Mayısın onunda randevum var , muhakkak soracağım canım yardımların için sağol . sositososito Rabbim bebeğini sağlıklı bir şekilde kucağına almak nasip etsin . :Saruboceq:
Bende 56 kilo ile hamile kaldım . Şu an 59 kiloyum . Doktor bana bişey demedi . Sen kaç kilo ile hamile kaldın ki doktor sana diyet uygula dedi . Kaç kilo aldın şu ana kadar . yerimseniben
bende 4 aylık hamileyim.yaklaşık 6 kilo aldım.dr hızlı gitmişsin dedi.54 ile başladım.59.5 kiloyum.başlarda düşük tehditi vardı hep yedim yattım.iştahım iyi.çok da hareketli bi yaşantım yok.sporu severdim ama şimdi bebişime bişey olur diye yapamıyorum korkuyorum.nasıl vercez biz bu kiloları daha çok alırız 5 ayda..benimde canım sıkkın.
bi problemin olursa biz burdayız canım daha yeni oldugundan böle şeyler olabiliyo zamanla birbirimizi daha iyi tanıycaz .
Kızlar bu tartılar bozuk herhalde 10 günde 7 kilo almış olamam eyvahedigeldismile
Bende öyle düşünüyorum zaten beni görsen o kadar kilo almadığımı anlarsın . :1no2: Doktora gitmeme daha 18 gün var ve şaşırmış durumdayım . :bbo:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?