2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
tm şu toppiğe bi bakayım kızlar ben kaçırmışım demekki

ellerinize sağlık güzel olmuş. emeğine yüreğine sağlık canım . bende buradanım artık.

evt canım çok hakklısın tabiki ayrım olmaz ikiside canın ciğerin neticede..kız hemcinsimiz diye sanki dilinden daha iyi anlayacakmışım gibi geliyor böylee süs püs dediğin gibi süsle süsle sev ye bitir yani....çok şeker ....
inş.bizimde ikincimiz erkek olur..bir kız bir erkek çok güzel..tam yani..allah ömür versin...

selam kızlar, herkesin keyfi yerindedir umarım. testleri iyi çıkanların gözü aydın, ALLAH bebeklerimizi korusun.
cemrecem başın sağolsun, ALLAH rahmet eylesin aile büyüğüne.
bu arada ben de güvenlik kapılarından geçmiyorum, siz de geçmeyin -mopsy-

bu gönderdiğiniz linklerde sayfa görüntülenemeiyor çıkıyopr kızlar aramaya ne yazıyorsunuz onu söyleyin ben bulayım facede

çok güzel bir duygu allah sağlıkla analı babalı büyütsün dikkat et kendine.aşılarınızı unutmayınnnnnnnn

aa demek herkez geçmiyor bende geçmem o kapılardan bundan sonraa oszamannnn

kızlar hiç kimseyi göremiyorum ben burda nerde grup üyeleri..ism,m nilüfer buarada

teşekkür ederim canım bilgi verdiğin için.benim dr da uzun uzun bakıyor ama ben genede hatırlatıcam

aminn canım ilk başta insan bişey anlamıyor kucağında bir bebek ağlıyo susmuyo falann...... ama 1 2 sene sonra anneeee acıyoooo annee ağrıyoooooo diyoya sende çare arıyosunya işte anne olduğunu anlıyosun yemiyosun yediriyosun giymiyosun giydiriyosun....... daha nelerrrrr nelerrrrrr. babada bir yere kadar sabah işte akşam erken yatmak zorunda hem anlamayadabilir bebek bakımından doğal olaral. herşeyde sensin gözünü açıyo mseni görüyo kokunı hissediyo susuyo.....nelerr nelerrrrr. anne olmak yaaaaaaa. hem annemizin kıymetini daha iyi anlıyoruz. dünya bir yana kuzularım bir yana. allah kadına ilk önce çocuk sevgisini kalbine sonra aklına daha sonra kucağına veririmiş . ne mutluki yaşaya biliyoruz o guyguyu... allahım olmayana da isteyenede böyle kutsal mesleği duyguyu tattırsın inş.

Başın sağolsun Allah sabır versin canım..Kendimi senin yerine koyunca söyleyecek kelime bulamıyorum..Allah sevdiğimiz insanlara hayırlı uzun ömür versin acılarını göstermesin..

Mopsy Kabul ettim Fotoğraf filan ekleriz diye Açık yapmadım daha rahatça paylşaşımlarımızı yaparız diye ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…