ceylan o grup nerde ya kaybettimmi ben şimdide bulamıyorum beni onayladınmı nilüfer olarak
mafoldumben benim yüzümde de egzama var maalesef..krem de kullanamıyorum C kategorisinde diye..Çok çirkinim.
çok iyi düşünmüşdün canım açık olmasın ama ben grubu bulamıyorum şimdüüüü
kızlar buldum duvarada yazdım..şimdi merak ettiğim şey bu eylül annelerinin duvarına yazdığım yazı benim genel paylaşımımda çıkmıyor değilmi..diğer arkadaş listemde olanlar görmesin yani rahat olalım ona göre...merak ettim şimdi
selam hanımlar
bende eylül annesiyim ama benim kızım 5 yaşında
büyüklerim derdi eylül çocuğu
güzel ve ağırbaşlı olur diye gerçekten kızımda öyle oldu çok şükür darısı başınıza demek istedim
hepinize hayırlı ve kolay doğumlar diliyorum
beni kabul ederse orda ayni Saltanat olarak buluncam. insallah facebook-ta gorusuruz delikafadulden
Canım eğer çıkıyorsa sakla de Gizle var
mopsy çözdüm eğer arkadaş listende kayıtlı değilse çıkmıyor ..
selam hanımlar
bende eylül annesiyim ama benim kızım 5 yaşında
büyüklerim derdi eylül çocuğu
güzel ve ağırbaşlı olur diye gerçekten kızımda öyle oldu çok şükür darısı başınıza demek istedim
hepinize hayırlı ve kolay doğumlar diliyorum
gizle var evt ama ben herzaman onu takip edemem yani ..genel haber kaynağında çıkmasın istiyorum kimse görmesin..benim duvarımda çıksa mühim değil herzaman herkez duvarıma gelip takip edemez..ama genl sayfayı gizleyebiliyormuyuz komple..sen sayfayı yasakladın değilmi herkez gelemez.
selam annecikler nasılsınız bebişler nasıl benim kızım baya zorluyor beni
çok batma oluyor eğilemiyorum ağrı oluyor sizdede oluyormu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?