2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
teşekkürler allah kimseye yaşatmasın daha 19 yaşında ve gözlerini kaybetti kazada tek yaşasında ailesi onu istiyor

gencecik dha yaaaa....... =((((
yeterki yaşasın sağlıklı olsun da...
cuma günü bir arkadaşın arkadaşı kaza yaptı.. gencecik oda.. vefat etti işte... keşke yaşasaydıda kolu bacağı olmasaydı..... allah kimselere vermesin...
inş toparlar kendini.. belki ileride gözleri içinde birşeyler yapılabilir..

evet kendini toplasın birtakım estetikler yapılacak protez göz takılacak o yüzden neyim demiycen ne olacam diyeceksin herkes bir özürlü adayı allah kimsenin seğlığını bozmasın şuanda bu konuşmalar çok can sıkıcı gelebilir ama hayatın gerçeği herkes haline şükretmeli

göğüs uçlarına da sürüyormusun canım bebek yağını sürsek sonra zarar verirmi ki

zararı olmaz bence canım çünkü şüyle bi düşününce bebeğin göğsüne göbeğine sürüncede uçlarına sürülüyor diye biliyorum
ben kahverengi yerlerinede sürüyorum (çok kurudu çünkü)
ama hani o delik varya hahah oraya sürmüyorum tam ucuna yani
zararı olsa yazardı zaten şişede

Allah sabır versin canım çok zor
evet ya bize hiç bişey olmayacak gibi yaşıyoruz ama ......
geçmiş olsun

kızlar nasılsınız
ben çok kötüyüm eşimle kavga ettim canım çok sıkkın az çok biliyorsunuz mahrumiyet bölgesindeyim adam akıllı bi hastanede doğum yapmak istiyorum oda git gel 500 km bende izmirde doğum yapmayı önerdim önceleri tmm dedi bugünde kendi memleketinde yapacakmışım
kaynananın kayınbabanın yanında rahat edemem dedim haksızmıyım lohusalık bu oda yok sen onları sevmiyonda bilmem ne diye başladı orda olacak dedi kesti attı bende orda yapacağıma burdaki ebelere yaptırırım dedim şimdi çekti işe gitti
haksızmıyım kızlar ya siz söyleyin

Canını sıkma belki o zamana kadar düşünceleri değişir, ılımlı konuşsaydın canım, erkekler böyle işte...

Canını sıkma belki o zamana kadar düşünceleri değişir, ılımlı konuşsaydın canım, erkekler böyle işte...

normaldede çok duygusalımdır hemen ağlar üzülürüm bide hamileyim bu durumda bana yaptığını düşününce çıldırıyorum benimde inadım çok pistir uzatırsa bende fazlasıyla uzatırım

haklısın kavga etmeden ısrar et rahat edemeyeceğini söyle bende ilk doğumumda cahillik ettim kayınvalidem ben hastanedeyken yatağımı hazırlamış bile eşimde yok diyememiş hastanenin asansöründe kavga temiştik tabi mecburen onun dediği oldu lohusalığımın bile tadını çıkaramadım

işte bende böyle olsun istemiyorum
ilk meleğim olcak hayırlısıyla bide kayınvalideye ilk müjde verdiğimde adetim geçmeden öğrendim diye o bebek düşer demişti
herşeye rağmen ben hep alttan aldım am bu konuda caymam

canını sıkma boşver ne kendin nede bebeğin sitrese girsin

Canım moralini bozma,sen şimdiden alıştırmaya bak.
Kayınvalideyle olmak bi işkence helede loğusalıkta falan hiç çekilmez yaa.
İnşallah herşey istediğin gibi olur canım.

ayşecim.. daha doğuma çok var.. o zamana kadar eşinle ortak yol bulursunuz eminim... ben olsam bende kayınvalimin yanında doğum yapmak istemem... tabi her insan farklı. belki çok anlayışlıdırlar, çok iyidirler.. orasına birşey diyemem.. ama ben kendimi hiç rahat hissetmezdim. zaten lohusa ruh hali bambaşka oluyormuş. rahat olmak isterim o dönemde...
ilerleyen dönemde eşin bu kararı sana bırakacaktır. sonuçta doğumu sen yapacaksın. senin hissettiklerin önemli.. bebeğinde seninde sağlığın için.

canim sikma canini sinirle erkek milleti bir iki gun gecsin bir daha sakin sakin konusursunuz anlar seni anlatirsin merake tme bende dogumdan sonra bir iki gun analr seni sende ona gore davranirsin sikma canini simdiden.

Canım moralini bozma,sen şimdiden alıştırmaya bak.
Kayınvalideyle olmak bi işkence helede loğusalıkta falan hiç çekilmez yaa.
İnşallah herşey istediğin gibi olur canım.

lohusayken insan hem çok sinirli hemde duygusal oluyormuş o zaman herşey batar bana kavga çıkar ve herşey dahada kötü olur gibi geliyor zaten herşeye karışır eşimle arama girer hep zaten hayatta eşimle kavgalarımızın 10 taneden 9 u hep onların yüzünden

cnm çok sağol desteğin için bu arada sanda geçmiş olsun üzüldüm akrabana
sağol canım bu yüzden kafana birşey takma herşey olacağına varır hamileliğimizin tadını çıkaralım daha kaç kere hamile kalacağız dimi opuyorumnanaktan

cnm eşim anlamıyorki zaten biraz mesafeleyim ya istemediğimi düşünüyor gerçi istemediğimde doğru keşke benim annem gibi bi kaynana olsa başımla herşeye karışır eminim bende çığrımdan çıkarım
evt daha çok var doğuma ama ben ablamın düğününe gidicem izmire doğumun nerde olduğuna göre uçak bileti alıcam karar vericez zaten kavgada böyle patlak verdi

canim sikma canini sinirle erkek milleti bir iki gun gecsin bir daha sakin sakin konusursunuz anlar seni anlatirsin merake tme bende dogumdan sonra bir iki gun analr seni sende ona gore davranirsin sikma canini simdiden.

cnm inş dediğin gibi olur bende huzurla geçiririm lohusalığımı
hamileliğimi bile rezil ettiler şimdiden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…