Dr.umun bana dediği hastanede doğuracaksın ama sen bilirsin bu aşı bakanlık tarafından özellikle oğuda köyde evde doğum yapacak insanlar için zorunluymuş gibi tutuluyor diyor ama sen bilirsin diyor ben sezeryan olacağım o yüzden kullanılan aletlere de pek güvenemiyorum bir zararı yok sadece yakıyormuş kimisinde 1-2 gün ateş yapıyormuş ..
merhaba kızlar
benım moralım bozuldu az once
20 gun once 72 kıloydum sımdı tartıldım 74 olmusumnasıl olacak 90 kıloylamı gıdecegım doguma
yıyorum ama cok asırı da yemıyorum sadece sebze vs ıle karnım doymuyor aklımda yıyecek oluyor
20 gunde 2 kılo cok fazla
elevıtı keseyım dıyorum yanda gun asırı alayım bılmıyorum
ipek cğim aynı dert bendede var çok kilo alıyorm bnede bilmiyom ne yapacğımı 20 hafdada 8 kilo aldım bu nisan ayında bende 2 kilo aldım bide dr kızıyo çok kilo alıyosun diye çok yemekte yemiyorm birazda yiyeceğim sonuçta biz iki canlıyız ama bnim sorunum ilçlardan ben biliyorm yoksa bukadar mümkün değil yürüyüşde yapıyorm ama nafilesenağlama
canim bendede cok degisme var kilo almadim 2 kilo yarin tartilcam yine ama sadece yanlar genisledi gogusler buyudu cildim kupkuru ne sursem fayda etmiyor yuzum uzadi agliyorum cok cirkinlestim burnumu dgeistiricem dedim arastiriyorum aslidna her kes sorun yok diyo ama ben yandan begenmiyorum esim ise sabirli bana ince davraniyo aynen senin esin gibi bizimde cinsel hayatimiz sifir su aylarda yani ben istemiyorum acikcasi oda hic sormuyo yapmiyoruz merak etme esin seni kirmaktan korktugu icin sana cocukmussun gibi davraniyo :) gayet normal sikma canini buna benimkide ayni .
bazen agliyorum ise yaramiyorum yillarca calistim buraya geldim calismadim hamilelikte var tabi evdeyim bir isede yaramiyorum yanlizca yiyip yatiyorum ise yaramiyorum yaptigim bir seyde yok esim sacmalama diyo
ipek cğim aynı dert bendede var çok kilo alıyorm bnede bilmiyom ne yapacğımı 20 hafdada 8 kilo aldım bu nisan ayında bende 2 kilo aldım bide dr kızıyo çok kilo alıyosun diye çok yemekte yemiyorm birazda yiyeceğim sonuçta biz iki canlıyız ama bnim sorunum ilçlardan ben biliyorm yoksa bukadar mümkün değil yürüyüşde yapıyorm ama nafilesenağlama
canım yediğinde gözüm yok yanlış anlama kaydirigubbakcemile3
ama bi günde ne yiyorsun mesela ??
(meraktan soruyorum)
canm sabah kalınca saat 8 de süt içiyorum 2 saat sonra kavaltı yapıyorm kavaltıda ne yiyorum 1 yumurta 1 tatlı kşığı tahinli dut pekmezi karştrp yiyorm 1 kiprt kutsu peyni 2 dlim kaşar 3.4 zeytin domates salatlık biber falan var 2 saat sonra elma 2 tane kivi 1 sat sonra yemek yiyrum zebse yemeği yanında yğrt yada ayran olur arda 3 tane ciz içi akşama doğru meyve ve 1 tane çikolata aksm 7 de yada 8de akşm yemeği ağır yemekler değil kızarma yapmam çok nadir olu çok nadir olarakta makarna belki hftada bir haftada bide pilav yerim kilo aldıran şeylerden hamur işi saten yemem yediklerim bunlar canm
hergün yumurta yemek kilo yapıyor olabilir mi acaba?
bebek için çok sağlıklı tabi
doktorun bana dediğine biliyormusn bunları yaparsan emin ol bebeğin çokdaha sağlıkla gelecek sen almayacaksın ama o kilo alacak metebolizmanı hızlandırıyoruz dedi
ha birde 30 dk yürüyüşşş
offf bu hormonlar insanı mahfediyor. ben öncedende duygusaldım iyice beter oldum. Bende cinselliği cok istediğimden değil. olmasada olur ama beni arzulamıyor artık diye kendi kendimi yiyip bitiyorum.
aslında dediğin gibi öyle abartılı bişey de yemiyorsun
dengeli besleniyorsunda meyve sebzede tüketiyorsun
bünye meselesi bence
normalde de çabuk kilo alan birimisin
acaba beyaz ekmek mi çok yiyorsun dicem ama???
bence bünye meselesi canım bu merak etme
doğumdan sonra bişeyin kalmaz (bir kaç kilo herkeze yapışıp kalıyor o normal)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?