a.s.canim hayirlisiyla saglikli haberrini alir vede cinsiyetini ogrenirsin ve allahim saglicakla kucaklamayi nasip eder amin,opuyorumnanaktan cok ozledim sizleri insan alisiyor yakaydirigubbakcemile3bu gidisle bebegim dogunca iyi bir chat ci olacak kaydirigubbakcemile3aynen ben eh bana cekmesi normal esim sabah is ta gece yarisina kadar suruyor boshayallersmileha var ha yokkaydirigubbakcemile3canim sen neler yaptin? agrin sizin var mi? insallah yktur,
Günaydın canım.
Oh ne güzel yaa herkes tatile gidiyor niye ben gidemiyoruuuuummm.((
Evet canım,gerçekten bende alıştım sizlere.
Ben iyi sayılırım,bi yorgunluk var üstümde,okadar çok yorgunum ki sanki taş taşımışım sırtımda,onun dışında iyiyim.Umarım sende iyisindir canım.
çok teşekkür ederim kızlar ... valla bebek olunca aileme biraz zor giderim diye tadını çıkara çıkara gezicem (( tatil yapamayanlar için nispet gibi olmasın :kedi: ))
cok tesekkur ederim cok saol canim,insallah ogrenirsem cinsiyetini ozaman yardimini ister muhakak isterim fikir verme husussunda,
ayy cok sevindim kizin olacana simdik boyle hamaratlisin kim bilir bebise firfirli caf cafli seyler kesin alirsin:=) herkez boyle sne gibi hamarat deil.,allahim saglicakla kucaklamayi nasip etsin canim,:hulya:bende kiz istiyorum esimle ama kismet diyiyorum,opuyorumnanaktan
günaydın güzel anneler nasıllar bugün
beni de dunden beri bi yorgunluk ve uyku basti.. dun aksam 8 gibi yattim ve sabah 8e kadar uyudum.. bana kalsaydi daha da uyacaktim ama ise gitmek zorundaydim.. Bahar havasindan mi acaba? :uhm:
Allah herşeyin hayırlısını versin canım kız erkek. Bende kız olmasına sevindim aslında, çok süslü olacak benim kızım, herşeyi şimdilik pembe simli falan :) tam bir kokoş olur sanırım. delikafadulden
bende bugun seninkilere baktim cok guzel!! Insallah bebiskolarimiz saglikla gelsinde hepsi cok tatli olacagindan eminim! Ay senn Su "MINIK KIVIM GELYO" yazini okudukca canim kivi cekti yaa kaydirigubbakcemile3 bide bu kurbaga da kiviye benzyo cokacimcoook
Bende tatile gidemiyorum yasak seyahat etmem ..
zemuszemusay canim dedim ya hamarat annenin hali baska olur,ben vallahi hic oyle el becerim yok gercekten orgu yapmak istiyorum yapamiyorum gercekten bu beceri meselesi boyle yapan hanimlara imrenirim allhim emeklerini bosa cikartmasin,saglicakla giydin cimcime hanim:=)) kiz kacirirlar sonra bacim dikkat etkaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?