gül1984 ay evine çok sevindim güle güle mutlu huzurlu oturmayı nasip etsin mevlam nagüzel halloluyor herşey mutfak takımını güle güle kullan canım bulaşık makinesi ne düşünüyorsun kara vermişsindir az çok ben arçeliğin şu dünyanın en hızlı yıkayan bulaşık makinesi diye lanse ettiği ürününü tavsiye derim gerçi ben almadım henüz ama kafamdaki o yakın arkadaşım aldı evlenirken çokta memnun
rüzgar çatal bıçakların çok şıkmış güle güle kullan güzel mamalr yemek nasip olsun canım
papatyacım ne güzel senin tarihlerin belliymiş hayırlı olsun darısı başımaboshayallersmile
Allah iyi günlerde kullanmayı nasip etsin canım a.s.
amin canım çok saol yavaş yavaş hallediyoruzx artık işleri opuyorumnanaktan
gül evin hayırlı olsun sağlıkla ağız tadıyla oturmayı nasip etsin rabbim senin adına çok sevindim. aldığın şeylerde hayırlı olsun iyi günlerde kullan sevdiklerinle opuyorumnanaktan
merhaba kızlar.. baktım şöyle bir geçmişe yeni gelinlerimiz gelmiş aramıza.. kusura bakmayın kızlar listeyi güncelleyemedim. bilen bilir babacığım çok önemli ve çok riskli bir amelliyat geçirdi geçtiğimiz pazartesi günü. ama allaha çok şükür şu an sağlığı iyiye gidiyor. bende işlerim vardı onları halletmek için dükkana geldim bugün bi bakayım forumda kızlar ne yapıyor diye. şimdi hemencecik listeyi güncelliyorum..
merhaba kızlar.. baktım şöyle bir geçmişe yeni gelinlerimiz gelmiş aramıza.. kusura bakmayın kızlar listeyi güncelleyemedim. bilen bilir babacığım çok önemli ve çok riskli bir amelliyat geçirdi geçtiğimiz pazartesi günü. ama allaha çok şükür şu an sağlığı iyiye gidiyor. bende işlerim vardı onları halletmek için dükkana geldim bugün bi bakayım forumda kızlar ne yapıyor diye. şimdi hemencecik listeyi güncelliyorum..
kızlar merhaba, benim düğünüm temmuzdaydı, ama eylül ayına ertelendi artık bende burdayım :)
aramıza hoşgeldin damla :lepi:
damla senin hazırlıklarının çoğu tamamlanmıştır sakıncası yoksa neden ertelendi düğün
canım, annem rahatsız olduğu için, 1 ay önce guatr ameliyatı oldu ve sonuçlarında tümör başlangıcı çıktı, p.tesi hastaneye yatıcak ve 2 gün hastenede kalıcak,20 günde kimseyle görüşmicek yasakmış zararı varmış, normalde benim düğün 9 temmuzdu, annemin ilaçının bittiği döneme geldiği için erteliyoruz
canım, annem rahatsız olduğu için, 1 ay önce guatr ameliyatı oldu ve sonuçlarında tümör başlangıcı çıktı, p.tesi hastaneye yatıcak ve 2 gün hastenede kalıcak,20 günde kimseyle görüşmicek yasakmış zararı varmış, normalde benim düğün 9 temmuzdu, annemin ilaçının bittiği döneme geldiği için erteliyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?