günaydın kızlar:)
atlatırsınız merak etmeyin hiçbişe anlamıyosunuz bi bakmışsınız herşey bitmiş çoğu şeyi hatırlamıyorum bile düğünde:)
Perikizi canim Amin insallah bizde goruruz o gunleri..Son gelin olmakta ne zor yaa kimsecikler kalmadi..
Perikizida gitcek sonrada benim 6 gunum daha kalcak,Perikizi bir an once evlen artk yaa:)))
Aslinda onceden evlenenlerin soyle bi guzel tarafi var burda birlikte dertlestik,fikir alisverisinde bulunduk
Birlikte gun saydik..Simdi hepsi evlenms gelmsler:)Buda cesaretlendiriyor insani bizimkide gecer elbet:)
Meltemcim umarim icine siner gelinligin:)Benimde ayni provadan 25inde var...
Bolcum ve gulsecim sizleri unutmadim ama o kadar cok evlenen varki:))Allah mutlu etsin bir yastikta kocatsin insallah..
bol, gulse84 ve ozzy_mim kizlar hepinize mutluluklar diliyorum..
bir yatsikta kocayin, hep mutlu olun insallah..
darisi bizimde basimiza insallah eyvahedigeldismile son 38 gün
ozzy_mim canim resimlerini göremedim
Perikizi canim Amin insallah bizde goruruz o gunleri..Son gelin olmakta ne zor yaa kimsecikler kalmadi..
Perikizida gitcek sonrada benim 6 gunum daha kalcak,Perikizi bir an once evlen artk yaa:)))
Aslinda onceden evlenenlerin soyle bi guzel tarafi var burda birlikte dertlestik,fikir alisverisinde bulunduk
Birlikte gun saydik..Simdi hepsi evlenms gelmsler:)Buda cesaretlendiriyor insani bizimkide gecer elbet:)
Meltemcim umarim icine siner gelinligin:)Benimde ayni provadan 25inde var...
Bolcum ve gulsecim sizleri unutmadim ama o kadar cok evlenen varki:))Allah mutlu etsin bir yastikta kocatsin insallah..
kızlarrrrr bende geldimmm 11 günlük evli bir bayanımherşey bitti sonunda o stresler kavgalar herşey bitiyo kızlar sakın merak etmeyin, herşey çok güzeldi en kısa zamanda evimin ve düğünümün resimlerini paylaşıcam :)
günaydın kızlar:)
atlatırsınız merak etmeyin hiçbişe anlamıyosunuz bi bakmışsınız herşey bitmiş çoğu şeyi hatırlamıyorum bile düğünde:)
benimde gelinlikçide provam var bugün bakalım... en son boyunu felan ayarlayacak duvağı seçeceğiz...
aslında nişanlım görmüştü daha evvel şimdi de diyorki fazla açık olmasın iyi de straplez nasıl açık olmayacakki... o zaman söylese neyse şimdi nasıl müdahele edilcekki saf çocuk :))
canim benim insallahhhh
benim listede yanlis yaziyor tarih...ikimikzde kasim geliniyiz
benim tarih 1 kasim insallah..ikimiz bu topigin kasim gelinleriyizzopuyorumnanaktan
tatlim insallah yagmur yagmaz yaaa kasimda tam yagmur zamani amaboshayallersmile
canim benim insallahhhh
benim listede yanlis yaziyor tarih...ikimikzde kasim geliniyiz
benim tarih 1 kasim insallah..ikimiz bu topigin kasim gelinleriyizzopuyorumnanaktan
tatlim insallah yagmur yagmaz yaaa kasimda tam yagmur zamani amaboshayallersmile
biz şimdi perikızı ile kasımmı koycazsırnaşık şeyyok yok olamaz demi:dance:yaşasınnnnnnnn :) eylül ekim hepimize şans mutluluk getirsinçocuğumuz kız olursa eylül , erkek olursa ekim koyalım adlarını kaydirigubbakcemile3
ay inşallah canım yaaa..Kına için yer bulamadık bu yüzden birlikte ve açık havada yapmak istiyoruz ama yağmurlu olma olasılığı çok yüksekeyvahedigeldismile
Bilmiyorumki napcaz...Yağmur yağmasın duasına çıkalım bizdedelikafadulden
valla canim bencede dua edelim yagmasin..benim kina mekani kapali..
dügün icinde acik ve kapali yerleri var..ama ben acik havada olsun istiyorum..
insallah havalar güzel olurrr
biz şimdi perikızı ile kasımmı koycazsırnaşık şeyyok yok olamaz demi:dance:
bu arada bugün nişanlımla bi çok samimi bir arkadaşımın düğününe gittik..Ay nasıl evlenesim geldiii...Dedim kalksalarda oraya biz otursak..Pistte arkadaşımı ortaya aldık damatla oynadılar..Nişanlımda senide böyle ortaya alcaklar dedi güldü..İçim bi tuhaf oldu..İlk kez heyecanlandığımı hissettimeyvahedigeldismile
Ay inşallah mutlu oluruz hemencik olur düğünümüz:Saruboceq:...
Bugün evlenenen kızlar mutluluklar sizlere...
Bende foruma foto koymak istiyorum ama nişanlım izin vermiyor..Düğün sonrası için çok istiyorum..Yorumlarınızı çok merak ediyorum..Gerçi o günlere bi gelelimdeopuyorumnanaktan...
tşk ederim kızlar inşallah sizlerde hayırlısıyla biran önce atlatabilirsiniz.
Evet olabilir tabi ama ona ne der bilmiyorum..Gerci ben butunyle koymak isterim sonucta dugun fotografi ne
msorecim valla kasim degisik bir isim olur kaydirigubbakcemile3
gerci ben hayalimda isimleri belirlemistim ama:kedi:
Hmmm isimlerde belirlenmis:))Hemen cocukmu dusunuyosunuz?Allah hayirlisini versn insallah..
canim insallah..az kaldi..
yüzünüzü fotoshopla sil öyle koy resimleri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?