2010 eylül annelerinin beslenme ve kilo takibi..

ben de hamur işi yemiycem diyorum ama tutamıyorum kendimi :kedi:

ben aburcuburda hamur işide yiyiroum. dayanamıyorum gözümün öününden geciyorlar resmen. yerkende bi keyif alıyorum. hiç böyle değildim ne oldu anlamadım. 46 kilolu halimi artık rüyamda görürüm herhalde :)

Valla son kontrole gittiğimde doktor kiloyla ilgili bişe demedi ama ben frenlemeye çalışıyorum yine de. Ekmek yemeyi bıraktım,pilavdan da uzak durmaya çalışıyorum. Hatta bugün yürüyüşe bile başladım:)

ben normalde ekmek yemezdim çok bulantım olduğu zamanlar yemeye başladım ekmeği
kahvaltıda çok yiyebiliyorum ekmeği ama öğlen ve akşam yemeklerinde yemiyorum yersemde 1 dilim ancak

amaan ye canım ya yediğin gün dengelersin diğer öğünleri... ben yiyorum valla canım ne isterse.. bugün mantıyı götürdüm hem de ekmekle.. opuyorumnanaktan

bende ağustos annelerindeyim.kiloyla ilgili tüm topiklere bakıyorum
bende senin gibi çok hızlı kilo almaya başladım..53 kg ile başlamıştım. geçen c.tesinden bugüne 1 kg almışım. toplamda 58 kg olmuşum. iştahımdada artış yok... 20 haftada bu kadar kilo offff:uhm: neden bu kadar artış oldu düşünmekten deli olacamklava:

Merhaba 2010 eylül ayının güzel anneleri bende 15 hafta 6 günlük hamileyim . Bu konuya yeni abone oldum . Konuşup herşeyimizi paylaşalım . Haydi bu zor zamanımızda birbirimize destek olalım . olumunekankayizsmile

Son düzenleme:
Merhaba 2010 eylül ayının güzel anneleri bende 15 hafta 6 günlük hamileyim . Bu konuya yeni abone oldum . Konuşup herşeyimizi paylaşalım . Haydi bu zor zamanımızda birbirimize destek olalım . olumunekankayizsmile[B[/B]

ne güzel yemek yiyebilmek ben neredeyse hamile kaldığımdan beri et balık tavuk yiyemiyorum canım sadece sebze yemeklerini çekiyor hiç kilo almadım bu hafta bulantılarım kalmadı diyebileceğim kadar azaldı 16. haftamdayım bakalım ne kadar kilo alıcam

ayy ne güzel az kiloyla bitirirsin işte..

bende az kilo alan şanslılardan olurmuyum diye düşünüyorum bebeğin sağlığı herşeyden daha önemli tabiki ama çevremdekiler öyle baskı yapıyorki neymiş bebek çok zayıf doğarmış zayıf doğan çocuğun bakımı çok zor olurmuş daha neler neler isteyipte yememezlik yapmıyorum ama hepsi obur olduğu için bunu anlamaları imkansızkötükedihüso

valla ben de 5 kilo aldım diye dolanıyodum ortada,bu sabah bi tartıldım 1 kilo gitmiş:)))) çok mutlu oldum vallaaa.Bi haftadır biraz biraz başlamıştım yürüyüş yapmaya ama yarım saat falan,akşamları da kültür fizik:) Bu kadar çabuk işe yaricanı tahmin etmiodum valla:) Yanlış anlaşılma olmasın sakın yememden kısmıyorum, bebişi besliyorum yani. Sadece artık geceleri o kadar erken uyumuyorum (ki çok uyumak baya bi kilo yapıo bende) ve daha çok hareket etmeye çalışıyorum.

bende 50 ile başalyıp 57 oldum demekki bu kadar kilo alan tek ben değildim yalnızolmadığıma sevindim bende çok uyuyorum uykuyu biraz azaltayım barı atk sende işe yaramış ya kızlar ben çok endişeleniyorum doğumdan sonra verebilcezmi acaba bu kiloları incecik bişeydim ben ya

veririz veririz hiç canını sıkma bence. Ben de dönem dönem çok takıyorum kafama ama doğumdan sonra bakarız bi çaresine. Hatta şimdiden başlamak lazım yürüyüşlere. hem doğumu kolaylaştırır hem de gereksiz kilo almamış oluruz

havalar biraz daha ısınsın aksamları yürüyecem. ben xs giyerdim simdi M ve L giymeye basladım doguma kadar xL olur herhalde

slm kızlar ben de 53 ile başladım şu ana 54.5 im bebeğimde gayet sağlıklı bu arada kültür fizik dediğiniz ?

merhaba kizlar demek ki aranizda bir tek kilo veren benim ben tam 4bucuk kilo verdim:=) ama bebegim masallah cok iyi ve haftasina gore buyuk;=) 70tim simdik65,500grm yani hizola kilo verdim seviniyorum uamrim bu ayda almam:=) ben 17haftalik hamileyimve 20haftadan sonra almak ama aylik 1kilo almaya onem verecem yiyorum ama kilo yapmayan herseyi:=)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…