2010 Eylül&Ekim Gelinleri Buraya:)

iyiyim tatlimm nasil oliyim elin gavur memleketlerine alismaya calisiorum sen nasilsin
evet jean aynı zamanda çalışmalara başladık hayırlısı, dünden tibaren yumurtlama günleri var ya işte o döneme girdim, eşime de diyorum ki yumurtlamaya başladım ona göre
hahaha ne guzl kiz ole yumurtlamaya basladim yumurtam sicak inanmazsam gelde bakkkkkk
ilahi luxor hadi bakalım hayırlısı sağlıklı bebekcik
enimsecim gel beraber yapalım

olur valla tatlimmm gerci kocacigim benim bu halimi cok sevio biraz tontis halimi zayif insanlari hic sevmio o yuzden cokta tinmiyorum / ama ben kendim yinede vermek istiyorumm

canımm sen nasılsın gelişmeler var mı?:26:

Hayırlı olsun gülsecim
soulmate sen neler yaptın?ne oldu?
zuzu geldi ama kaçak :)
ozyym iş arar durur :97:
luxxor hoşgeldin :80:

Bi gelişme yok bende. Bildiğiniz gibi işte. :)) Görüşüyoruz ara sıra, evlilik için maddiyatı öne sürüyo şimdi. Yatak odası, yemek odası ve oturma grubu için yani. Diğer eşyalar alınmıştı zaten. Sürekli aynı cümleler, bende çok evlenmek istiyorum ama iyi bi işe girmem gerek önce diyo. Böyle söyleyip bi de gitmiş 2000 tl'ye kendine cep telefonu almış. Ev eşyalarını bahane eden adam işte böyle saçma sapan şeylerle bütün umutlarımı da yok ediyo. Adam olmaz artık ondan. Bende artık hiçbişeyi umursamıyorum. :)

Ayy çok sevindim canım yaa, biz de istiyoruz artık nasip olursa çalışmalara başladık Allah sağlıkla dünyaya getirmeyi nasip etsin
aminnn cnm yumurtlama günlerini çok iyi değerlendir 1 gün ara ile

İnşallah gülsecim hepimize Bu arada 1 gün ara ile mi? Ben garanti olsun diye her gün yapıyorum valla Olmaz mı öyle? zaten 6 günlük bi süreçmiş sanırım:92:

Soulmatecim hayırlısı olsun tatlım hakkında, sen üzülmedikten sonra gönlünün istediği gibi davran bence de

olsun olsun vereceğizzz

off canım ya çok üzüldüm bu duruma umarım hallolur
cidden saçma

bilgim yok fakat hergün olunca kız olma olasılığı artıyormuş canım :)

hayr cnm hergün deil hergün olunca spermlerin kalitesi düşüyor 1 gün ara ile

günaydın jeancim,
günaydın kızlar nasılsınız bakalım nasıl gidiyor?koşturmacadan insan pek bişeye fırsat bulamıyor doğrusu bizde ev aldık şimdi çok şükür yerleşme telaşı var şimdilik onlarla uğraşıyorum şimdilik bebiş yok:) olanları tebrik ediyorum ama allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah isteyen herkesede tabiki:)

sana da günaydın tatlım
çok sevindim ne güzel evinizi bile hemencik aldınız
kredi flan mı çektiniz canım?
hayırlısı olsun

sana da günaydın tatlım
çok sevindim ne güzel evinizi bile hemencik aldınız
kredi flan mı çektiniz canım?
hayırlısı olsun

saol cnm evt kredi çektik 10 yıl bitermi bilmiyorum ama insanın kendi evi gibisi yok gerçekten darısı olmayan herkesin başına önce ev sonra bebiş diyodum bakalım artıkbundan sonra düşünürüz artık onuda gerçi daha erken ama biyanım hemen istiyo bi yanım 1 sene bekle diyo bakalım allah nezaman kısmet ederse artık.
sen nasılsın tatlım nasıl gidiyo hayat?

canımm hayırlı uğurlu olsun eviniz bebişe de acele etme bence evinin evliliğinin tadını çıkar bi ömür bizle olcaklar nasılsa :)

canımm hayırlı uğurlu olsun eviniz bebişe de acele etme bence evinin evliliğinin tadını çıkar bi ömür bizle olcaklar nasılsa :)

evt cnm çok istediğim anda bunlar geliyo aklıma etrafımda okadar çok hamile varki insan ister istemez etkileniyo aslında:)

hayırllısı güzelim sen üzüülme yeter umursamamak en iyisi ...

merhaba kızlar nasılsınız bebek çalışmaları başlamış hadi hayırlısı solumate hakında hayırlısı ne ise o olur inşallah

olsun canım daha iyi kira öder gibi olacak
ama kendi eviniz :)

canım senin bebiş çalışmaları nasıl bu ay olacak mı?

bu ne yavvv bebek isteyen isteyene benimde isteyesimm geldi::)
yap tabii senin neyin eksik
hem fazlan var çocuk amerikan vatandaşı olur
ünlüler taa gidip orda doğuruyor :)

slm kızlar nasılsınız
selam zuzucum

hayırllısı güzelim sen üzüülme yeter umursamamak en iyisi ...

ozym naber?

merhaba kızlar nasılsınız bebek çalışmaları başlamış hadi hayırlısı solumate hakında hayırlısı ne ise o olur inşallah

selam hocam
isteyenler çoğaldı bi sürü yiğenim olacak :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…