hahahahah)))cidden canın kici çekmiş kaplumbağa kiviye benzediğine göre...yokmu oralarda kivi???ben yemekten bıktım artık kivi hiç cazip gelmiyoo banasengözlerimebaksanab
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanceylan cigim canim hosgeldin snei gordume cok sevindim,dilerim sende bebiste iyisinizdir, amin
canim benim bebek cok nazli kesin kiz diyorlar kaydirigubbakcemile3haftaya belli olur ins,bu gidisle burda kizim olursa kizima damat bulacamkaydirigubbakcemile3ay catliyorum ceylan ya gostermiyor kaydirigubbakcemile3
bende hiç örgüden anlamam canım.yapanlarda negüzel yapıyor ama çok güzel...ya ben aslında örgü giymeyide pek sevmem nedense...çocuğum içinde yapmayın diyorum illaa yapıyor büyükler..pek hoşlanmıyorum..sadece şu tığ işi gibi örgü elbise şapkalar hoşuma gidiyor....mesela melek bozcum senin facedeki resminde var pembe elbise falan çok tatlıydı
bende hiç örgüden anlamam canım.yapanlarda negüzel yapıyor ama çok güzel...ya ben aslında örgü giymeyide pek sevmem nedense...çocuğum içinde yapmayın diyorum illaa yapıyor büyükler..pek hoşlanmıyorum..sadece şu tığ işi gibi örgü elbise şapkalar hoşuma gidiyor....mesela melek bozcum senin facedeki resminde var pembe elbise falan çok tatlıydı
saltanat'm canın çektiyse kivi ye bulamıyorsan ben burdan yolluyum
Hoşbulduk canım opuyorumnanaktan damatlar sıraya dizildi sen merak etme boşunamı sana ilgi gösteriyoruz oğluşumla kaydirigubbakcemile3İnşallah belli olur
Ayy bende cumartesi 3lü taramamı götürdüm dr.umuz dedi gelmişken bakalım Maşallah her gittiğimizde cinsiyetini gösteriyor keretam bayanssulusmile
Kısmet facede gruba geldin dimi ??
annelerrrrr doğuruyomusunuz yoksa yaaaaaaaaa nerelerdesinizdelikafadulden
hehehe Allah korusun bugunlerde dogurmaktan :CüvCüv: bebeiskolarimiz dunyaya gelmeye tam hazir oldugunda gelsin insallah :Saruboceq:
kizilcik canim inankine ben hamileligim ilk aylarinda hic uyku nedir bilemedim ama bu hafta surekli uyuyorum ve cok enterasan hic (AFEDERSIN) istifra etmedim ama iki gunden beri ediyorum birsey yiyemiyorum,dr,cok normal dedi tlf da,surekli uzanmami tavsiye eti aklinda olsun bride cok su ice dedi bana ama her bunye ayni deil,gecmsi olsun
zemuszemusay canim dedim ya hamarat annenin hali baska olur,ben vallahi hic oyle el becerim yok gercekten orgu yapmak istiyorum yapamiyorum gercekten bu beceri meselesi boyle yapan hanimlara imrenirim allhim emeklerini bosa cikartmasin,saglicakla giydin cimcime hanim:=)) kiz kacirirlar sonra bacim dikkat etkaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?