Kolay gelsin canım, ben de ne yapayım işte bu hafta içi de ben çok yoğundum o kadar yorulmuşum ki haftasonu rahatlık geldi şimdi anneml balkon keyfi yapıyoruz. Bugün ya da yarın nişanlımın üstünde yatacağı kanepe gelince o da eve geçecek artık onu bekliyoruz. Çünkü eşyalarım 4 ağustosta gelecek ve de onun şidiki evinin kira kontratı sona erdi
nişanlının üstünde yatacagı kanepemisırnaşık şey
tatlım bu arada ne güzel keyıf yapıosunuz cok özenndım şimdi size bende eve gıtmek istiyorum ama aksamda arkadasın kınası var cokta yorgunummm yarında güğün maşallah butun tatil bitti gitti yine yorgun hafataya başlıcam:2:
Ahahaha evet valla onda yatacak eşyalar gelene kadar, bekar evinin kira süresi doldu hazır evimizi de tuttuk buraya geliyo önce evlenene kadar eve bekçilik yapcak:))kaydirigubbakcemile5
biz de geçen hafta evden bazı eşyaları kendi evime taşıdık annem, nişanlım ve ben, anneme diyorum ki ay evlenmek ne yorucuymuş bu ne böyle, o da diyor ki daha sen zaman daha bi yaklaşınca gör:dilcikar:
Dilekçim hoş geldinalkisalkisalkis
selam kızlar enimsecim sende benim gibi çalışıyon bugün luxxor hayırlı olsun iyi günlerde kullan inşallah perdelerin çok güzel görünüyor mutfaktaki perde şu ipli dedikleri perdedenmi canım
Ne güzelmiş sizinki, evet ama ya bi tarafın sorumluluk üstlenmesi şartNişanlın nerdeydi canım senin? kusura bakma aklımda kalmamış
Sağol canım teşekkürler, evet mutfak perdesi yere kadar ipli tülden, boncuk perdenin tül versiyonu gibi duruyor çok hoşuma gittikaydirigubbakcemile2
selam kızlar enimsecim sende benim gibi çalışıyon bugün luxxor hayırlı olsun iyi günlerde kullan inşallah perdelerin çok güzel görünüyor mutfaktaki perde şu ipli dedikleri perdedenmi canım
hoşbulduk canımmm ne güzel enimse yaa rahatsın zemuszemus
Sağol canım teşekkürler, evet mutfak perdesi yere kadar ipli tülden, boncuk perdenin tül versiyonu gibi duruyor çok hoşuma gittikaydirigubbakcemile2
amerikada
evet canım perdecide bakmıştım çok hoş duruyor gerçekten :lepi:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?