2010 Eylül&Ekim Gelinleri Buraya:)

bugün nişanlım ev bakacaktı büyük bir ihtimalle kiralayacak ondan sonra aldığımız eşyaları yavaş yavaş yerleştiririz inşallah. beyaz eşyalarımız tamam mobilyaları beğendik inşallah temmuz ağustos gibi alırız. bende süpürge ve düdüklü tencere almadım onları alıcam bunun dışında ufak tefek mutfak gereçlerim eksik onlarıda yavaş yavaş tamamlarım inşallah al al bitmiyor eksiklerkafamçokkarıştı

herkes bişeyler yapmış boş duran yok anlaşılan heyecan dorukta ,Yaklasıyor düğünlerimiz kaydirigubbakcemile3 akannehir Allahım hepimizin gönlüne göre versin.Güle güle kullan aldıklarını canım

amin canım inşallah ben aslında çok rahatımdır herşeyi son ana bırakırım ama bu sefer çok farklı dediğin gibi heyecan dorukta valla. herşey güzel olsun sorunsuz olsun istiyorum inşallah hepimiz için öyle olur bu forumda sizleri tanıdığım içinde şanslı hissediyorum kendimi yaşasın eylül ekim gelinlerimizopuyorumnanaktan

ay canım dilekcimm bende senin gibiyimdir. herşeyi son anda yapmak isterim ama bu düğün mevzusunda hiç öle yapamıyorum. hep sistematik gitmeye çalışıyorum herşeyi organize ediyorum napiim. cem de sinir oluyo bazen ama yapacak bişe yok

bu arada cem e düğün hediyesi olarak isimlerimizin baş harfleri olan kol düğmesi yaptırcam.. nasıl sizce düğün hediyem???

canım harika bir hediye bence çok güzel düşünmüşsün :lepi:

canım harika bir hediye bence çok güzel düşünmüşsün :lepi:

aslında burdan bi arkadaştan aldım bu fikri.. o da nişan için yapmış böle bi hediye.. ama çok çok hoşuma gitti... bi de ben anı defteri yapıcam düğüne gelen konuklarımız yazsınlar diye

yemekte,tatlıda falan yanık tarafını ya da kenarını yemeyi seviyorsan düğünün yağmurlu olurmuş derler.. komik ya bende kızarmış tarafından severim hava güzel olur inşallah yerimseniben a.s.

Yanık tarafını sevmem yemeklerde, ekmeğin kenarını severim ama. Herhalde az yağmurlu olucak benim nikahta. Umarım yağmaz o gün yağmur, şimdiden hava durumu araştırması yapıyorum. Annem de eylülde evlenmiş, havalar güzeldi, sende de güzel olur diyo. ınşallah diyorum bende. opuyorumnanaktan

Herkes yağmur duasına çıkar, biz yağmur durdurma duasına. kaydirigubbakcemile3

Güzel bi düşünce canım. Ama benimki kullanmaz kol düğmesi, yoksa bende düşünebilirdim. kaydirigubbakcemile3

kızlar ya bu pazar günü kayınpederimin çocukluk arkadaşının kızının düğünü var ben de davetliyim.. nişanimda giydiğim elbisemi giysem olur di mi? elbisemin fotosu profilde albümde var.. baksanıza bi :kedi:

olur tabi canım gayet hoş ,sen de çok tatlısın zaten maşallah olumunekankayizsmile

çok ince bir düşünce ,ben de düğün hediyesi olarak ne alsam acaba nişanlıma boshayallersmile

Bu arada benim düğünüm salonda olacak kapalı ama yine de o salona girene kadar yağmur yemek de var :) undomiel sen kır düğünü olcak demiştin sanırım, yağmura karşı da önlem alın bence ne olur ne olmaz .Hayırlısıyla bi gelseydi eylül :))

Son düzenleme:

canım allahtan bizim düğün yaptığımız yerde kapalı bi alan var.. allah göstermesin yağmur yağarsa oraya doluşucak millet.. ya inşallah yağmaz yağmur.. o yüzden şimdi yağmur çok yağsın da eylül de yağmasın hiç :)

ayy canım benimkide kol düğmesiz gömlek giymez.. zaten bende çok severim kol düğmesi takan adamları boshayallersmile

Benimki spor giyinir, klasik pek giyinmez canım. zemuszemus

Baktım canım, güzelmiş elbisen ve tabii ki olur düğün için. opuyorumnanaktan

Benimki spor giyinir, klasik pek giyinmez canım. zemuszemus

Baktım canım, güzelmiş elbisen ve tabii ki olur düğün için. opuyorumnanaktan

ahh canım aslında bende istiyorum ama cem'in kendi işi.. hatta biz beraber çalışıyoruz.. neyse dolayısıyla sürekli takım elbise flan giyiyor... off bu arada cem çook kilo aldı napcam ben bunla bilmiyorum.. obez bi kocam olucak sanırım

kızlaaaarrrr... nişanlınız, sevgiliniz ya da sözlünüz ile aranızdaki boy kilo ve yaş uyumunu yazsanıza :)

bizim ben 1.60 - 51 kg ve 27 yaş
nişanlım 1.78 - 93 kg ve 26 yaş (ben sevgilimden 9 ay büyüğüm )

Bende nişanlımdan 6 ay büyüğüm, ama sene olarak fark yok. kaydirigubbakcemile3

Ben; 26 yaş, 1.70 boy, 59 kilo
Nişanlım 26 yaş, 1.88 boy, 82 kilo :teytey:

Ben 1.73 boy 52 kilo 22 yaş

nişanlım 1.76boy 68 kilo 23 yaş opuyorumnanaktan

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…