2010 eylül annelerinin beslenme ve kilo takibi..

Butterfly gördüm evet sen biraz fazla kilo almışsın . Geri sayfalarda okudum . Hemen hemen 5 aylık demi seninki ? Hamur işlerini tüketme sakın ben bu kiloyu geçen ay almışım , çünkü ekmeği çok fazla kaçırdım . Dikkatli ol kendine değil bebeğe kilo almaya çalış . delikafadulden

canım tskler güzel dileklerin için.insallah Allah seni ve bebeginide korur. saglıklı güzel bir cocuga sahip olursun.

ben 48 kiloydum 10 kilo aldım 5 ayda. aslında önceki yediklerim kadar yiyorum ama bünyem hamilelikten dolayı almaya basladı. son aylar daha cok alırmısım o yüzden dikkat etmem gerekiyor.

17+3 günlük hamile iken gittim doktora ve bebeğim 240 gr. agırlıgında ve baş-popo 17 cm uzunluğundaydı ve doktor gayet iyi gelişimi dedi ve bende 59 ile hamile kaldım 61 kilo geldim.

bende 4 aylık hamileyim.yaklaşık 6 kilo aldım.dr hızlı gitmişsin dedi.54 ile başladım.59.5 kiloyum.başlarda düşük tehditi vardı hep yedim yattım.iştahım iyi.çok da hareketli bi yaşantım yok.sporu severdim ama şimdi bebişime bişey olur diye yapamıyorum korkuyorum.nasıl vercez biz bu kiloları daha çok alırız 5 ayda..benimde canım sıkkın.

Bence önemli olan bebeklerimizin sağlıklı olması, kilolar nasılsa verilir.yıllarca diyet yaptıkta güzel görünücez diye,bebeklerimiz için doğumdan sonra fazladan 1 sene diyet yapmışız cokmu:) rahat rahat yemek lazım bence ama hamur işlerinden uzak durarak ve tatlıdan.

slm ...ben de 4,5 aylık hammileyim 53 küsürle başladım şimdi 58 kiloyum....biraz kiloya ihtiyacım vardı..ama inşallah doğum sonuna kadar 10 kg'dan fazla almam ne dersiniz?

hic uzulme arkadasim bende ayni sayilirim.20 haftalik hamileyim 7 kilo almisim..ne yapalim bebeklerimiz saglikli olsunda..dogumdan sonra bakariz caresine...

kızlar 17 haftalık hamıleyım yalnız 3, ve4, aylar arasında 2 kılo aldım sımdı de son 1 haftadır 1.5 kılo almısım abartı yemıyorum ekmek sadece sabah kahvaltısında 1-2 dılım hamurısı çok yok ölçülü tüketıyorum ben anlamadım bu ısı ılk 3 ay hıc kılo almamıstım vermedım de sımdı de kendılıgınden gıdıyor yürüyüş de yapıyorum üstüne moralım çok bozuldu hanı yesem gam yemem de dıkkatlı beslenıyorum şişkinlik falan mı oluyor çunku bana göre çok bu kılo boy uzun degıl 8-9 kıloyla tamamlamam ıdeal olur bebek sağlıklı olduktan sonra ama ben daha yolun basında kılonun yarısını aldım sebebı ne olabılır kızlar yardımcı olun lütfen son bır haftadır sebze agırlıklı beslenıyorum ustelık

tüm güzel hamişlere merhaba nasılsınız...
kızlar kilodan konu açılmış...öncelikle ben kendi hamileliğimden bahsedeyim mayıs sonuna kadar mide bulantılarım vardı doğru düzgün yemek dahi yiyemiyordum yani o kadar berbat bir durumdaydım 45,5 kilo ile hamile kaldım 7ci aya kadar 48 kilo olmuştum yani son aya çok az kalmıştı ve cevrem nedeniyle korkmaya başlamıştım ultrason vs normaldi bebekte gelişiyordu ama yediklerim hep bebeğe yarıyordu çöp gibi kaldım...sonra bir iştahım açıldıson iki ayda göbeğim çeneme deyiyordu sırf göbekten ibaretttim 9 kilo aldım doğuma kadar kol bacak basen yoktu sadece göbek...üstüne hamilelik şekeri var denildi son ana kadar ölçtüm gr yükselmedi ve kilomda normaldi bebeğim 3650 gr doğdu Maşallah Süphanallah...ınşallah Allah sizlerede hayırlısıyla bebeklerinizi kucağınıza almayı nasip eder...kısadan hisse kilo son iki ayda farketmesenizde pıt diye alınıyor haberiniz olsun...ve kendinizden bişey esirgemeyin ...
artı vücudunuzda su birikiyor yani ödem o yüzden kendinizi üzmeyin doğumda kilolarınızın çoğu gidiyor...

Arkadaşlar bende 20ci haftaya giriyorum yarın inşallah bede 1 kg aldım miğde bulantısından 4kg vermiştim başlarda ama inşallah böyle giderim

Bende öyle düşünüyorum zaten beni görsen o kadar kilo almadığımı anlarsın . :1no2: Doktora gitmeme daha 18 gün var ve şaşırmış durumdayım . :bbo:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…