bebişler nasıl benimki şu an beethalkisalkisalkisoven dinliyor....
kızlar az önce doktordan geldim. iki hafta sonraydı randevum ama dayanamadım gittim. üç hafta önce kontrole gittiğimde oğlumun beyninde iki tane kist görmüştü doktor. amniyosentez önermişti ama ben yaptırmadım. bu kistler 24. haftada falan geçer demişti. çok tedirgin olmuştuk eşimle. az önce dayanamadım gittim doktora. baktı baktı uzun uzun her yerine detaylı bir şekilde baktı. hiç birşey göremedi. tamamen geçmiş dedi. oğlum çok sağlıklıymış doktor amcası öyle dedi. 19+5 çıktı ultrasonda. çok şükür Rabbime Allahım dualarımı kabul etti. darısı bu problemi yaşayan diğer annelerin ve bebişlerin başına. en kısa zamanda onlarınki de geçer inşallah. Allahım bütün bebişler sağlıklı doğar inşallah. sevinçten havalara uçuyorum kızlar. Allahıma binlerce şükür...
Ayy canım erkek olsaydı benim bebeğim bende kerem koyacaktım :)) kerem ismindeki çocuklar zeki ve sakin oluyorlar. opuyorumnanaktan
rakadşlar ordamısınız tetonoz aşısı yaptıran varmı içinizde ben bugün gideceğim
Canım başınız sağolsun Allah sabırlar versin...
Hahahaah sanirim benim bebeklerim cok oynak olacak cunku ben hergun arabada oyun havasi dinliyorum ahahahaha yada pop muzik .
kizlar benim dogustan kalp kapakcigi rajatsizligim var gecen saglik ocagindaki doktorada soyledim bir iki gece bunaldim alakali olabilirmi diye doktoruma bildirmis hastanede eko gunu almis bana mektup geldi randevu ile ilgili cok korkuyorumuff ya bide bu cikti sorun olurmu acaba bebek icin ?
ben 16. hafta doktoruma "sağlık ocağından aradılar, tetanoz aşısı vurulmam gerekiyormuş" deyince, "henüz değil, ben sana zamanı gelince söyleyeceğim, şimdi vurulma" demişti. nisan sonu randevum var, tekrar soracağım. siz doktora sormadan vurulmayın ama haftanız 20'lerde. belki şimdi doğru zamanı olabilir.
Kizlar bu facebook-taki gruba uyeligi kim kabul etmsei gerekyo? :uhm:
ahh gozun aydin canim benim!! insallah hepimiz bebislerimizi saglikla kucagimiza aliriz :Saruboceq:
Eylül annelerine özel bir grup mu bu.Kim takip ediyor...
slm kızlar
slm canim! yeni mi katildin aramiza?
yeni sayılır
slm kızlar
Şu an askerde olan biricik kardeşimin adı da Kerem. Gerçekten güzel bir isim ve benim için çok özel bir isim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?