2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kizilcik hosgeldin canim gunaydin,nasilsin bebis nasil? ozledim buraya:=)) canim heyecan bende artmaya basladi yine haftaya ben persembe sen cuma randevumuz var:=))sevgilerle

kizilcik az evvel ilk sayfaya baktim da benim ikizimde
sat 24,aralik.dogum randevusuda 30.09 ikinizin kisi ayni o 15,haftalik ken ogrendi oglu olacak,bende
mestitosh la ayniyim 17.09 dogum sat 11,12,ama benda daha ogrenemedim allahim cumelimize saglik versin:=))

kizilcik hosgeldin canim gunaydin,nasilsin bebis nasil? ozledim buraya:=)) canim heyecan bende artmaya basladi yine haftaya ben persembe sen cuma randevumuz var:=))sevgilerle

Canım asıl sen hoşgeldin.Yoktun ne zamandır opuyorumnanaktan
Tatil yaramıştır umarım iyice bir dinlenmişindir
Bende öyle çok heyecanlıyım günleri sayıyorum.9 gün kaldı hayırlısıyla.
Bakalım neler bekliyor bizi.

Aaa tesadüfe bak.Aynı gün doğuracaz haakaydirigubbakcemile3
Bu arada ikizinin bizim listede olduğunu bilmiyordum.

günaydınnnnnnnn anneciklerr ...... yarın Ankaraya pazar günüde Antalyaya gidiyorumm çok mutluyum 1 ay antalyada tatil yapıcaz kızımla :)))) topiğe giremicem hepinizi öptüm bebeklerinizle Allah a emanet olun

a.s.canim hayirlisiyla saglikli haberrini alir vede cinsiyetini ogrenirsin ve allahim saglicakla kucaklamayi nasip eder amin,opuyorumnanaktan cok ozledim sizleri insan alisiyor yakaydirigubbakcemile3bu gidisle bebegim dogunca iyi bir chat ci olacak kaydirigubbakcemile3aynen ben eh bana cekmesi normal esim sabah is ta gece yarisina kadar suruyor boshayallersmileha var ha yokkaydirigubbakcemile3canim sen neler yaptin? agrin sizin var mi? insallah yktur,

iyiyim çok şükür kısmetcim. Bencede Türkiyey geldiğinde mutlaka yap madem imkanın var olmadı malzemeleri alır orda yaparsın ben sana fikir verebilirim her konuda. Benim cinsiyet belli canım kızım olacak inşallah. Ben bunları ablamın bebeği için yaptım pazartesi doğum yaptı onunda kızı var. O yüzden pembe düşündüm. Çok kolay oluyor. ben 2 akşamda bitirdim 75 adet şekeri.

günaydınnnnnnn...made cinsiyeti öğrenmişsin sende canım cimcimen geliyormuş gözünaydın...

günaydınnnnnnnn anneciklerr ...... yarın Ankaraya pazar günüde Antalyaya gidiyorumm çok mutluyum 1 ay antalyada tatil yapıcaz kızımla :)))) topiğe giremicem hepinizi öptüm bebeklerinizle Allah a emanet olun

gunaydin canim.dileirm bebeginle guzel bir tatil yaparsin dilerim sag salim evine geride donersin amin,tadini cikart vallahi nede olsa eylul anasi oldumuzdan vallahi dogduklarinda yaramazlar gidemiyecez eh kis geliyor kaydirigubbakcemile3simdikten keyf catmak lazim,

sevgilerle esen kal hersey gonlunce olsunzemuszemus

saltanatcım dün facede resimlerine baktım çok şekersiniz...değişik yani çekik gözler falan sizin bebişko çok tatlı olurrrr canım...

Günaydın canım.
Oh ne güzel yaa herkes tatile gidiyor niye ben gidemiyoruuuuummm.((

çok teşekkür ederim kızlar ... valla bebek olunca aileme biraz zor giderim diye tadını çıkara çıkara gezicem (( tatil yapamayanlar için nispet gibi olmasın :kedi: ))

cok tesekkur ederim cok saol canim,insallah ogrenirsem cinsiyetini ozaman yardimini ister muhakak isterim fikir verme husussunda,

ayy cok sevindim kizin olacana simdik boyle hamaratlisin kim bilir bebise firfirli caf cafli seyler kesin alirsin:=) herkez boyle sne gibi hamarat deil.,allahim saglicakla kucaklamayi nasip etsin canim,:hulya:bende kiz istiyorum esimle ama kismet diyiyorum,opuyorumnanaktan

saltanatcım dün facede resimlerine baktım çok şekersiniz...değişik yani çekik gözler falan sizin bebişko çok tatlı olurrrr canım...

bende bugun seninkilere baktim cok guzel!! Insallah bebiskolarimiz saglikla gelsinde hepsi cok tatli olacagindan eminim! Ay senn Su "MINIK KIVIM GELYO" yazini okudukca canim kivi cekti yaa kaydirigubbakcemile3 bide bu kurbaga da kiviye benzyo cokacimcoook

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…