emin ol başta anne olmak anlatılamaz bir duygu ama kız annesi olmak biraz farklı. yada dahada süslü diye bana öylr geliyor. gerçi allah sana anne olmayı yalıştırdıysa ikiside aynı. benim 8 yaşında oğlum 2 5 yaşında kızım var teyzesi . iki duygutuda vtattım allahım nasib etti. evlat ikiside aynı rabbim bizlere bağışlasın yavrularımızı.
A&S canim seni kabul ettim. kizlar bu facebook olayini sevdim ya hepiniz oraya gelin :sm_cool:
teşekkür ederim canım. normal ultrasonda farketti doktor. ama her muayenede okadar detaylı bakıyor ki. hatta ben sormuştum detaylı ultrason için ne zaman geleyim hocam diye. adam bir güldü ben her defasında çok detaylı bakıyorum. haftasına göre neye bakılması gerejkiyorsa hepsine teker teker bakıyorum dedi. mesela bugün o kadar ayrıntılı baktı ki kalbine, beynine, midesine ... daha neler neler. her defasında ayrıntılı ultrasona giriyormuşum gibi muayene ediyor sağolsun çok ilgileniyor çok memnunum doktorumdan..
kızlar facebook a bende katıldım adım mine kim kabul edecek bizi?
merhaba kızlar..13 nisanda bebeğimin cinsiyeti öğrenmeye gidicektim.o gün babamı kaybettim.babam bebeğimin cinsiyetini çok merak ediyordu ama öğrenemedi.üzüntüden sancılarım çok olunca daha sonra doktoruma gittim.doktorum erkek olduğunu söyleyince doktoruma sarılıp ağladım.6 yaşında bir kızım var
bu arada..şuan bebeğimin durumu iyi bir problem yok.bu durumumu sizlerle paylaşmak istedim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?