2010 eylül annelerinin beslenme ve kilo takibi..

slm kızlar ben de 53 ile başladım şu ana 54.5 im bebeğimde gayet sağlıklı bu arada kültür fizik dediğiniz ?

kültür fizik egzersiz hareketleri oluyor canım. google'a hamileler için egzersiz yazarsan yapabileceğimiz hareketler çıkıyo karşına

Kizlar 20. haftada 59 olmusum. yani 7 kilo aldm. :tomato: simdi biraz dikkat etmeye baslicam ya. Doguma kdr 20 kilo almak istemyom. 15 kilo ile sinirlansin istyom . Burda havalar dogru duzgun isinmadigi icin yuruyus te yapamyom ki... :uhm:

16. haftamda 66,5 olmuşum
yani 1,5 kilo almışım sanırım fena sayılmaz
ama bunun ilk 3 ay bulantı ve kusma nedeniyle yiyemememin etkisi var
havalar düzelsin yürüyüşe de başlayacağım

bende 19. haftamdayım 2 kilo aldım bulantılarım 15 gündür kesildi çok şükür...
haftaya kontrolüm var oğlumu görcem çok özledim

50 kiloyla hamile kaldım 56 kiloyum 19.haftamda.

kalça basen bel önden gidiyor... tahin pekmez ve çıtır ekmek beni bu hale getirdi.günde 2ekmek yenirmi yahu. karnımda minicik..

bende hiç durduramıyorum kendimi. abur cubur yemeden duramıyorum. o yüzden kelleoggs K-bar aldım en azından daha az kalori almıs olurum

Kızlar ben 16 haftalık hamileyim . 10.04.2010 Cumartesi günü doktora gittim ve bebeğimin 200 gr olduğunu öğrendim . Sizce normal mi ? Lütfen paylaşımlarınızı bekliyorum , sizin bebeğiniz kaç gr dı ? eyvahedigeldismile

Eyvah ...!!! Bende bu ay tam üç kilo almışım . Bu kilolarla ne yapacağız kızlar . Nasıl dur diyeceğiz . Doktorum bana makarna , pilav , mantı , ekmek gibi şeyleri fazla tüketme dedi . Ama bende onları yemeden doymuyorum . Sanki inat yapıyormuş gibi canım sürekli makarna istiyor . Ekmeği 2 aydır yemiyordum bu ay biraz kaçırdım . Bu kiloda o yüzden zaten hepimizin derdi aynı kilosunu kontrol eden varsa ne olur bize cevap yazsın .

evet canım. kilioar şu ekmek ve hamur işlerinden geliyo. cokacimcoook ben mesela akşam işten geldiğimde çok aç oluyom ve yeme pişirene kdr dayanamıyorum ekmekle peynir falan atıştırıyorum atıştıryorum da değil hatta karnımı doyuryorum ve bazen de yemek yemyom.. işte kilolarım burdan geldi :CüvCüv:

normal canım benimki de 16. haftamda 250 gram 19 cm'dı. haftaya 20. hafta dolucak tekrar kontrolüm var bakalım ne kadar büyümüş bizimki? kaydirigubbakcemile2

Çok teşekkür ederim canım bende korkmuştum . Bebeğim kilo almıyor diyo . Çok sağol , çok sevindim . kaydirigubbakcemile2

canım 200 gr cok iyi. benim sanırım 180 gibi biseydi. boyu ne kadarmıs?

bende 59 olmusumdur gecen hafta 58dim . yarın doktora gidecem bakalım kac kilo almısım.

Boyunu söylemedi bana doktor ama senağlama

boyunuda gittiğinde sor cnm. tahmini söylüyorlar. ben bugün gittim 410gr 26 cm olmus. bende 58deyim. doktor fazla kilo aldın diyetisyen esliğinde hamileliğini kontrol edelim dedi. gelecek ay onada baslayacam.

boyunuda gittiğinde sor cnm. tahmini söylüyorlar. ben bugün gittim 410gr 26 cm olmus. bende 58deyim. doktor fazla kilo aldın diyetisyen esliğinde hamileliğini kontrol edelim dedi. gelecek ay onada baslayacam.

Mayısın onunda randevum var , muhakkak soracağım canım yardımların için sağol . sositososito Rabbim bebeğini sağlıklı bir şekilde kucağına almak nasip etsin . :Saruboceq:
Bende 56 kilo ile hamile kaldım . Şu an 59 kiloyum . Doktor bana bişey demedi . Sen kaç kilo ile hamile kaldın ki doktor sana diyet uygula dedi . Kaç kilo aldın şu ana kadar . yerimseniben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…