slm kızlar ben de 53 ile başladım şu ana 54.5 im bebeğimde gayet sağlıklı bu arada kültür fizik dediğiniz ?
Kimse beni önemsemiyor herhalde ...!!! :umursamaz:
Eyvah ...!!! Bende bu ay tam üç kilo almışım . Bu kilolarla ne yapacağız kızlar . Nasıl dur diyeceğiz . Doktorum bana makarna , pilav , mantı , ekmek gibi şeyleri fazla tüketme dedi . Ama bende onları yemeden doymuyorum . Sanki inat yapıyormuş gibi canım sürekli makarna istiyor . Ekmeği 2 aydır yemiyordum bu ay biraz kaçırdım . Bu kiloda o yüzden zaten hepimizin derdi aynı kilosunu kontrol eden varsa ne olur bize cevap yazsın .
Kızlar ben 16 haftalık hamileyim . 10.04.2010 Cumartesi günü doktora gittim ve bebeğimin 200 gr olduğunu öğrendim . Sizce normal mi ? Lütfen paylaşımlarınızı bekliyorum , sizin bebeğiniz kaç gr dı ? eyvahedigeldismile
Kızlar ben 16 haftalık hamileyim . 10.04.2010 Cumartesi günü doktora gittim ve bebeğimin 200 gr olduğunu öğrendim . Sizce normal mi ? Lütfen paylaşımlarınızı bekliyorum , sizin bebeğiniz kaç gr dı ? eyvahedigeldismile
canım 200 gr cok iyi. benim sanırım 180 gibi biseydi. boyu ne kadarmıs?
Boyunu söylemedi bana doktor ama senağlama
boyunuda gittiğinde sor cnm. tahmini söylüyorlar. ben bugün gittim 410gr 26 cm olmus. bende 58deyim. doktor fazla kilo aldın diyetisyen esliğinde hamileliğini kontrol edelim dedi. gelecek ay onada baslayacam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?