2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
selam kızlarr,,mesticim gözün aydın canım Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin:))
bu arada ceylancım gruba istek gönderdim ekler misin beni de?

çok teşekkür ederim pınarcım. İnşallah hepimiz bebişlerimizi sağlıkla kucağımıza alırız...

slm kızlar biz bugün arkadaşlarla ve kızımla beraber öğlen pikniğine gittik.15 dk uzaklıkta bi yer var.İyi oldu yeşil yeşil...bayanssulusmile
Yarın öğleden sonra da dr a gidecez inş

slm kızlar biz bugün arkadaşlarla ve kızımla beraber öğlen pikniğine gittik.15 dk uzaklıkta bi yer var.İyi oldu yeşil yeşil...bayanssulusmile
Yarın öğleden sonra da dr a gidecez inş

Biz doktor kontrollerini eskisi gibi sık git gitmiyoruz. Birbuçuk ayda bir gitmeyi düşünüyorum bu aylarda. Sona doğru sıklaşır yine tabii. Sen de güzel haberlerle dönersin inşallah canım...

Valla öyle teyzesi, hareketleri hissetmeye başladım, aklım uçacak sevinçten. Allahım bu ne güzel duygu. Sağlıkla gelsinler meleklerimiz inşallah...

kızlar tembel olıyorlar derlerdi inanmazdım seninkide tembel çıktı
ben 16 dan beri hissediyorum maşallah
Allahım hepsine ömür versin inş

Hem nasıl tembel, akşamları azıcık hissediyorum. Oğlanlar şimdiden fena baksana, kızlar illa nazlı oluyor:ecrin_bebek:

Hem nasıl tembel, akşamları azıcık hissediyorum. Oğlanlar şimdiden fena baksana, kızlar illa nazlı oluyor:ecrin_bebek:

valla oğlanlar bencede fena ,bende oglumun hareketlerini 14.haftadan beri hissediyorun artık gittikce sıklaşiyo heleki yemek yedikten 15 dk sonra cok hareket ediyo

Günaydın kızlar :) herkes iyidir inşallah.

Kızlar bu arada ablamın kızı için yaptığım bebek şekerlerim bitti. Nihayet resimlerini ekliyorum. Resimlerde biraz sönük kalmış gerçekte çok daha şık. sempatiksalakcinni

Eklentiler

• $Fotoğraf0507.webp
    2,7 KB · Görüntüleme: 57
  • $Fotoğraf0510.webp
    8,8 KB · Görüntüleme: 46
gunaydin kizlar nasilsiniz bebislerimiz nasil umarim hepinizde iyisinizdir,

bir kac gun firardaydim:=)) esimle kizim dun anne seni ozledim ay bensiz kalamadilar,misafirim gelmsiti gecen haftadan onlarla avusturyaya gitim,bana yakin amcamlar vs,derken iyi dinlendim ama evin berbat,:=(( ozeldim sizleri,
cinsiyet ogrenen arkadaslar hayirli olsun ah birde benle kizilcikta ogrenseydik:=))

sevgili a.s.CEMRECEM okudum basiniz saolsun,allahim yavrulariniza saglik versin amin,boyle anlarda kelimelerin tukendigi an oluyor,allahim size ve sevdikleirnize sgalik versin amin,

Kızlar bu arada ablamın kızı için yaptığım bebek şekerlerim bitti. Nihayet resimlerini ekliyorum. Resimlerde biraz sönük kalmış gerçekte çok daha şık. sempatiksalakcinni

gunaydin canim,dlerim iyisindir,ay ben bunlara bayildim cok guzel.ben bebegim icin oyle briseyler istiyorum ama mayis21,burda bayram doktorum izin verirse tr,gidecem 2hafta o arada yapmak istiyorum cunki tr,de boyle seyler cok guzel ve cok uygun,gecen gittimde aklima geldi ama cinsiyet bilmedimden kaldi,bakalim haftaya persembe randevuda bu nazli bebis gosterecek mi? canim sen ogrene bildin mi cinsiyetinizemuszemus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…