2010 Eylül&Ekim Gelinleri Buraya:)

tatlım çok şık görünüyolar iyi günlerde kullanırsın inşş tatlım bildiğin gibi malesef bugun yine işteyim çokta yorgunum sen neler yaptın bakalımmm

Kolay gelsin canım, ben de ne yapayım işte bu hafta içi de ben çok yoğundum o kadar yorulmuşum ki haftasonu rahatlık geldi şimdi anneml balkon keyfi yapıyoruz. Bugün ya da yarın nişanlımın üstünde yatacağı kanepe gelince o da eve geçecek artık onu bekliyoruz. Çünkü eşyalarım 4 ağustosta gelecek ve de onun şidiki evinin kira kontratı sona erdi

Teşkkürler bu arada beğenmene sevindim enimsecim daha iyileri senin olsun inşallah

nişanlının üstünde yatacagı kanepemisırnaşık şey

tatlım bu arada ne güzel keyıf yapıosunuz cok özenndım şimdi size bende eve gıtmek istiyorum ama aksamda arkadasın kınası var cokta yorgunummm yarında güğün maşallah butun tatil bitti gitti yine yorgun hafataya başlıcam:2:

nişanlının üstünde yatacagı kanepemisırnaşık şey

Ahahaha evet valla onda yatacak eşyalar gelene kadar, bekar evinin kira süresi doldu hazır evimizi de tuttuk buraya geliyo önce evlenene kadar eve bekçilik yapcak:))kaydirigubbakcemile5

biz de geçen hafta evden bazı eşyaları kendi evime taşıdık annem, nişanlım ve ben, anneme diyorum ki ay evlenmek ne yorucuymuş bu ne böyle, o da diyor ki daha sen zaman daha bi yaklaşınca gör:dilcikar:

bence evlılık hiç zor degıl çünkü bende evde acmıorum ceyıde yapmıorum nişanlımla konustuk bugun mobılyalara bakıcakmıs yatagımızıda alıyım artık dedı son zamana kalmasın o yapıo orda kaydirigubbakcemile3

selam kızlar enimsecim sende benim gibi çalışıyon bugün luxxor hayırlı olsun iyi günlerde kullan inşallah perdelerin çok güzel görünüyor mutfaktaki perde şu ipli dedikleri perdedenmi canım

Ne güzelmiş sizinki, evet ama ya bi tarafın sorumluluk üstlenmesi şart Nişanlın nerdeydi canım senin? kusura bakma aklımda kalmamış

selam kızlar enimsecim sende benim gibi çalışıyon bugün luxxor hayırlı olsun iyi günlerde kullan inşallah perdelerin çok güzel görünüyor mutfaktaki perde şu ipli dedikleri perdedenmi canım

Sağol canım teşekkürler, evet mutfak perdesi yere kadar ipli tülden, boncuk perdenin tül versiyonu gibi duruyor çok hoşuma gittikaydirigubbakcemile2

aaa kızlarr az daha unutuodum dün bi de internetten duvar stickerı aldım salon ve yatak odası için onların da resmini bulayım da göstereyim size, böyle abidik gubidik şeylere para harcamamam gerektiğini biliyorum ama dayanamadım:)

tatlım sen ögretmen degılmısın tatılde ne işin var

hoşbulduk canımmm ne güzel enimse yaa rahatsın zemuszemus

evet rahatım ama türkiyeye dönüşte acısı cıkıcak gibi gelıo ama ceyız derdı yok

Sağol canım teşekkürler, evet mutfak perdesi yere kadar ipli tülden, boncuk perdenin tül versiyonu gibi duruyor çok hoşuma gittikaydirigubbakcemile2

evet tatlım cok tatlı görünüyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…