2010 Eylül&Ekim Gelinleri Buraya:)

amin canım teşekkür ederim inşallh hepimizin allh gönlünegöre verir. bugünde banyo dolaplarını begendik onlarıda hazırlıyorlar çok heyecanlıyım bulaşık mak. arçelik ark kullndı oda memnunum demişti onuda bi bakayım opuyorumnanaktan

merhaba kızlar.. baktım şöyle bir geçmişe yeni gelinlerimiz gelmiş aramıza.. kusura bakmayın kızlar listeyi güncelleyemedim. bilen bilir babacığım çok önemli ve çok riskli bir amelliyat geçirdi geçtiğimiz pazartesi günü. ama allaha çok şükür şu an sağlığı iyiye gidiyor. bende işlerim vardı onları halletmek için dükkana geldim bugün bi bakayım forumda kızlar ne yapıyor diye. şimdi hemencecik listeyi güncelliyorum..

listemiz güncellenmiştir. yeni gelen gelinlerimiz hoş geldiniz

2 Eylül 2010 - papatya2507 Nikah

8-10 Eylül 2010 - selcn Düğün

12 Eylül 2010 - yaprakcskn Düğün

14-18 Eylül 2010 - duuyyygggguuuu Düğün

18 Eylül 2010 - FE.OZ Nikah

18 Eylül 2010 - gul1984 Düğün

18 Eylül 2010 - ruzgarr Düğün

18 Eylül 2010 - sedaemra Düğün

18 Eylül 2010 - soulmate84 Düğün

18 Eylül 2010 - ashkmeleği Nikah

19 Eylül 2010 - undomiel Düğün

19 Eylül 2010 - dilek_36 Düğün

19 Eylül 2010 - elvin06 Düğün

19 Eylül 2010 - sereia Düğün

19 Eylül 2010 - Honest Düğün

19 Eylül 2010 - asiasena Düğün

19 Eylül 2010 - papatya2507 Düğün

23 Eylül 2010 - clementine212 Düğün

24 Eylül 2010 - ayazz Düğün

25 Eylül 2010 - Hatige Düğün

25 Eylül 2010 - sirkencubin Düğün

25 Eylül 2010 - miss_curious Düğün

25 Eylül 2010 - SBNM Düğün

26 Eylül 2010 - mvldas Düğün

26 Eylül 2010 - BtL. Düğün

26 Eylül 2010 - papatya.06 Düğün

3 Ekim 2010 - lepi Düğün

3 Ekim 2010 - pelerinli Düğün

9 Ekim 2010 - bebikyüzlü Düğün

10 Ekim 2010 - kanatsiz_angel Nikah

yaşasın eylül & ekim gelinleri

:teytey: :teytey:

slm arkadaşlar beni bu cumartesi istemeye geliyorlar babam hariç herkes düğün 14 eylül diyor ama netleşmedi henüz :) bakalım babam onaylayacak mıbilmiyorumkismile

Canım benimki düğün değil, nikah olucak. zemuszemus

Allah hayırlısıyla güzel günler göstersin bizlere opuyorumnanaktan :Saruboceq:

canım çok çok geçmiş olsun allh acil şifalar versin :Saruboceq:

undomiel canım babana sevindim oh çok şükür atlatmış zaten yavaş yavaşta toparlıycaktır inşallah çok geçmiş olsunnn

ah kızlar biz ne planlar yaparsak yapalım kaderin dediği oluyor benim düğünüm eylülde diye hayaller kurarken hatta daha tarihini bile almamışken istanbulda harıl harıl ev ararken falan filan benim tayinim çıktı doğuyakafamçokkarıştı
kim demiş yıldırım nikahı olmaz hiç hesapta yokken nikah tarihimi bile aldım düğünümüde ağustostan önce yapmak zorundayım yoksa bir daha düğün için o kadar yolu gelememki
neyse hayırlısı buymuş doğu aradan çıkacak böylece sonra tekrar batı ölmezde sağ kalırsak
kızlarrr bu ayın 9 unda nikahım varrrrkaydirigubbakcemile

kızlar merhaba, benim düğünüm temmuzdaydı, ama eylül ayına ertelendi artık bende burdayım :)

çok geçmiş olsun canım en kısa zamanda daha da iyi olur inşallah:Saruboceq:

damla senin hazırlıklarının çoğu tamamlanmıştır sakıncası yoksa neden ertelendi düğün

damla senin hazırlıklarının çoğu tamamlanmıştır sakıncası yoksa neden ertelendi düğün

canım, annem rahatsız olduğu için, 1 ay önce guatr ameliyatı oldu ve sonuçlarında tümör başlangıcı çıktı, p.tesi hastaneye yatıcak ve 2 gün hastenede kalıcak,20 günde kimseyle görüşmicek yasakmış zararı varmış, normalde benim düğün 9 temmuzdu, annemin ilaçının bittiği döneme geldiği için erteliyoruz

CANIM ÇOK GEÇMİŞ OLSUN ALLAH ACİL ŞİFALAR VERSİN. ANNEN İYİ OLSUNDA GEÇ OLSUN.BİZİMDE İSTEME OLAYI GEÇEN YIL ANNEMİN RAHATSIZLIĞI YÜZÜNDEN ERTELENMİŞTİ BEL FITIĞINDAN AMELİYAT OLMUŞTU ANNECİĞİM. 3 AY SONRA FALAN OLMUŞTU NİŞAN O ARADA BİLE ONUN KALABALIKTAN UZANAMAMASI DİNLENEMEMESİ HUZURSUZ ETMİŞTİ BENİ EYLÜLE KADAR ANNENDE KENDİNİ TOPARLAR SENDE DAHA MUTLU VE HUZURLU DÜĞÜNÜNÜ YAPARSIN İNŞALLAH. :Saruboceq:

hiç üüzlme sevdiklerinin sağlığı daha önemli damlacım..ANNECİİĞİN iyi olsun herşey düzene girer...allah şifalar versin..

slm kızlar ben de eylülde evleneceğim. 18 ve 25 eylül olacak muhtemelen. 2 ayrı yerde nikah düşünüyoruz ama bakalım izin var mı araştıracağız. hafta sonu ev bakmaya gideceğiz. 10 temmuzda nasipse nişanım var. beyaz eşyalarımızı, muutfak eşyalarımızı aldık. mobilyaları ev tutunca bakacağız artık. zaman kısalmaya başladıkça iice stres oluyorm. sanki hiçbir şey yetişemeyecek gibi. hepimize kolay gelsin. umarım her şey istediğimiz gibi olur. Akşam gelinlik modellerine bakmaya gideceğim. İzmir'de var mı tavsiye edeceğiniz yerler? çankayadan başlayayım diyorum. relactive den bakayım mafoldumben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…