evet insan sabırsızlanıyor ve heyecanlanıyor
ben biran önce çantamıda alıp içine qerek herşeyi doldurmak istiorum
şurda 3 hafta sonra ben 7. ayıma qiricem ve 7. ayımdan itibaren çantamın hazır olması lazım boshayallersmile
evet haklısın erkende sürpriz yapabilirler bebişler heleki ben kesin erken olur benim doğumum 7. ayı bile beklememem lazım herşeyin hazırlanması gerek şimdiden allahımhepimize kolaylık versin doğumda hayırlısıyla vede sağlıklarıyla gelsin meleklerimiz
merhaba ... bende 2009 hazıran annesıyım :)
hamıleyken bende burdaydım zaman okadar cabuk gecıyorkı ınanamıyorsunuz :)
ben ıstıosanız neler koydum belkı fıkır olur sızın en onemlı sey bolbol ıc camasırı kesınlıkle,
hasta bezını bana hastaneden verdıler oyusden koymadım.
1 gecelık 1 pıjama takımı bana yyettı herkesın kendı tercıhı ama bol koysanızda ıı olur yedekte dursun.
bebegım ıcın tulum en rahatı , bebek bezı alın muhakkak cunku hastanede ıstedıgınız marka olmayabılır...
sabahlık mesela yururken korıdorda ustunuze gecırırsınız ,hanı makyaj felan ben hıc almadım zaten yapıcakda halım yoktu deodorant bıle sıkmayı onermıolar ozellıkle gogus kısmına bebek anne ve mme kokusunu alsın dıye.
zaten benım ılk gun cok emzırdım dıye 2. gun meme yara olmustu(( sız sız olun muhakkak ılk gun dr ları ve hemsırelerı dınleyın bı memede 15 dak sonra dıger memede 15 dak emzırın yoksa benım gıbı 40 gun tepıne tepıne emzırırsınız ( cok yazdım ya k bakmayın allah saglıkla kucagınıza almayı nasıp etsın :)he bıde unutmadan bolbol uyuyun su sıralar :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?