2010 eylül annelerinin beslenme ve kilo takibi..

bende dayanamıyorum kolaya ara sıra kaçırıyorum canım çok istiyo normalde hergün içiyordum zaten arasıra kaçamaklar oluyor.

kızlar bende 13.5 haftalık hamıleyım ,hamıle kaldıgımdan bu yana ılk zamanlar yememe ragmen kılo da vermedım almadım,son bı kac gundur çok fazla yemek yememe ragmen üstüne hergun duzenlı olarak 5 km yurumeme ragmen 700 gr aldım bu normal mı oluyor acaba adet zamanlarındakı kılo artısları degısmelerı o zaman geldıgınde yasanıyor mu cunku adet tarıhım gebe olmasam ,boyle olan var mı yemedıgım halde almam normal mı oluyor

ben önceden ne kadar yesemde kilo alabilen biri değildim. simdi cok cabuk kilo alıyorum gecen hafta 55 kiloydum kesin 56 olmusumdur

bende hamile kaldığımdan beri kilo verdim anlamıyorum ya alacağım halde aslında ben ok kolay kilo alan biri olarak bikere dr gittiğimde 1 kilo vermişim gene anlayamadım:uhm:

bence normal 2 kilo alman bende 1,5 kilo aldım.daha fazlası abartı olur gibime geliyor.ben doktora sormuştum 4. aydan sonra kilo almaya başlarsın,şimdiye kadar almamış olman daha iyi dedi.

15+3 hamileyim. başlangıçtan beri 4,5 kilo vermişim. ama zaten tombiş başladım hamileliğe. hiç kusmadığım ve coğunlukla evde olduğum halde nasıl gitti o kilolar anlamadım. normalde iştahlı biri olmama rağmen şimdi artık daha cabuk doyyorum. şimdiye kadar 2 kere balık yeme girişiminde bulundum ama az daha bulantıdan ölüyorum sandım.
her sabah 2 kaşık pekmez, 2 kutu süt, badem , ceviz , kuru kayısı , polen yemey dikkat ettiğim şeyler.
bunun dışında salata, domates, patates, galeta,biraz çorba en cok yediğim şeyler... dışarı da cıkıyorz bari sevdiğim şeyleri yiyebileyim diye ama gözüm salata barlarından başka birşey görmüyor malesef... şöyle iştahlı iştahlı yemek yediğim günleri özledim... yaz gelsin ayyy yiyecek ne cok şey olacak....

mevsimi olmayan sebze ve meyveleri kapalı meyve suları vb.. kola kahve hazır çorba puding konserve dondurulmuş ürünler ve ısıt ye gıdalar patates cipsi şarküteri ürünleri vb. zararlı ürünleri tüketmiyorum

merhaba kızlar bende aranıza yeni katıldım bende 16 haftalığım ama ben tam 6 kilo aldım heralde benden daha çok alan yoktur moralim çok bozuluyo ama hiç miğde bulantım falşan olmadı aksine iştahım çok açık

aynen bende daha 1 kere kolayla 1 kere cipsi yedim oda çok canım çekti onun için yedim ama senin gibi bende kullanmıyorum bunları:teytey:

oncelikle merhaba araniza yeni katildim arkadaslar..canin cok cektiyse ye canim...abartmadigin surece sorun olmazki...

18 haftamdayim 5.5 kilo aldim...fazla aldigimi biliyorum...ama hormon ilaci kullaniyorum onunda etkisi var biraz..sizler ne kadar kilo aldiniz arkadaslar...

ben de 18. haftamdayım 4.5 kilo aldım, ılk 12 hafta sadece 1 kilo almıştım, gerisi son 6 haftada oldu

atk 4,5 muu? normalmiymiş canım? ben daha 1 kilo almadımmmmmmmmm sinir oldum yaa dr bide balık hapı verdi kilo alayım diye düşün halimi (((

atk 4,5 muu? normalmiymiş canım? ben daha 1 kilo almadımmmmmmmmm sinir oldum yaa dr bide balık hapı verdi kilo alayım diye düşün halimi (((

canım bende senin gibiyim, doktor normal değil mi dedi? kilo almış mı olmamız gerekiyormuş? nasıl kilo artışı olmuyor anlamıyorum, sonuçta göbeğimiz büyüdü, bebeğin sıvının belirli bir ağırlığı var.. ben 500 gr falan aldım, 57,7 kilom 173 boyum. yani bi taraftan da hoşuma gidiyor ama normal değilse diye de korkuyorum. ilk üç ayda alınan kilo annede kalırmış.

canım bebek sağlıklı olduktan sonra aslında kilonun da pek bi anlamı yok yani...benim yediğimi demekki hep ufaklık almış..normal AMA bu aydan sonra ayda 1 kilo kesinlikle istiyorum dedi :)) iştahım da iyice açıldı 1 değil daha fazla alıcam gibime geliyor bi de ay sonunda antalyaya ailemin yanına gidicem oooo annem onu ye bunu ye başlar sevdiğim şeyleri yapmaya opuyorumnanaktan bebekler ii olsunda biz önemli deiliz

bende çok hamur işi yiyorum dün börek yapmıştım nerdeyse hepsini ben yedim tombik olcam sempatiksalakcinni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…