2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
[

çok geçmiş olsun canım dikkat et kendine.

Angelciğim bende terettüd ediyorum yaptırıp yaptırmamaya.doktorlar kesin yaptırın demiyorlar kararı tamamen bize bırakıyorlarboshayallersmile

bi problem olucagını düşünmüyorum doktorda bişey demedi saglık ocagında yapıyolar zaten ama yaptırım yaptırmamak tabikide kendimize kalmış 2 tane xzaten

Dr.umun bana dediği hastanede doğuracaksın ama sen bilirsin bu aşı bakanlık tarafından özellikle oğuda köyde evde doğum yapacak insanlar için zorunluymuş gibi tutuluyor diyor ama sen bilirsin diyor ben sezeryan olacağım o yüzden kullanılan aletlere de pek güvenemiyorum bir zararı yok sadece yakıyormuş kimisinde 1-2 gün ateş yapıyormuş ..

Nefes daralması artık zaman geçtikçe artabilir canım ama sen yinede git dr.a

lil@,

Ben de 2010 eylül de anne olacağim ancak yeni üye olduğum için özelden mesaj atamıyorum.
Listene ekleyebilmen için buradan yazıyorum.
SAT:18.12.2009
Yaşım 25
Bebeğimizin cinsiyeti erkek
ıkili taraması temiz çıktı. Üçlü tarama sonuçlarını haftaya alacağım.
ısmine heniz karar verebilmiş değiliz malesef.

merhaba bayanlar,
bu onlu setlerin içinde neler var.
gerekli bir şeylerin toplu halde bulunduğu bir set falan mı?

hoşgeldin aak.. hayırlı olsun bebeğin.. sağlıcakla kucağına alırsın inş..
bahsettiği hastane çıkışı seti.. zıbını, şapkası, eldiveni, tulumu falan olur ya... o set işte

kızlar birsey soracam. esiniz sizede cocukmusunuz gibi davranıyor mu? benim esim yanagımı sıkıyor sacımı dagıtıyor.Bunun dısındada artık cinsel hayatımız yok o tarz hiç yaklasmıyor. kendimi cekici bulmuyorum sayesinde. işe gidiyorum arkadaslarımdan iltifat alıyorum eve geliyorum sanki karsımda duvar var. cok canım sıkılıyor (( benim gibi olan var mı?

merhaba kızlar
benım moralım bozuldu az once
20 gun once 72 kıloydum sımdı tartıldım 74 olmusum nasıl olacak 90 kıloylamı gıdecegım doguma
yıyorum ama cok asırı da yemıyorum sadece sebze vs ıle karnım doymuyor aklımda yıyecek oluyor
20 gunde 2 kılo cok fazla
elevıtı keseyım dıyorum yanda gun asırı alayım bılmıyorum

slm anişler ben aşı oldum yeni geldim kolum acıyo idarr tahlili yaptılar tansiyonumu öçdüler kiloma baktlar 1 ya sonra bidaha gideceğim 2 doz vuracaklar ondan sonrada 5 ay sonra gidecekmişim bebeğime ve bana tetanoz yapacaklarmış ben gitmeyecektm vei rayıp çağırdılar doğmdan sonrada gelecekler miş eve bebeği görmeye

geçmiş olsun meloş bende bekliyorum arasınlar ama kimse aramıyor kendim gidip kayıt mı olsam diye düşünüyorum

canim bendede cok degisme var kilo almadim 2 kilo yarin tartilcam yine ama sadece yanlar genisledi gogusler buyudu cildim kupkuru ne sursem fayda etmiyor yuzum uzadi agliyorum cok cirkinlestim burnumu dgeistiricem dedim arastiriyorum aslidna her kes sorun yok diyo ama ben yandan begenmiyorum esim ise sabirli bana ince davraniyo aynen senin esin gibi bizimde cinsel hayatimiz sifir su aylarda yani ben istemiyorum acikcasi oda hic sormuyo yapmiyoruz merak etme esin seni kirmaktan korktugu icin sana cocukmussun gibi davraniyo :) gayet normal sikma canini buna benimkide ayni .
bazen agliyorum ise yaramiyorum yillarca calistim buraya geldim calismadim hamilelikte var tabi evdeyim bir isede yaramiyorum yanlizca yiyip yatiyorum ise yaramiyorum yaptigim bir seyde yok esim sacmalama diyo

canim ben almadim kilo ama alirim yani herhalde hic dert etme bebekten sonra yorulucaksin yurusu spor yaparsin atarsin tum kilolari hamilelikte alinan kilolar daha cabuk gidiyo sikma canini masallah de :)

geçmiş olsun meloş bende bekliyorum arasınlar ama kimse aramıyor kendim gidip kayıt mı olsam diye düşünüyorum

gittğin hastane kayıt edirmedimi canm yda özel dramı gidiyosun özele gidiyosan sen kendin git kayıt ol 20 haftada ypıyolar ben tavsiye ederim sonuçta bi zararı yok bebeklerimiz oluyoda dğunca meçburen bizemi zarar vereck hem hastana ortamını biliyomuyuz nasıl aletler temizmi o nedenle önlem almak için yaptır canm dünyanın bin bir türlü hali var bi bakarsın evde sncımız tut doğuru verdk acil olarak biz önlemimizi alalımda gerisi allaha kalmş canmbuyrunnnnnnnnn

ben bebege ormek icin ip aldim ama orgu seyleri sevmem pek yapmadim daha belki yaparim bu gunelrde sikildim dantel yaptim esimin teyzesine kadin yatili rahibe okulunda ingilizce ogretmeni 76 yasinda o kadar mutku olduki ben kendi evimde hoslanmiyorum.
bunalr yapamiyo bilmiyo boyle seyleri pek kadin acayip sevdi :) cok mutlu oldu tesekkur etti elimi optu ya cok tatli bir kadin.annem bana yapti yaoti getirmedim bile buraya.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…