2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
hahahahah)))cidden canın kici çekmiş kaplumbağa kiviye benzediğine göre...yokmu oralarda kivi???ben yemekten bıktım artık kivi hiç cazip gelmiyoo banasengözlerimebaksanab

kurbaga degil kaplumbagamiydi karistirdim hehe :kedi: burda kivi var da suan isteyim 30dk snra ogle arasina cikacam o zmn hemen gidip kivi bulup yicem cokacimcoook

Hoşbulduk canım opuyorumnanaktan damatlar sıraya dizildi sen merak etme boşunamı sana ilgi gösteriyoruz oğluşumla kaydirigubbakcemile3İnşallah belli olur
Ayy bende cumartesi 3lü taramamı götürdüm dr.umuz dedi gelmişken bakalım Maşallah her gittiğimizde cinsiyetini gösteriyor keretam bayanssulusmile

kaydirigubbakcemile3canim bu kadar benzerlik olmaz bende inankine hic sevmem orgulu kazak yada birsey giymeyikaydirigubbakcemile3bebeklerde guzel oluyor ama ,allahim sgalicakla kucaklamayi nasip etsin,

eveeeeettt melegin facebooktaki pembe elbiseye ben de bayildim!!! delikafadulden
ben de aslinda orguden cok iyi anlamiyorum ama izine ciktiktan snra kendi elimle bebegime bisey ormek istiyorum :hulya:

kızlar benim canımda şuaralar yeni çıkmaya başlayan ama tam çıkmamış olan bir meyve istiyor kilosu 17 m,ilyon offf(((ama çok canım çekiyor hergün 2 tane alıyorum 3 milyon ödüyorum..şimdi yine ablayı gönderdim almaya...neden taktım bu meyveye tam çıkmadan anlamadım yaa...............okadarda düşkünlüğüm yoktu ama kokusu brnumda hep..

masallah canim allahim seni ve bebegini nazardan saklasin amin,

caylan canim kesin senin bu oglan cok capkin olacak bacim,iki bir gsoiterdine gore kaydirigubbakcemile3anlamsitim demistim zaten bu ceylanin oglu kesin kizim varsa onda gozu varkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3hahahahha ay gulmekten bayildim,allahimda seni guldursun ama bak unutma kizim olursa damat hazir dedinkaydirigubbakcemile3

Kısmet facede gruba geldin dimi ??

canim bende oranin adr.yok birde ben eskiden facebok taydim zaten ama ufak ailevi meseleler oldu bende esimde face den cik tik,yeniden uye olmak istemiyorum esimle bu konuda gercekten gectimiz 2yil evvel buyuk sorun yasamistik,ama gelip gormek cok istiyorum keske gire bilsem sizleri gorurdum hic yoktanbilmiyorumkismile

annelerrrrr doğuruyomusunuz yoksa yaaaaaaaaa nerelerdesinizdelikafadulden

keser canim senden sahsima ozur dilerim az evvel sayfada okudum arkadaslara cvp verecemd iye seni unutum,yaslaniyorumsanirsamkaydirigubbakcemile3sahsen iyim dilerim sende iyisindir,sakincasi yoksa sen kac haftalik hamilesin ve ogrene bildinmi cinsiyetini canim,a.s.kusura bakma hemen yazamadim,,

annelerrrrr doğuruyomusunuz yoksa yaaaaaaaaa nerelerdesinizdelikafadulden

keserim allah korusun daha dursunlar :CüvCüv:

Ayy kızlar normal düşünenizi bilemem ama 3 aylıkken acile gittim ebe parmakladı açılma varmı diye yanımda 3 tane doğumu gördüm çok sancınız olmadan sakın hastaneye gitmeeyin

Canım geçmiş olsun.
Bende senin gibiyim bulantım bi geçiyo bi başlıyo ne olacak bizim bu halimiz bilmiyorum.
9 ay bulantısı olanlar varmış.Heralde bende onlardan olacam
Bu yüzden hamile kaldıktan bu yana tam 8 kilo verdim bi ara 2 sini geri almıştım ama dün baktım yien aynı.Allah sağlık versin,inşallah bebişim besleniyordur.

cvp gelmeyince şaka yapayımdedim tabiki allah zamanında hayırlısını nasib etsin inş.bütün hamişler dikkat etsin kendine aman deyimmmm

Çok saol kısmetcim. Aslında daha güzel şelerde yapmak isterim ama çalışınca elimden bu kadarı geliyor. Biraz hayal gücü biraz beceri işte şakkıdı Sende yaparsın canııııımmm...
Coşturma beni a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…