2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

CANIM ÇOK SEVİNDİM ALLAH SAĞLIKLA KUCAKLAMYI NASİP ETSİN İNŞALLAH

arkadaşlar bişey soracağm bugün sağlık ocağına gideceğim 20. ci haftada gel demişlerdi öğleden sonra gideceğim tok aç farkedermi?

teşekkür ederim meloşum. sen ve bebişin nasılsınız...

saol canm ikimizdeiyiyiz tepinip duruyo bende bugün sağlık ocağna gideceğim işe geldim sabah gidecektim iş yerinde işlerm var halledeyim ondan sonra öğleden sonra gitsem fark edermi 20 haftalık olduk teyzesi

merhaba kızlar..13 nisanda bebeğimin cinsiyeti öğrenmeye gidicektim.o gün babamı kaybettim.babam bebeğimin cinsiyetini çok merak ediyordu ama öğrenemedi.üzüntüden sancılarım çok olunca daha sonra doktoruma gittim.doktorum erkek olduğunu söyleyince doktoruma sarılıp ağladım.6 yaşında bir kızım var
bu arada..şuan bebeğimin durumu iyi bir problem yok.bu durumumu sizlerle paylaşmak istedim..

Canım gözün aydın Allahım sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin.canım birşey sormak istiyorum normal ulturasonlamı belirlenmişti kist yoksa üç boyutluylamı bilgi verirsen sevinirim

canm başın sağ olsun allh sana ve bebeğine geride kalanlara uzun ömür versinsenağlama

Canım sen bir hafat önce babanımı kaybettin...çok üzüldüm gerçekten,başın sağolsun canım.
Allah bebeğini sana bağışlasın analı babalı büyütün inşallah.

Canım başınsağolsun.Allah sabır versin , bebişine uzun ömürler versin.

Canım başınız sağolsun Allah sabırlar versin...

Canım gözün aydın Allahım sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin.canım birşey sormak istiyorum normal ulturasonlamı belirlenmişti kist yoksa üç boyutluylamı bilgi verirsen sevinirim

teşekkür ederim canım. normal ultrasonda farketti doktor. ama her muayenede okadar detaylı bakıyor ki. hatta ben sormuştum detaylı ultrason için ne zaman geleyim hocam diye. adam bir güldü ben her defasında çok detaylı bakıyorum. haftasına göre neye bakılması gerejkiyorsa hepsine teker teker bakıyorum dedi. mesela bugün o kadar ayrıntılı baktı ki kalbine, beynine, midesine ... daha neler neler. her defasında ayrıntılı ultrasona giriyormuşum gibi muayene ediyor sağolsun çok ilgileniyor çok memnunum doktorumdan..

saol canm ikimizdeiyiyiz tepinip duruyo bende bugün sağlık ocağna gideceğim işe geldim sabah gidecektim iş yerinde işlerm var halledeyim ondan sonra öğleden sonra gitsem fark edermi 20 haftalık olduk teyzesi

maşallah maşallah sana da bebişine de...

canım benim başın sağolsun. Allah size ve oğluşuna sağlıklı uzun ömür versin.

bebişler nasıl benimki şu an beethalkisalkisalkisoven dinliyor....

Merhaba canım Allah kalanlara ve bebeğine uzun ve sağlıklı bir ömür versin. Başın sağolsun canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…