[
çok geçmiş olsun canım dikkat et kendine.
Angelciğim bende terettüd ediyorum yaptırıp yaptırmamaya.doktorlar kesin yaptırın demiyorlar kararı tamamen bize bırakıyorlarboshayallersmile
canım 10 lu setler ortalama bu civarlarda. aralarında -+ 5-10 tl oynuyor
merhaba bayanlar,
bu onlu setlerin içinde neler var.
gerekli bir şeylerin toplu halde bulunduğu bir set falan mı?
cay cay hosgeldin canim,gozun aydin ogrenmissin sanirsam:)allahim saglicakla kucaklamayi nasip etsin amin,
kızlar birsey soracam. esiniz sizede cocukmusunuz gibi davranıyor mu? benim esim yanagımı sıkıyor sacımı dagıtıyor.Bunun dısındada artık cinsel hayatımız yok o tarz hiç yaklasmıyor. kendimi cekici bulmuyorum sayesinde. işe gidiyorum arkadaslarımdan iltifat alıyorum eve geliyorum sanki karsımda duvar var. cok canım sıkılıyor(( benim gibi olan var mı?
merhaba kızlar
benım moralım bozuldu az once
20 gun once 72 kıloydum sımdı tartıldım 74 olmusumnasıl olacak 90 kıloylamı gıdecegım doguma
yıyorum ama cok asırı da yemıyorum sadece sebze vs ıle karnım doymuyor aklımda yıyecek oluyor
20 gunde 2 kılo cok fazla
elevıtı keseyım dıyorum yanda gun asırı alayım bılmıyorum
geçmiş olsun meloş bende bekliyorum arasınlar ama kimse aramıyor kendim gidip kayıt mı olsam diye düşünüyorum
bende hiç örgüden anlamam canım.yapanlarda negüzel yapıyor ama çok güzel...ya ben aslında örgü giymeyide pek sevmem nedense...çocuğum içinde yapmayın diyorum illaa yapıyor büyükler..pek hoşlanmıyorum..sadece şu tığ işi gibi örgü elbise şapkalar hoşuma gidiyor....mesela melek bozcum senin facedeki resminde var pembe elbise falan çok tatlıydı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?