden şimdi bende 17+2 lik hamileyim ve kısmetse bir kızım olacak :CüvCüv:sat 22 aralık benide o güzel annişler listesine eklermisiniz
Canım sanırım ceylan yapıyor üyeliği bende üye oldum oradaki arkadaşları ekledim onlardanda beni eklyenle oldu :) ama kim bilemiyorum ekleyenler nicklerini belirtirse iyi olur aslında.
allah allah nerden çıktı bu üyelik kızlar heç haberim yok..ceylan kim hiç söylemedi bize aşkolsun:umursamaz:
eee ne yazınca çıkıyor aramada eylül annelerimibilmiyorumkismile
SELAM KIZLAR...
şu AVM lere girerken guvenlik kapılarında geçmiyorsunuz değilmi?
merhaba mopsy gözün aydın olsun. allah analı babalı büyütsün inş.kendine dikkat et.
alüüüü tıh tıhhh ....nerdesiniz ayolllll çıt yokkk
canım bence sakıncalı yada cihaca bağlı bişey. çünki geçmek istesende çocuğu hamileyi güvenliklşer geçirmiyo sen yinede geçme istersen.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?