2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Geçen Ben D Kategorisi Fitil kullandım kana karışmadığı için sorun olmaz dedi dr.um ama çok korkttum ..ohaoldumsmile

ilk aylarda doktor bana fitil vermemişti zararlı diye herhalde bu haftalarda pek zararı yoktur...

hosgeldin canim hayirli olsun insallah sorunsuz atlatiriz hepimiz hamileligimizi allah bebekleri kucagimiza alacagimiz gunelride gosterir kizin hayirli olsun :)
yahu bir ben bilmiyorum cinsiyetini kocam hala izin vermiyo cok merak ediyorum AMA GALIBA BENIMKIDE KIZ :)

ben gittikce heyecanlanıyorum heleki bebeyimin hareketlerini hissettikce dahada ,benim hamileligimin ilk 7 haftasında 3 tane bebeyim vardı ama ikisini kaybettim şuan tek bebeyim var keşke ölem bebeklerimde yaşıyo olsaydi ozaman surekli hareketlerini hissederdim

Canım hayırlısı olsun...
Allah bu bebeğine sağlıklı ve huzurlu bır ömür nasıp etsın...
heyecana devammmm :))

ZÜLEYHA allah meleğine can versin rabbim Diğer meleklerininde cenneti mekan olsun sağlıklı kucaklarımıza almayı nasip etsin rabbim ..

selam kızlarr,,mesticim gözün aydın canım Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin:))
bu arada ceylancım gruba istek gönderdim ekler misin beni de?

Ben henüz alışveriş yapmadım bebişime. Etrafta örgü yapanımız çok, 7. ayda başlamayı düşünüyorum...

bugün kociş yok abla:gitme:mla yatçam hamilelikten sonra ilk kez ayrı kaldık kocişle yaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…