Evet ya bende de var o ağrılar ama çok sık değil.
Kısmet'in de dediği gibi sırt üstü uzandığımda ve lavaboda ağrılarım oluyor canım.
Bende bebişin gelişimine bağlıyorum,bir şey yoktur canım inşallah.
günaydınlar,
canı kivi çekenler varmış aramızda.
bende karpuz ve çilek sevdalısı oldum. karpuzu normalde de severdim, şimdi kokusu bile burnuma harika geliyor. ayıptır söylemesi dün yemekte bir hayli yedim ve gece 2-3 defa tuvalete kalkmak zorunda kaldım. balon gibi oldu karnım :)
çilek çok sevmezdim ama sevdalısı oldum çıktığından beri. üşenmiyorum bir de:) kaç defa yıkayıp kumunu akıtıyorum, üstüne şeker yağdırıyordum, hop hop yutuyorum :) tabi çilek yedikten sonra hemen ellerimizi yıkıyoruz, hiç bir yere sürmeden. çünkü onunla ilgili batıl da olsa birşeyler duymuştum :)
Günaydın kızlara.s.
Nasılsınız ? benim birkaç gündür kasıklarım ağrıyor birde karnım çok geriliyor özellikle akşamları nefes almakta zorlanıyorum bu durum normal mi acaba bilmiyorumkismile
canım bendede var aynen akşamları özellikle dün gece hareket ettiğimde karnım patlıycakmış gibi hissediyodum birde dün bebiş çok hareketliydi bir ara dışarı çıkacakmış gibi geldi kaydirigubbakcemile3 annem bebek hareket ettiği zaman karnın sertleşir demişti doğruymuş merak etme yani o nun keyfi yerindedir annesi
canım ya vallahi çok rahatlattınız beni. her bir sorunumuzu paylaşıyoruz. iyiki burası var, iyiki sizler varsınızyerimseniben bilip bilmediğimiz konularda bazen gereksiz endişe ediyoruz. bilmiyorumkismile
Kızlar geçen gün gittim Havuzlu Han'a.Açıkcası çok bişey bulamadım, yani beni çok cezbeden bişiy olmadı, sanki fiyatlarda aynı...Ne dersiniz? Mesela park yatak olarak çok az çeşit vardı ve bilinen markalar değildi( marka takıntım filan yokda, sadece kaliteli ve sağlam olur diye markalı düşünüyorum). Açıkcası Forum İstanbul'da çok daha güzel şeyler var hem taksitte yapıyorlar. Siz neler düşünüyorsunuz??
Kızlar geçen gün gittim Havuzlu Han'a.Açıkcası çok bişey bulamadım, yani beni çok cezbeden bişiy olmadı, sanki fiyatlarda aynı...Ne dersiniz? Mesela park yatak olarak çok az çeşit vardı ve bilinen markalar değildi( marka takıntım filan yokda, sadece kaliteli ve sağlam olur diye markalı düşünüyorum). Açıkcası Forum İstanbul'da çok daha güzel şeyler var hem taksitte yapıyorlar. Siz neler düşünüyorsunuz??
Ayyy İstanbulda olmak vardı ben annemlere Sipariş vereceğim Gidemiyorumda Şuanda yeni Doğduğunda bambu beşik düşünüyorum odayı ileri aylarda yapmayı düşünüyorum nasılsa ilk 3-4 ay bizim odamızda olacak ..
Suraycım aynı sıkıntı bende var kasıklarım ağrıyor arada dün gece uyuyamadım Allaha emanet sanırım büyüdükçe meleklerimiz sancılarımızda artacak gibi gözüküyor..
havuzlu han nerde ?
canım havuzlu han a bende gittim dediğin gibi park yatak, beşik ve araba tarzı bişeyler pek yok yada bende beğenmedim. sadece bana uygun gelen bebeğin ilk aylarda kullanacağı kıyafet tarzı şeyler . dışarıya göre daha uygun sanki yada bana öyle geldi. aldığım bir kaç şeyle karşılaştırma yaptım uyguna gelmiş görünüyor. hastane çıkışını ordan almayı düşünüyorum dışarıdan daha uygun geldi bana. Tabii aralarında kaliteli olanda var olmayan da araştırmak lazım. Birde belki bu hafta sonu fatih e gideceğim orda da bir mağaza varmış şimdi adını tam hatırlayamadım. bakalım daha uygun ve kaliteli bişeyler bulursam alırım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?