iyiyim tatlimm nasil oliyim elin gavur memleketlerine alismaya calisiorum sen nasilsinAnladım tatlım hadi hayırlısı olsun devlet iyi valla ben de memnunum girdiğime her şeyden önce bi garantisi var
Kolay gelsin şekerim kaç kilosun ki boyuna göre fazla mı?
enimse sen nasılsın canım nasıl gidiyor ?
hahaha ne guzl kiz ole yumurtlamaya basladim yumurtam sicak inanmazsam gelde bakkkkkkevet jean aynı zamanda çalışmalara başladık hayırlısı, dünden tibaren yumurtlama günleri var ya işte o döneme girdim, eşime de diyorum ki yumurtlamaya başladım ona göre
ilahi luxor hadi bakalım hayırlısı sağlıklı bebekcik
enimsecim gel beraber yapalım
canımm sen nasılsın gelişmeler var mı?:26:
Hayırlı olsun gülsecim
soulmate sen neler yaptın?ne oldu?
zuzu geldi ama kaçak :)
ozyym iş arar durur :97:
luxxor hoşgeldin :80:
Ayy çok sevindim canım yaa, biz de istiyoruz artık nasip olursa çalışmalara başladıkAllah sağlıkla dünyaya getirmeyi nasip etsin
aminnn cnm yumurtlama günlerini çok iyi değerlendir 1 gün ara ile
Bi gelişme yok bende. Bildiğiniz gibi işte. :)) Görüşüyoruz ara sıra, evlilik için maddiyatı öne sürüyo şimdi. Yatak odası, yemek odası ve oturma grubu için yani. Diğer eşyalar alınmıştı zaten. Sürekli aynı cümleler, bende çok evlenmek istiyorum ama iyi bi işe girmem gerek önce diyo. Böyle söyleyip bi de gitmiş 2000 tl'ye kendine cep telefonu almış. Ev eşyalarını bahane eden adam işte böyle saçma sapan şeylerle bütün umutlarımı da yok ediyo. Adam olmaz artık ondan. Bende artık hiçbişeyi umursamıyorum. :)
iyiyim tatlimm nasil oliyim elin gavur memleketlerine alismaya calisiorum sen nasilsin
hahaha ne guzl kiz ole yumurtlamaya basladim yumurtam sicak inanmazsam gelde bakkkkkk
olur valla tatlimmm gerci kocacigim benim bu halimi cok sevio biraz tontis halimi zayif insanlari hic sevmioo yuzden cokta tinmiyorum / ama ben kendim yinede vermek istiyorumm
Bi gelişme yok bende. Bildiğiniz gibi işte. :)) Görüşüyoruz ara sıra, evlilik için maddiyatı öne sürüyo şimdi. Yatak odası, yemek odası ve oturma grubu için yani. Diğer eşyalar alınmıştı zaten. Sürekli aynı cümleler, bende çok evlenmek istiyorum ama iyi bi işe girmem gerek önce diyo. Böyle söyleyip bi de gitmiş 2000 tl'ye kendine cep telefonu almış. Ev eşyalarını bahane eden adam işte böyle saçma sapan şeylerle bütün umutlarımı da yok ediyo. Adam olmaz artık ondan. Bende artık hiçbişeyi umursamıyorum. :)
İnşallah gülsecim hepimizeBu arada 1 gün ara ile mi? Ben garanti olsun diye her gün yapıyorum valla Olmaz mı öyle? zaten 6 günlük bi süreçmiş sanırım:92:
Soulmatecim hayırlısı olsun tatlım hakkında, sen üzülmedikten sonra gönlünün istediği gibi davran bence de
İnşallah gülsecim hepimizeBu arada 1 gün ara ile mi? Ben garanti olsun diye her gün yapıyorum valla Olmaz mı öyle? zaten 6 günlük bi süreçmiş sanırım:92:
Soulmatecim hayırlısı olsun tatlım hakkında, sen üzülmedikten sonra gönlünün istediği gibi davran bence de
günaydın jeancim,
günaydın kızlar nasılsınız bakalım nasıl gidiyor?koşturmacadan insan pek bişeye fırsat bulamıyor doğrusu bizde ev aldık şimdi çok şükür yerleşme telaşı var şimdilik onlarla uğraşıyorum şimdilik bebiş yok:) olanları tebrik ediyorum ama allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah isteyen herkesede tabiki:)
sana da günaydın tatlım
çok sevindim ne güzel evinizi bile hemencik aldınız
kredi flan mı çektiniz canım?
hayırlısı olsun
saol cnm evt kredi çektik 10 yılbitermi bilmiyorum ama insanın kendi evi gibisi yok gerçekten darısı olmayan herkesin başına önce ev sonra bebiş diyodum bakalım artık bundan sonra düşünürüz artık onuda gerçi daha erken ama biyanım hemen istiyo bi yanım 1 sene bekle diyo bakalım allah nezaman kısmet ederse artık.
sen nasılsın tatlım nasıl gidiyo hayat?
canımm hayırlı uğurlu olsun eviniz bebişe de acele etme bence evinin evliliğinin tadını çıkar bi ömür bizle olcaklar nasılsa :)
bu ne yavvv bebek isteyen isteyene benimde isteyesimm geldi::)
Iyiyiz zuzu senn
saol cnm evt kredi çektik 10 yılbitermi bilmiyorum ama insanın kendi evi gibisi yok gerçekten darısı olmayan herkesin başına önce ev sonra bebiş diyodum bakalım artık bundan sonra düşünürüz artık onuda gerçi daha erken ama biyanım hemen istiyo bi yanım 1 sene bekle diyo bakalım allah nezaman kısmet ederse artık.
sen nasılsın tatlım nasıl gidiyo hayat?
canımm hayırlı uğurlu olsun eviniz bebişe de acele etme bence evinin evliliğinin tadını çıkar bi ömür bizle olcaklar nasılsa :)
yap tabii senin neyin eksikbu ne yavvv bebek isteyen isteyene benimde isteyesimm geldi::)
selam zuzucumslm kızlar nasılsınız
hayırllısı güzelim sen üzüülme yeter umursamamak en iyisi ...
merhaba kızlar nasılsınız bebek çalışmaları başlamış hadi hayırlısı solumate hakında hayırlısı ne ise o olur inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?