2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Evet canım,gerçekten bende alıştım sizlere.
Ben iyi sayılırım,bi yorgunluk var üstümde,okadar çok yorgunum ki sanki taş taşımışım sırtımda,onun dışında iyiyim.Umarım sende iyisindir canım.

Günaydın canım.
Oh ne güzel yaa herkes tatile gidiyor niye ben gidemiyoruuuuummm.((

canim evet buyuk tesaduf,ama ikizim bizim topikte yok,o girmiyor evinde var ama girmiyor,kaydirigubbakcemile3sanirsam enistem den dolayi tam emin deilim ama kaydirigubbakcemile3ama tesaduf ben ogunde baktim bugun sabahta baktim a dedim anyilar,guzelim uzulme gidemedine,ille tatil sart deil insan morali yerinde olsun yeterli canim arkadasim,a.s.

beni de dunden beri bi yorgunluk ve uyku basti.. dun aksam 8 gibi yattim ve sabah 8e kadar uyudum.. bana kalsaydi daha da uyacaktim ama ise gitmek zorundaydim.. Bahar havasindan mi acaba? :uhm:

çok teşekkür ederim kızlar ... valla bebek olunca aileme biraz zor giderim diye tadını çıkara çıkara gezicem (( tatil yapamayanlar için nispet gibi olmasın :kedi: ))

Estağfurullah canım.niye nisbet olsun.
Ben çok bunaldım hep evdeyim dışarı neredeyse hiç çıkmıyorum,çıksamda gittiğim yerler belli zaten.
Biraz kıskançlık yaptım :kedi:
Sana iyi tatiller diliyorum çok iyi vakit geçirirsin.Kendine ve bebişine iyi bak canım.Yolunuz açık olsun.

kizilcik canim inankine ben hamileligim ilk aylarinda hic uyku nedir bilemedim ama bu hafta surekli uyuyorum ve cok enterasan hic (AFEDERSIN) istifra etmedim ama iki gunden beri ediyorum birsey yiyemiyorum,dr,cok normal dedi tlf da,surekli uzanmami tavsiye eti aklinda olsun bride cok su ice dedi bana ama her bunye ayni deil,gecmsi olsun

Allah herşeyin hayırlısını versin canım kız erkek. Bende kız olmasına sevindim aslında, çok süslü olacak benim kızım, herşeyi şimdilik pembe simli falan :) tam bir kokoş olur sanırım. delikafadulden

canım geçmiş olsun sabah kalkınca ağzına biraz leblebi at mide asitini alır bulandırmaz bak nasıl memnun kalacaksın

bende denizliye gidecektim akrabalarımı özledim ama esimin 24ünde görevi varmıs ankarada kaldık (( cok canım sıkıldıı

beni de dunden beri bi yorgunluk ve uyku basti.. dun aksam 8 gibi yattim ve sabah 8e kadar uyudum.. bana kalsaydi daha da uyacaktim ama ise gitmek zorundaydim.. Bahar havasindan mi acaba? :uhm:

Evet bahardan olabilir canım.
Bende her zaman vardı bu yorgunlukta şu bi kaç gündür gerçekten çok fenayım.

Günaydınlar güzel annelerim ,
Kısmet'M Sen öğrenemedinmi henüz cinsiyeti??
Nagihan nasıl oldu acaba kasık ağrım var diyordu ayy dün gece benimde çok kasık ağrım oldu zor uyudum Allaha emanet meleklerimiz ..

zemuszemusay canim dedim ya hamarat annenin hali baska olur,ben vallahi hic oyle el becerim yok gercekten orgu yapmak istiyorum yapamiyorum gercekten bu beceri meselesi boyle yapan hanimlara imrenirim allhim emeklerini bosa cikartmasin,saglicakla giydin cimcime hanim:=)) kiz kacirirlar sonra bacim dikkat etkaydirigubbakcemile3

hahahahah)))cidden canın kici çekmiş kaplumbağa kiviye benzediğine göre...yokmu oralarda kivi???ben yemekten bıktım artık kivi hiç cazip gelmiyoo banasengözlerimebaksanab

Bende tatile gidemiyorum yasak seyahat etmem ..

opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanceylan cigim canim hosgeldin snei gordume cok sevindim,dilerim sende bebiste iyisinizdir, amin
canim benim bebek cok nazli kesin kiz diyorlar kaydirigubbakcemile3haftaya belli olur ins,bu gidisle burda kizim olursa kizima damat bulacamkaydirigubbakcemile3ay catliyorum ceylan ya gostermiyor kaydirigubbakcemile3

bende hiç örgüden anlamam canım.yapanlarda negüzel yapıyor ama çok güzel...ya ben aslında örgü giymeyide pek sevmem nedense...çocuğum içinde yapmayın diyorum illaa yapıyor büyükler..pek hoşlanmıyorum..sadece şu tığ işi gibi örgü elbise şapkalar hoşuma gidiyor....mesela melek bozcum senin facedeki resminde var pembe elbise falan çok tatlıydı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…