ben de hamur işi yemiycem diyorum ama tutamıyorum kendimi :kedi:
ben aburcuburda hamur işide yiyiroum. dayanamıyorum gözümün öününden geciyorlar resmen. yerkende bi keyif alıyorum. hiç böyle değildim ne oldu anlamadım. 46 kilolu halimi artık rüyamda görürüm herhalde :)
kızlar bende 13.5 haftalık hamıleyım ,hamıle kaldıgımdan bu yana ılk zamanlar yememe ragmen kılo da vermedım almadım,son bı kac gundur çok fazla yemek yememe ragmen üstüne hergun duzenlı olarak 5 km yurumeme ragmen 700 gr aldım bu normal mı oluyor acaba adet zamanlarındakı kılo artısları degısmelerı o zaman geldıgınde yasanıyor mu cunku adet tarıhım gebe olmasam ,boyle olan var mı yemedıgım halde almam normal mı oluyor
amaan ye canım ya yediğin gün dengelersin diğer öğünleri... ben yiyorum valla canım ne isterse.. bugün mantıyı götürdüm hem de ekmekle.. opuyorumnanaktan
ne güzel yemek yiyebilmek ben neredeyse hamile kaldığımdan beri et balık tavuk yiyemiyorum canım sadece sebze yemeklerini çekiyor hiç kilo almadım bu hafta bulantılarım kalmadı diyebileceğim kadar azaldı 16. haftamdayım bakalım ne kadar kilo alıcam
kızlar bende 50 ile başladım 57,5 olmusum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?