2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
benim bebegim uzgun bebek olucak galiba ben hep funda arar veya askin nur yengi sertab falan dinelrim yavas muzkler bebek uzgun olucak pop falan dinliyim arada

ahh gozun aydin canim benim!! insallah hepimiz bebislerimizi saglikla kucagimiza aliriz :Saruboceq:

rakadşlar ordamısınız tetonoz aşısı yaptıran varmı içinizde ben bugün gideceğim

ben 16. hafta doktoruma "sağlık ocağından aradılar, tetanoz aşısı vurulmam gerekiyormuş" deyince, "henüz değil, ben sana zamanı gelince söyleyeceğim, şimdi vurulma" demişti. nisan sonu randevum var, tekrar soracağım. siz doktora sormadan vurulmayın ama haftanız 20'lerde. belki şimdi doğru zamanı olabilir.

Canım başınız sağolsun Allah sabırlar versin...

cemrecem, gözlerim doldu okurken. Allah çok çok sabır versin. Eminim o uzak diyarlarda duymuştur torununun erkek olacağını. Allah gerçekten hepinize, bu dönemde en çok sana sabır versin. Allahtan ilk torunu değilmiş. en azından torun sevgisini yaşamış, buna da şükür etmelisin bence.
Benim babamda çocukları çok sever. eşimle 1,5 yıldır evliyiz. çocuk konusunu ertelemek, biraz daha başbaşa yaşamı paylaşmaktan yanaydım ama babam torun sevgisi yaşamak istediğini belli edince, çocuk sahibi olmayı ertelemekten vazgeçtim. eşimin annesinde de var aynı özlem. iki taraf içinde ilk torun olacak Allahın izniyle. Allah korusun, ebeveynlerimiz torun sahibi olmadan, bu sevgiyi yaşamadan birşey olmasından korktum. ölümün ne zaman geleceği , kime geleceği belli olmaz ama onları bu duygudan mahrum etmek , eşimle daha fazla gezmek vb. bencilce geldi bana.
o nedenle mailini okuyunca gerçekten etkilendim ama en azından o sevgiyi daha önce tatmış, bu da önemli bir teselli aslında.
Allah başka acı yaşatmasın.

kizlar benim dogustan kalp kapakcigi rajatsizligim var gecen saglik ocagindaki doktorada soyledim bir iki gece bunaldim alakali olabilirmi diye doktoruma bildirmis hastanede eko gunu almis bana mektup geldi randevu ile ilgili cok korkuyorum uff ya bide bu cikti sorun olurmu acaba bebek icin ?

Hahahaah sanirim benim bebeklerim cok oynak olacak cunku ben hergun arabada oyun havasi dinliyorum ahahahaha yada pop muzik .

cnm ben de dün öğrendim kanıtlanmış bu anne karnında bebeğe klasik müzik dinletiyosun doğduğunda ağladığında onu duyunca sakinleşiyomuş

canim ya insallah bebegini etkilemez icini ferah tut

ben tetenoz vurulmadim kimsede demedi daa vurulmam sartmi uff igneden nefret ediyorum gorunce agliyorum zaten esimin elini falan tutoyurm yada kimse yoksa bacagimi sikiyorum cok korkuyorum zaten oldum olasi korkarim doktor malzemelerinden doktor elini surse ne yapcan ne ise yarar bu diyorum korkudan bir kere doktora tekme atmistim cok sinirlenmisti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…