2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
günaydınlar,

canı kivi çekenler varmış aramızda.
bende karpuz ve çilek sevdalısı oldum. karpuzu normalde de severdim, şimdi kokusu bile burnuma harika geliyor. ayıptır söylemesi dün yemekte bir hayli yedim ve gece 2-3 defa tuvalete kalkmak zorunda kaldım. balon gibi oldu karnım :)
çilek çok sevmezdim ama sevdalısı oldum çıktığından beri. üşenmiyorum bir de:) kaç defa yıkayıp kumunu akıtıyorum, üstüne şeker yağdırıyordum, hop hop yutuyorum :) tabi çilek yedikten sonra hemen ellerimizi yıkıyoruz, hiç bir yere sürmeden. çünkü onunla ilgili batıl da olsa birşeyler duymuştum :)

=daemon;11265415][table="head"]|***KK Nick***|***YAŞ***|***SAT***|***Tahmini D.T.***|***Hamiş kaldığı kilo***|***Cinsiyet***|***Bebişimizin Adı***| ***Güncel notları***|
1|** LİL@ ** | | | | | | |
2| | | | | | | |
3| | | | | | | |
4| | | | | | | |
5| | | | | | | |
[/table]

BAK CANIM BURDAN ALINTI YAP
ALINTIYI KAYDETMEDEN ONCE BASTAKI QUATE GİBİ BISEY YAZIYO ONU SIL KOPYALA VE SENIN ILK SAYFANA EDIT DE ORAYA YAPISTIR[/QUOTE]

inşallah canım ya bende öyle düşünmeye çalışıyorum. bebişlerimiz büyüyor galibakaydirigubbakcemile3

canım bende 2 akşamdır çilek yiyorum inan o kadar çok yiyorum ki abartıyorum ondan sonrada karnım davul gibi oluyor :roflol: ay diyorum çatlamasam iyidir. eşim diyor yeme bu kadar madem rahatsız ediyor seni aslında haklı ama ne yapim tutamıyorum kendimi çok severim çileği ve yaz meyvelerini.

Günaydın kızlara.s.

Nasılsınız ? benim birkaç gündür kasıklarım ağrıyor birde karnım çok geriliyor özellikle akşamları nefes almakta zorlanıyorum bu durum normal mi acaba bilmiyorumkismile

canım bendede var aynen akşamları özellikle dün gece hareket ettiğimde karnım patlıycakmış gibi hissediyodum birde dün bebiş çok hareketliydi bir ara dışarı çıkacakmış gibi geldi kaydirigubbakcemile3 annem bebek hareket ettiği zaman karnın sertleşir demişti doğruymuş merak etme yani o nun keyfi yerindedir annesi

[çilek yedikten sonra ellerinizi vücudunuza sürmeden hemen yıkayın. birkaç yerde okudum, yanlışlıkla bir yere sürerseniz Allah saklasın, çocuğunuzun orasında çilek resmi oluyormuş. batıl olabilir tabi ki ama ben risk almayı sevmem :)

canım ya vallahi çok rahatlattınız beni. her bir sorunumuzu paylaşıyoruz. iyiki burası var, iyiki sizler varsınızyerimseniben bilip bilmediğimiz konularda bazen gereksiz endişe ediyoruz. bilmiyorumkismile

çilek yedikten sonra ellerimiz renklendiği için haliyle yıkıyoruz. Ama inan hemen yıkamadığım olmuştur bu arada bi yerime elimi değdirdim mi hatırlamıyorum inşallah sürmemişimdir bir yerlerime:) bundan sonra dikkat ederim. Batıl matıl :))))

bende nar için aynı şeyi duymuştum hatta o ara canım çok nar çekmiştide hep akşam kocişimi beklemek zorunda kalmıştım o ayıklasın diye kaydirigubbakcemile3

nar ayıklama görevi eşime ait, ben öncedende elimi sürmüyordum sempatiksalakcinni

canım ya vallahi çok rahatlattınız beni. her bir sorunumuzu paylaşıyoruz. iyiki burası var, iyiki sizler varsınızyerimseniben bilip bilmediğimiz konularda bazen gereksiz endişe ediyoruz. bilmiyorumkismile

Evet canım bende öyle düşünüyorum.
İyiki sizler varsınız,çünkü endişe ettiğim şeyleri soracağım hiç kimse yok etrafımda.
Ama burada aynı şeyleri yaşayan yada yaşamış olan arkadaşların söyledikleri gerçekten insanın için rahatlatıyor.
Bence de iyi ki sizler varsınız iyi böyle güzel paylaşımlar yapıyoruz.opuyorumnanaktan

Kızlar geçen gün gittim Havuzlu Han'a.Açıkcası çok bişey bulamadım, yani beni çok cezbeden bişiy olmadı, sanki fiyatlarda aynı...Ne dersiniz? Mesela park yatak olarak çok az çeşit vardı ve bilinen markalar değildi( marka takıntım filan yokda, sadece kaliteli ve sağlam olur diye markalı düşünüyorum). Açıkcası Forum ıstanbul'da çok daha güzel şeyler var hem taksitte yapıyorlar. Siz neler düşünüyorsunuz??

Suraycım aynı sıkıntı bende var kasıklarım ağrıyor arada dün gece uyuyamadım Allaha emanet sanırım büyüdükçe meleklerimiz sancılarımızda artacak gibi gözüküyor..

Ayyy İstanbulda olmak vardı ben annemlere Sipariş vereceğim Gidemiyorumda Şuanda yeni Doğduğunda bambu beşik düşünüyorum odayı ileri aylarda yapmayı düşünüyorum nasılsa ilk 3-4 ay bizim odamızda olacak ..

canım havuzlu han a bende gittim dediğin gibi park yatak, beşik ve araba tarzı bişeyler pek yok yada bende beğenmedim. sadece bana uygun gelen bebeğin ilk aylarda kullanacağı kıyafet tarzı şeyler . dışarıya göre daha uygun sanki yada bana öyle geldi. aldığım bir kaç şeyle karşılaştırma yaptım uyguna gelmiş görünüyor. hastane çıkışını ordan almayı düşünüyorum dışarıdan daha uygun geldi bana. Tabii aralarında kaliteli olanda var olmayan da araştırmak lazım. Birde belki bu hafta sonu fatih e gideceğim orda da bir mağaza varmış şimdi adını tam hatırlayamadım. bakalım daha uygun ve kaliteli bişeyler bulursam alırım.

canım bende ilk aylar için bambu tarzı beşik düşünüyorum yatağımın yanına yavrumu ayyy canım ya şimdiden hasta oldum bebeğime. düşündükçe heyecan basıyor beni:)

Suraycım aynı sıkıntı bende var kasıklarım ağrıyor arada dün gece uyuyamadım Allaha emanet sanırım büyüdükçe meleklerimiz sancılarımızda artacak gibi gözüküyor..

tatlım bebişlerimize bişey olmasında ben bu ağrılara rahatsızlıklara razıyım:CüvCüv:

Evet evet aynı fkirdeyim seninle, Forum ist'a da bi bak, beğenirsin eminim. Fatihdeki yeri beğenirsen tarif edermisin banada? Ben yakın oturuyorum oralara

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…