me bileyim canım ya herkez bişey diyor
benim hiç iştahım yok inadına
zorla yiyorum ki bebek besinini alsın diye
kilo filan de almadım bebeğim in kilosu normalmiş p.tesi gittim dr.a
ama daha düzenli beslenmem lazım benimde
bide ben yanlız canım hiçbirşey istemiyor
yanımda mutlaka biri olcak ama malesef eşim işte ben yanlız evde
karnım guruldamasa aklıma yemek yemek bile gelmiyor
doktorun bana dediğine biliyormusn bunları yaparsan emin ol bebeğin çokdaha sağlıkla gelecek sen almayacaksın ama o kilo alacak metebolizmanı hızlandırıyoruz dedi
ha birde 30 dk yürüyüşşş
kızlar kilo almamk için ne yapmak lazımki bende 9 kilo aldım 59 düm 68 olmuşum 80 olurum heralde((
ozkem özel bir doktora mı gittin? ben burda gittiğim özel hastanenin diyetisteninden gün almsıtım ilk randavu için 195tl 2. ve 3. görüsmelerde 95tl dedi. biraz pahalı geldi.
canm ben beyaz ekmek sevmem meçbur kalırsam dışını yrm yada kızartırım normalde çok kilo alan biri değilim 54 kiloyla başladım 62 olmuşum 1 günde 1 kilo verebilen biriyımdr 36 beden giyordum şimdi 38 oldum 5 ayda 8 kilo fazla bence vecetaryanımdır hayatta kırmızı et tüketmezdim hamilelğimin ilk başın da canım et istedi ozaman ızkarada kırmızı et yedim bana ilçlar yapıyo kan ilacı vitamin ve calsiyum alıyorm benm dr biraz fazla ilaç yükledi:teselli:
arkadaslar kilo almadim ama 2 kilo sirf goguste yanlarda baktim karnimda catlak hic yok ama yanlarimda kalcamda olusmaya baslamis var yani birde goguslerime baktim yok catlak yanada isikta bakiyorum uc cizgi catlak birinde sadece gunde iki kere roc catlak kremi ve hamileler icin kakao yagi kullaniyorum ne yapcam ben dahada catlarsam ya gecmezde bunlar
canm ben beyaz ekmek sevmem meçbur kalırsam dışını yrm yada kızartırım normalde çok kilo alan biri değilim 54 kiloyla başladım 62 olmuşum 1 günde 1 kilo verebilen biriyımdr 36 beden giyordum şimdi 38 oldum 5 ayda 8 kilo fazla bence vecetaryanımdır hayatta kırmızı et tüketmezdim hamilelğimin ilk başın da canım et istedi ozaman ızkarada kırmızı et yedim bana ilçlar yapıyo kan ilacı vitamin ve calsiyum alıyorm benm dr biraz fazla ilaç yükledi:teselli:
merhaba kızlar 1 haftadan beri giremiyorum siteye canım sıkkındı amcamın oğlu kaza yaptı ilk günler hayati tehlikesi bulunuyordu bende çok etkilendim giremedim birtürlü nete şimdi kendine geldi daha iyiyim bende allah hiç kimseye evlat acısı yaşatmasın şu yaşadığımız hayatın kıymetini bilmemiz gerektiğini birkez daha anladım canınızı sıktım özürrrrrrrrra.s.
merhaba kızlar bende karın çatlağı için bebek yağı aldım acaba göğüslerime de sürsem olurmu ki
merhaba kızlar bende karın çatlağı için bebek yağı aldım acaba göğüslerime de sürsem olurmu ki
merhaba kızlar 1 haftadan beri giremiyorum siteye canım sıkkındı amcamın oğlu kaza yaptı ilk günler hayati tehlikesi bulunuyordu bende çok etkilendim giremedim birtürlü nete şimdi kendine geldi daha iyiyim bende allah hiç kimseye evlat acısı yaşatmasın şu yaşadığımız hayatın kıymetini bilmemiz gerektiğini birkez daha anladım canınızı sıktım özürrrrrrrrra.s.
teşekkürler allah kimseye yaşatmasın daha 19 yaşında ve gözlerini kaybetti kazada tek yaşasında ailesi onu istiyorçok geçmiş olsunn.. allah şifa versin.. inş bir an önce toparlanır ayağa kalkar....
yaşam ne kadar kısa işte.. çoğu zaman farkında değiliz..
canım çatlaklar son zamandoğru daha da artacak en kadar yağlansakta illa oluyormuşş ama bol bol su içilmesi gerekiyormuşş yapacak bişey yok ama doğumdan sonra bi çoğu geçiyormuşşş
teşekkürler canımgecmis olsun canim .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?