günaydın canım. hayırlı olsun nikahın. fotoları bekliyoruz :)) gelinlik işini sen de bitrmişsin ne güzel. ben de geçen hafta gittim provaya ağustosun 5.de bitmiş olarak göreceğim zemuszemus. evimizi nihayet salı günü tuttuk. :)) (hala inanamıyorm ama )
cnm bende tek bi grup mobilya aldım oturma odam yok yemek odasını beyaz aldım bende ama korkuyorum kullanırken problem yaşıcam diye ufacık bi sürtünmede boyası falan kalkacak diye çok dikkatli kullanmak gerek.bilmiyorumkismile
çoğu kişi beyaz almış mobilyaları. ben de beyazdan yanayım ama insan ister istemez tereddütte kalıyor. akannehir
cnm hayırlı uğurlu olsun inşallah bende merak ediyodum seni nerde diye benimkide önümüzdeki pazartesi olacak umarım ii geçer bakalım.:teytey:
Dilekcim tebrik ederim... Hayırlı olsun bakalım yavaş yavaş başladı nikahlar... Foto da bekliyoruz...
niye en ufak bir konu bile bu kadar büyüyor senağlama kavga etmek istemiyorum artıksenağlama
çok sağol canım seninde iyi geçer inşallah. bu tatlı telaşları mutlulukları rabbim herkese nasip eder inşallah:Saruboceq:
çok sağol canımmm enimsecim evet halen alışamadım tuhaf geliyor. gelinlikçide ismimi telefonumu yazdırırken kızlık soyadımı söyledim nişanlım biraz bozuldu sonra baktım ona gülümsedim birşey demedi yazık canım iyiyim çok şükür gelinlik işini hallettik gelinliği önceki gidişimde görmüştüm ama kararsız kalmıştık bu gidişimde bir kaç değişiklikle karar verdik artık ama satmışlardı giyip foto çekemedim sipariş verdiler en çokta sizlerle paylaşamadığıma üzüldüm birşey alınca bakınca aklıma hep sizler geliyorsunuz bu arada kızlar nikahta fidan dağıttık herkes çok beğendi çok hoşuna gitti herkesin bir tane de kendimize ayırdım bugün dikeceğim onunda fotosunu eklerim inşallah
günaydın canım. hayırlı olsun nikahın. fotoları bekliyoruz :)) gelinlik işini sen de bitrmişsin ne güzel. ben de geçen hafta gittim provaya ağustosun 5.de bitmiş olarak göreceğim zemuszemus. evimizi nihayet salı günü tuttuk. :)) (hala inanamıyorm ama )
cnm bende tek bi grup mobilya aldım oturma odam yok yemek odasını beyaz aldım bende ama korkuyorum kullanırken problem yaşıcam diye ufacık bi sürtünmede boyası falan kalkacak diye çok dikkatli kullanmak gerek.bilmiyorumkismile
çoğu kişi beyaz almış mobilyaları. ben de beyazdan yanayım ama insan ister istemez tereddütte kalıyor. akannehir
kızlar uzun zamandır giremiyorum baya ilerlemiş sayfalar davetiyelerin adını soran olmuş kıvılcım davetiye kızlar hepsi gelin arabası yazıları konuşulmuş değişik fikri olan varsa paylaşsın kızlar ben düşündüm ama farklı bişi bulamadım eşyalar falan alınmış biz de aldık mobilyalarımızı sadece halılarımız kaldı bir de beyaz eşyalarımızı bir yerde beğenmiştik alıcaktık ama elinde kalmamış istediğimiz model başka yerden bakıcaz o yüzden de yatak odamız salon köşe koltuğumuz tv ünitemiz masa sandalyemiz ve oturma odasına koltuğumuz hepsi alındı perdelerimiz de dikiliyor halılar kaldı kızlar sadece bakalım bir gelsin mobilyalar nasıl olucak umarım eksik ya da yanlış olan bir durum çıkmaz ortaya eşyalar gelince en çok ondan korkuyorum ya güzel durmassa ya sığmassa ya evi küçültürse sıkış tepiş olursa diye falan korkuyorum bir de benim bugün nedense feci baş ağrım var regl dönemindeyim sanırım ondan ama çatlıyor başım zor dayanıyorum valla şuanda
dilekcimallh mesut etsin herşey gönlünce olur inşallh allh bizede o günleri göstersin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?