2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
mafoldumben benim yüzümde de egzama var maalesef..krem de kullanamıyorum C kategorisinde diye..Çok çirkinim.

çok geçmiş olsn canım egzamayı bilirim bende de vardı ellerimde tam 5 sene çektim
ne ilaçlar kullandım geçmedi nazardan dediler okuttum gecmedi sonra herseyı
bıraktım kendılıgınden gectı gıttı evlendıkten sonra
çok gecmıs olsun sana da :teselli:

kızlar buldum duvarada yazdım..şimdi merak ettiğim şey bu eylül annelerinin duvarına yazdığım yazı benim genel paylaşımımda çıkmıyor değilmi..diğer arkadaş listemde olanlar görmesin yani rahat olalım ona göre...merak ettim şimdi

selam hanımlar
bende eylül annesiyim ama benim kızım 5 yaşında
büyüklerim derdi eylül çocuğu
güzel ve ağırbaşlı olur diye gerçekten kızımda öyle oldu çok şükür darısı başınıza demek istedim
hepinize hayırlı ve kolay doğumlar diliyorum

Canım eğer çıkıyorsa sakla de Gizle var

Çok saol canım İnşallah bizlerde sağlıklı kucaklarımıza alırız

mopsy çözdüm eğer arkadaş listende kayıtlı değilse çıkmıyor ..

ya kızlar bu grupta yazdığımız yazıları benim diğer arkadaşlar benim sayfamdan görüyormu taktım şimdi..ben kimsenin görmesini istemiyorum şimdi rahat yazışamam herkez okur .....

Canım eğer çıkıyorsa sakla de Gizle var

gizle var evt ama ben herzaman onu takip edemem yani ..genel haber kaynağında çıkmasın istiyorum kimse görmesin..benim duvarımda çıksa mühim değil herzaman herkez duvarıma gelip takip edemez..ama genl sayfayı gizleyebiliyormuyuz komple..sen sayfayı yasakladın değilmi herkez gelemez.

Ashkom merhaba canım. Bende eylül annesi olacağım tanımışsındır Bursa topiğinden.İnşallah benim kızımda seninki gibi ağır başlı olur...a.s.

2010 eylül anneleri yazıştığımız sayfa yasaklı kimse girip okuyamaz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…