2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
selam güzel anneler, aramıza yeni katılan annemize ve bebeğine de hoşgeldin diyrum....
Civile ben 2 kez gittim ama çok ahım şahım bişey göremedim...
Fiyat bazında da kalite bazında da piyasadan çok farklı değil...
HAstane çıkışları 10lu takımlar 35-50 arası değişiyor kalitesine göre....
Ben 35likleri beğenmedim mesela...
Mothercare in outletine de gidip bir piyasa araştırması yapmak istiyorum ama önümüzdeki biray gidemem, eşim seyahatte, o gelmeden ben gidicem falan 1 ayı bulacak...
Fiyatların uygun olduğunu duymuştıum ama ne derece doğru bilemiyorum

ceylan canim sen neden sezeryan olucaksin sebebi varmi kendinmi istedin bende karar vericem ama persembe doktora sormam gerekiyormus bu aylarda netlestirin falan diyorlar ben normald ogumdan korkuyorum biraz birde cocukluktan kalp sorunum vardi ufak bir sorun hic ilac falan kullanmadim engellemedi beni ama dogum farkli belki dojktor sezeryan der fazla zorlanmiyim diye .ben kararsizim ya sezeryan normal normal beni korkutuyor sezeryan uyurum en azindan diyorum .

ipek cğim aynı dert bendede var çok kilo alıyorm bnede bilmiyom ne yapacğımı 20 hafdada 8 kilo aldım bu nisan ayında bende 2 kilo aldım bide dr kızıyo çok kilo alıyosun diye çok yemekte yemiyorm birazda yiyeceğim sonuçta biz iki canlıyız ama bnim sorunum ilçlardan ben biliyorm yoksa bukadar mümkün değil yürüyüşde yapıyorm ama nafilesenağlama

canım yediğinde gözüm yok yanlış anlama kaydirigubbakcemile3
ama bi günde ne yiyorsun mesela ??
(meraktan soruyorum)

hiç canını sıkma kilo için düşündükçe insanın iştahı dahada kabarıyo valla. zaten ileride illaki vereceksin hep kilolu kalacak değilsinya. bende 1 ayda 4 kilo almıştım gebelik şekeri çıkmıştı diyetisyene göderdi dr. beni ama nafile uyan kim.allaha şüküe et en önemlisi bebeğinin ve senin sağlığın kilo geçici nede olsa ben biraz kısa boyluyum biraz uzun olsam inan kiloyu kafama takmam. hem bizler anneyiz artık olması gerekenleri yaşıyoruz sadece canını sıkma tatlım.

offf bu hormonlar insanı mahfediyor. ben öncedende duygusaldım iyice beter oldum. Bende cinselliği cok istediğimden değil. olmasada olur ama beni arzulamıyor artık diye kendi kendimi yiyip bitiyorum.

sorma canım
bıızm tup bebek oldu ılk 4 ay zaten kalkmadım nerdeyse hareketsızlık mahvettı benı
bulantılar gecıncede ekmeksız doyamıyorum oyle sureklı ahım sahım seyler degıl yedıgım
ekmek peynır domates olsun yetıyor bayıla bayıla yıyorum
ekmegı kesmek lazım ama nası doyacam ben ya:sinifsinif:
her duydugumu gordugumu hatta kokladıgımı canım cekıyo nasıl bısey bu hamılelık :sinifsinif:
tabıkı her gordugumu yemıyorum ama ıcımde gıtmıyo degıl
agzıma bıskuvı koymam normalde gecen o hanımeller varya ondan almıs kı evımıze hıc abur cubur gırmez ıkımızde sevmeyız onu gel gıt yedım ben bıle sasırıyorum kendıme
saglıkla bı dogursaydık ıns

canım yediğinde gözüm yok yanlış anlama kaydirigubbakcemile3
ama bi günde ne yiyorsun mesela ??
(meraktan soruyorum)

canm sabah kalınca saat 8 de süt içiyorum 2 saat sonra kavaltı yapıyorm kavaltıda ne yiyorum 1 yumurta 1 tatlı kşığı tahinli dut pekmezi karştrp yiyorm 1 kiprt kutsu peyni 2 dlim kaşar 3.4 zeytin domates salatlık biber falan var 2 saat sonra elma 2 tane kivi 1 sat sonra yemek yiyrum zebse yemeği yanında yğrt yada ayran olur arda 3 tane ciz içi akşama doğru meyve ve 1 tane çikolata aksm 7 de yada 8de akşm yemeği ağır yemekler değil kızarma yapmam çok nadir olu çok nadir olarakta makarna belki hftada bir haftada bide pilav yerim kilo aldıran şeylerden hamur işi saten yemem yediklerim bunlar canm

vallahı sormayın kızlar bende 1 ayda 3 kilo aldım diyetisyene giitm bi program yaptık pazaretsiden beri uyguluyorum açıkmıyorum 7 kez yemek yiyorum daha önceden daha az yemek yiyıordum böyle yaersem eğer ben ayda 1 kilo alarak gidemem sanırım doktorra

ben menümü yazayım size

sabah kahvaltıla 2 dilim ekmek
1 yumurta ( 1gün yenicek bir gün yenmeyecek)
ıhlamur kuşburnu gibi çaylar şekersiz
2 kibrik kutusu peynir krem peynir dışınd atüm peynirler olur
2-3 zeytin
bol bol domates salata ve közlenmiş biber ( bunları yemiyroum daha mevsimi tam gelmediği için )

ara öğün de

7-8 tane kayısı kuru siyah olanlardan
Öğlen

1 su bardağı yoğurt
sebze yemeği zeytin yağlı
ekmek 1 dilim
ekmek yersem çorba yok -
yin ekemke yemessem 1-2 kaçık marakran yada pilav buarada patates si çok tersih etmicem
ve bol salataa

ara öğün

200 ml süt

akşam yemeği

bir bardak yoğurt
salata bol
kımızı et tavuk eti yada balık eti tercih edilebilir
sebze yemeğide ne varsa olur

kızarrtma haur işi keisnlikle yok
tatlıda hafta 1 gün çilulatalı göfret yada sütlü tatalı

ara öğün 1 prsiyon meyvaa yani elma olur mevsinei göre

sonra 2 saat aradan sonra bir aara öğünüm daha var ozmanda meyva 1 porsiyon muz olur çilek olur ne varsa

hurma olur böyle

buarada uyku düzeni çok önemşi çok uyumak çok kilo yapıyormuş türk kahvesi içiyeceğim çatlak yapıyormuş bol bol su meyve çayı (ada çayı dışında) benim yedikleirm böyle

aslında ben bunları yiyorum zaten ama saatte bindi iş açıkmıyorum karnım patlıcak kadarda doymuyorum sık yiyorum hepsi oo bakalım ne kadar alamış olacağımmm

aslında dediğin gibi öyle abartılı bişey de yemiyorsun
dengeli besleniyorsunda meyve sebzede tüketiyorsun
bünye meselesi bence
normalde de çabuk kilo alan birimisin
acaba beyaz ekmek mi çok yiyorsun dicem ama???
bence bünye meselesi canım bu merak etme
doğumdan sonra bişeyin kalmaz (bir kaç kilo herkeze yapışıp kalıyor o normal)

beya z ekmek ye dedi bana doktorum kepek ekmeği hamilelikte saç dökülmesi vdb cilt kuruluğu yapar dedi

haftata kontrolüm var 1 aydır gitmiyorm dr bakalım benm bebeişimde almışmı annesi gibi kilo çok merk ediyorm nekadar oldu boyu posu kilosu nu ?

hergün yumurta yemek kilo yapıyor olabilir mi acaba?
bebek için çok sağlıklı tabi

doktorun bana dediğine biliyormusn bunları yaparsan emin ol bebeğin çokdaha sağlıkla gelecek sen almayacaksın ama o kilo alacak metebolizmanı hızlandırıyoruz dedi
ha birde 30 dk yürüyüşşş

me bileyim canım ya herkez bişey diyor
benim hiç iştahım yok inadına
zorla yiyorum ki bebek besinini alsın diye
kilo filan de almadım bebeğim in kilosu normalmiş p.tesi gittim dr.a
ama daha düzenli beslenmem lazım benimde
bide ben yanlız canım hiçbirşey istemiyor
yanımda mutlaka biri olcak ama malesef eşim işte ben yanlız evde
karnım guruldamasa aklıma yemek yemek bile gelmiyor

doktorun bana dediğine biliyormusn bunları yaparsan emin ol bebeğin çokdaha sağlıkla gelecek sen almayacaksın ama o kilo alacak metebolizmanı hızlandırıyoruz dedi
ha birde 30 dk yürüyüşşş

ozkem özel bir doktora mı gittin? ben burda gittiğim özel hastanenin diyetisteninden gün almsıtım ilk randavu için 195tl 2. ve 3. görüsmelerde 95tl dedi. biraz pahalı geldi.

offf bu hormonlar insanı mahfediyor. ben öncedende duygusaldım iyice beter oldum. Bende cinselliği cok istediğimden değil. olmasada olur ama beni arzulamıyor artık diye kendi kendimi yiyip bitiyorum.

yok be merake tme arzu meselesi degil adam hassas davraniyor hamilesin diye sadece bu :) kendini yeme her gun bir sorunumuz var iyi kotu adamda uzak duruyo seni kirmamak icin .

canm ben beyaz ekmek sevmem meçbur kalırsam dışını yrm yada kızartırım normalde çok kilo alan biri değilim 54 kiloyla başladım 62 olmuşum 1 günde 1 kilo verebilen biriyımdr 36 beden giyordum şimdi 38 oldum 5 ayda 8 kilo fazla bence vecetaryanımdır hayatta kırmızı et tüketmezdim hamilelğimin ilk başın da canım et istedi ozaman ızkarada kırmızı et yedim bana ilçlar yapıyo kan ilacı vitamin ve calsiyum alıyorm benm dr biraz fazla ilaç yükledi:teselli:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…