2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

canim bende cok kilo verdim ama gecen hafta gittimde 3kilo almsitimboshayallersmileaslinda kilo almamak inakine daha iyi Tecrubeli bir anne olarak diyorum affina siginiyorum(AKIL VERME YADA YALNIS BILGILEDIRMEK DEIL KENDI YASADIM) cunki benim kizda yasadim cok yedim kizim 6kilo kadar dogdu soylemistim,sanirsam inanki tam haftasina kilo almak lazim zatenilk 3ay bebek hic almiyor alinankilo anne aliyor 4,aydan sonra bebek aliyor haftada 500grm hatirladim,birde bence snein oglun oalcak hem kilo veriyorsun hemde 24,aralik ceyrek ay hurafelere gore senin oglun oalcakkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3benimd e hurafelere gore kizim olacak zaten damadi buldum ceylanin oglu,kaydirigubbakcemile3capkin ama olsun kizim olursa evde kalmazkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

tecrübeli bir anne olarak yazıyorum arkadaşlar aynen katılıyorum son dakkaya kadar gitmeyin hastaneye yoksa hem psikolojiniz hem canınız yanıyor ben gecikircem bişi olmasın sakın diye kanamalarla sancısız gittim keşke bekleseydim suni sancıyla zor oluyor inanın bana:sinifsinif:

Kızlar ben çıkıyorum Biraz uzanıyorum :kedi:

ceylan canim gule gule,damat adayima bir zahmet dikkat et,kiz aka derken ben kendimi kiza kaptirdimkaydirigubbakcemile3eger oglum olursa keisn simdik kizyiordur haahaah:=)) ama bencede kiz olacak gostermiyor bacim saglicakla a.s.

bugun 10,15de kizimin ogretmeniyle randevum var dersleri biraz zayif bakalim ogretmen ne diyecek briazdan hazirlanirim insallah moralimi bozmaz:=((

Estağfurullah canım,tabik senin gibi tecrübeli annelerin fikirlerine ihtiyacımız var.opuyorumnanaktan
Benim korkum bebeğimi besleyememek,yoksa kilo almamaktan bende mutluyum yani.
Bu arada,hurafelere inanmam adı üstünde hurafekaydirigubbakcemile3
Ben kız istiyordum biliyorsun ama oğlum olursa başım üstüne napalım.
Bende şimdiden bi gelin adayı aramaya başlayım o zaman dimi.kaydirigubbakcemile3

cay cay hosgeldin canim,gozun aydin ogrenmissin sanirsam:)allahim saglicakla kucaklamayi nasip etsin amin,

cok cok tesekkur ederim cok nezih insansin saol,
inankine bend ehurafelere inanmam ama bakmadanda duramyiorumkaydirigubbakcemile3ama bende kizim olsun istiyorum esimle ikimiz nedense illede kiz istiyoruz kismet,allahim saglik versin tum anne adaylarina amin,opuyorumnanaktan

canım ben 2002oğlan 2007 kız annesiyim ilgin için sağol canım paylaşım adına yeni katıldım aranıza bilgilendirebilirim ama inan hamile değilim. allah isteyene ve olmayana versin arkadaşım. rabbim bana 2 cinsiyetide layık gördü nasib etti. allahım sizlerin yardımsıcı olsun. koruyucu melekleri hem sizin bebişlerinizin ailenizin yanında olsun . benin bebişler ikiside 19 eylül olcaktı ama kızım 5 gün rçtar yaptı tarih şaştı.

Son düzenleme:

Amin canım sağlık herşeyden önemli.

Amin canım Allah senin çocuklarınıda sana bağışlasın.
Tabi sizin gibi tecrübelli annelerin fikirlerine ihtiyacımız var.

keser canim benim kiz 7yasinda okula basladi:=) onumuzdeki ay 13,may 10yasinda oalcak 3sinifta:=) en buyuk hatayi 6,yasinda keske okula verseydim ama ben dedim bir yil daha ana okuluna gitsin:=) burda 3yasinda an okula sart basliyorlar kendimde ogretmenim ama mudahele asla etmiyorum cunki psikolojisi bozuluyor hemen,cocuk psikriyatristi nin tavsiyesi zaten ben ogretince simariyor hemen birakiyor:=)) ellerinden oper,

günaydın kızlar biz geldik... nasılsınız bakalım.

yaaa lila yok bu günlerde hiç girmiyor mu ben mi rastlamıyorum. merak ettim valla...

Günaydın kızlara.s.

Nasılsınız ? benim birkaç gündür kasıklarım ağrıyor birde karnım çok geriliyor özellikle akşamları nefes almakta zorlanıyorum bu durum normal mi acaba bilmiyorumkismile

kizlar bana musade ben cikiyorum hazirlandim hazir gunes cikmsiken birazcik yuruyus yapayim,kizilcik kendine iyi bak canim opuyorum tabiki bebise daha iyi bak,sevgilerle esen kal,

günaydın kızlar biz geldik... nasılsınız bakalım.

yaaa lila yok bu günlerde hiç girmiyor mu ben mi rastlamıyorum. merak ettim valla...

gunaydin canim hosgeldin,dilerim sende bebiste iyisnizdir,ben tam cikiyordum sen geldin :=)

canim bende lila yi hic gormedim gecenlerde gordum yiyeni oldugunda hepsi bu umarim iyidir,zaten bir kac gunde ben yoktum firardaydim kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
sevgilerle esen kal..

suray hosgeldin canim ..canim benimde cok agrim oluyor inan egilirken hapsururken bazen uzandimda( afedersin lavobaya bile ciktigimda)) bu cok normal dedi doktor,bencede korkacak bir durum yoktur normal bebegin gelisiyor aklina kotu seyler getirme canim,saglicakla kal cikmam lazim optm,

hoşbuldum canım. ay vallahi içimi rahatlattın. daha doktoruma gimeme de var içim içimi yiyordu bir tuhaflıkmı var diye. güle güle iyi gezmeler bebeişinleopuyorumnanaktan

hoşbuldum canım. ay vallahi içimi rahatlattın. daha doktoruma gimeme de var içim içimi yiyordu bir tuhaflıkmı var diye. güle güle iyi gezmeler bebeişinleopuyorumnanaktan

Evet ya bende de var o ağrılar ama çok sık değil.
Kısmet'in de dediği gibi sırt üstü uzandığımda ve lavaboda ağrılarım oluyor canım.
Bende bebişin gelişimine bağlıyorum,bir şey yoktur canım inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…