2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

evet yanlızken insnaın canı hiç birşey istemiyor ama bebeklerimizi düşünüp yicezzz

kızlar kilo almamk için ne yapmak lazımki bende 9 kilo aldım 59 düm 68 olmuşum 80 olurum heralde ((

canim bunye meselesi galiba cunku ben yetiskinlikte 49 dum ergenlikte 53-56 arasi hep oynadim daha fazla olmadim hayatimda hic simdi 20.haftadayim ilk hamile kaldigimda tartti doktor 53 kilo idim gecen hafta tartildim 1.70 gr yani iki kilo almisim ama hep kusmalarim vardi simdi fazla kusmam yok belki alirim persembe tartilicam ama hamile olmadan giydigim cogu kiyafet halen oluyor ama bende korkuyorum bebek buyumuyomu diye yani ben haftada bir gun yuzmeye gidiyorum iki gun falanda yururyus yapiyorum disinda hep yataktayim ne yiyorum bol bol patates haslama et balik brokoli haslama acayip yiyorum birde meyve sut yani hamburger falan yerdim simdi dusundukce midem kalkiyor bu bunye ile alakali zannedersem ama hic telas yapma hamilelikte alinan kilolar cabuk veriliyormus bebek gelince yorgunluk yuruyus spor yaparsin incecik olursun yine tasa yapma :)

arkadaslar kilo almadim ama 2 kilo sirf goguste yanlarda baktim karnimda catlak hic yok ama yanlarimda kalcamda olusmaya baslamis var yani birde goguslerime baktim yok catlak yanada isikta bakiyorum uc cizgi catlak birinde sadece gunde iki kere roc catlak kremi ve hamileler icin kakao yagi kullaniyorum ne yapcam ben dahada catlarsam ya gecmezde bunlar

merhaba kızlar 1 haftadan beri giremiyorum siteye canım sıkkındı amcamın oğlu kaza yaptı ilk günler hayati tehlikesi bulunuyordu bende çok etkilendim giremedim birtürlü nete şimdi kendine geldi daha iyiyim bende allah hiç kimseye evlat acısı yaşatmasın şu yaşadığımız hayatın kıymetini bilmemiz gerektiğini birkez daha anladım canınızı sıktım özürrrrrrrrra.s.

ozkem özel bir doktora mı gittin? ben burda gittiğim özel hastanenin diyetisteninden gün almsıtım ilk randavu için 195tl 2. ve 3. görüsmelerde 95tl dedi. biraz pahalı geldi.

bursada özel bi hastanenin doktoruna gitim kendi doktorumda orada zaten 50tl ödedim

fazla kilolu hamile kalmamışsın zaten, dediğin gibi tamemen bünye meselesi. ben de 56 ile hamile kaldım ve 55 im şuanda. ben de vitamin ve demir ilacı içiyorum ama bende bu zamana kadar kilo yapmadı, sanırım bünyeden bünyeye farklı tamemen kilo alımı.
bebeklerimiz sağlıklı olsunlar da inşaallah, gerisi çok da mühim değil.

canım çatlaklar son zamandoğru daha da artacak en kadar yağlansakta illa oluyormuşş ama bol bol su içilmesi gerekiyormuşş yapacak bişey yok ama doğumdan sonra bi çoğu geçiyormuşşş

bende 2 hafta önce tartıldım 3 kilo almıştım ya baskül yanlıştı yada ben kilo verdim çünkü şuan hala eski kilomdayım

olsun canım yaaa boyunu bilmiyorum ama zayıf bayanlar daha fazla kilo alırlarmış depolamak için yarın bigün emzireceğiz ya şimdiden hazırlık amaçlı
dediğin gibi ilaçlardanda olabilir benim dr. sade elevit verdi henüz ne calcium ne demir (verecek mi onu da bilmiyorum ama) üzülme bunları kesince kilonda normale döner

@özkem: evet canım ya insanın iştahı olmayınca ne pişireceğinide bilmiyor hergün aynı sorun eşimde bıktı artık hergün ona soruyorum bugün ne yapalım diye

merhaba kızlar bende karın çatlağı için bebek yağı aldım acaba göğüslerime de sürsem olurmu ki

çok geçmiş olsunn.. allah şifa versin.. inş bir an önce toparlanır ayağa kalkar....
yaşam ne kadar kısa işte.. çoğu zaman farkında değiliz..

merhaba kızlar bende karın çatlağı için bebek yağı aldım acaba göğüslerime de sürsem olurmu ki

sür canım tabii kalçana filan da sür şöyle yanlara

benimde karnım değil de göğüslerim ve kalçamda eskiden kalma çatlaklar var
ilerlemez fazla inşallah

dün doktora gittim cinsiyeti konusunda doktor kararsız kaldı sadece kıza benziyor dedi gene göstermedi yaramaz doktor ultrasyon resmini verdi yüz kısmı olduğu gibi net çıkmış çok şaşırdım ve duygulandım şimdi sürekli resmini seviyoruz

gecmis olsun canim .

çok geçmiş olsunn.. allah şifa versin.. inş bir an önce toparlanır ayağa kalkar....
yaşam ne kadar kısa işte.. çoğu zaman farkında değiliz..
teşekkürler allah kimseye yaşatmasın daha 19 yaşında ve gözlerini kaybetti kazada tek yaşasında ailesi onu istiyor

canım çatlaklar son zamandoğru daha da artacak en kadar yağlansakta illa oluyormuşş ama bol bol su içilmesi gerekiyormuşş yapacak bişey yok ama doğumdan sonra bi çoğu geçiyormuşşş

benim hatam galiba sadece gece su iciyorum gunduz sadece bir bardak ama useniyorum bide sevmiyorum gece ise yaniyorum neden bilmem ondan iki buyuk bardak falan iciyorum ama gunduz hic yok icmem lazim denicem yine ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…