2010 Haziran Anneleri Doğum Çantamıza Neler Koyduk veya Koyacağız?

kızlar paylaşımlarınız için teşekkürler ben daha hiç bişey hazırlamadım çok pasifim neyse eşim gelince artık sıkı bir alışverişe çıkacağız kendisi yurtdışında asker yolunu gözlercesine onun yolunu gözlüyorum

mafoldumben ne benim ne de bebeğimin hiççç bişeyi yok. zaten telaşlı bi insanım. eee kararsızım da. gurbette de olunca tek başına neraye çıkacaksın. artık internetten bakıcaz çok şeye artık. en azından teknik malzemelere :uhm:

ben dün oğlumun hastane çantasnı da aldım
artık buqün ufak ufak hazırlamalarımı yapıcam
kenarda dursun:ecrin_bebek:

dün kendim için hastane çantamı ve qöğüs pedimi aldım kızlar..
qöğüs pedimi bebedor'un aldım siz hanqi marka düşünüorsunuz?

ben chicconun antibacteriel 60lı göğüs pedini 12.5e aldım havuzlu han bebekçeyizden.
nakite %10 indirim yapıyolar. bi sürü şey aldım ama foto çekmeye üşeniorumbilmiyorumkismile

ben chicconun antibacteriel 60lı göğüs pedini 12.5e aldım havuzlu han bebekçeyizden.
nakite %10 indirim yapıyolar. bi sürü şey aldım ama foto çekmeye üşeniorumbilmiyorumkismile

bende bebedorun 40 lı paketini aldım
5 ytl ye ..

ben bebeğimin toplu alışverişini havuzlu han dan yaptım çok çeşit şeyler var ama
fiyatlar dışardakilerle aynı bilmiyorumkismile

Son düzenleme:
bende bebedorun 40 lı paketini aldım
5 ytl ye ..

ben bebeğimin toplu alışverişini havuzlu han dan yaptım çok çeşit şeyler var ama
fiyatlar dışardakilerle aynı bilmiyorumkismile

çok çılgın pazarlık yaparım aklinialirimsmile en son yaptığım alışverişime listemde 250 lira fiyat biçmiştim havuzlu handan 180e çıktım. fiyatları dışarıdan ve netten taban fiyat olarak not ediyorum ki dimyata pirince giderken bulgurdan olmiiim :jeyyar:

yakın zamanda da gecelik pijama falan almaya gidicem hürriyet pasajını pek övmüşler oraya bi bakıcam. çok ağırlaşmadan en lazım olacak şeyleri toplamaya çalışıyorum. geceliği büyükçe al ama pijama takımını bedeninde al göbeğin inecek diyorlar. beden olarak nasıl almak lazım?

iç çamaşırlarınızı bedeninize göre mi alamayı düşünüyosunuz büyük mü? hasta pedi kullanmayı düşünüyorum ben. zaten iç çamaşırı gibi ya üzerine iç çamaşırı giycek miyiz?
bol alın demişsiniz kaç tane almak lazım tahminen?

ben 3 emzirme sütyeni bir emzirme atleti almayı düşünüyorum. 2 ondan 2 ondan almak daha mı ii? bi de bedeb olark büyür müyüz? beden olarak nasıl alınmalı?

Son düzenleme:
kızlar bende kızıma tek tük başladım almaya bişeyler.hastane çantası daha onlar için erken die başlamadm ama 7.aydan sonra belki hazırlarım.

ben ağırlaşmadann toparlamaya çalışıorum. eminönü gittim yine..
bebeçeyizdeki kız "3,4 tane süteyene gerek olmuyor 2 tane yeterli, millete bakarsanız milyar harcarsınız" dedi ve 2 den fazla sütyen ve silikon göğüs ucu aldırmadı. "yara olur emziremezsen ya da göğüs ucunuz belirgin değilse alırsınız" dedi ve almadım. göğüs kremi lonsinoh aldım. doğumdan en az 14 gün önce sabah akşam sürülmeliymiş.
gecelik için gezdim baya bi ama daha yazlıklar gelmemiş mart sonu bakıcam artık.

çok iy i yapmıssın canım bende 2 taneden fazla emzirme sütyeni almıcam
qöğüs ucu da hiç almayı düşünmüyorum bile..
bi ara bende qidicem eminönüne annemle beraber
inşallah qüzel qecelik ve pijama takımı bulursam alırım..a.s

yedi aylık oğluşum var hastane çantamda şunlar vardı hatırladıklarım..
pijama takımı
gecelik
iç çamaşırı
hijyenik ped (hatta şu hasta bezleri var ya ondan alabilirsiniz bir hayli kanama oluyor çünkü)
canbebenin bebek bakım örtüsü
göğüs pedi
hastane çıkışı 2 takım
battaniye
mama (ilk etapta süt gelmezse aç kalmasın diye. ama o salak doktor verdirmedi. bebeğim de emmek istemedi. aç bıraktılar oğluşumu saatlerce.şimdi kızıyorum kendime niye yapıp o yanımdaki mamayı vermedim diye..siz siz olun aç bırakmayın bebişlerinizi. bakmayın o doktorlara..sonra sarılık oldu kuzuşum)
biberon
bebek bezi
pamuk
aklıma gelenler bunlar şimdilik
hepinize hayırlı ve kolay doğumlar diliyorum

kızlar bebedorun göğüs pedi çok kötü.alacaksınız chicco yada wee alın.
ben çok kullandığım için bunları önerebilirim...özellikle chicco çok i.
diğerlerinin içindeki pamuklar hemen çıkıyo...

hadi yaaabilmiyorumkismile
aldım ama ben bilmiyorumkismile
neyse chicconun alırım bundna sonra:gitme:

canım ben baya bi dolaştım. mevsimlikler gelmemiş daha. ya kalın kışlık takımlar var ya da çok ince iç gösterecek gibi bir iki model... mart sonu gelecek falan dediler. havuzlu hana ve kürkçü hana bakmanı tavsiye ederim. hürriyet pasajı birsürü pijama satan dükkan var ama aynı marka,model ürün için diğer dükkanlardan 10-20 fazla söylüyolar. tuttum satiim mantığı... gene de bi bakmak lazım.
o civarda yıldız mı ne iki üç katlı bi mağaza var orada da güzel şeyler var.
Ama dediğim gibi ben nisan başı gibi gitmeyi düşünüyorum.
Aşırı da bir bütçe ayırmayı düşünmüyorum... gecelik, sabahlık, pijama takımı en fazla 100 veririm. aynı ürünü çok daha ucuza bulabiliyor insan. pazarlık yapmak ve gezmip araştırmak lazım olumunekankayizsmile

bende mart sonuna doğru qidim bari o zaman
ben normalde öle qecelik pijama qiymeyi falan sevmem o yüzden alacağım
qecelik ve pijamayı sadece doğumumda ve lohusalığımın ilk qünlerinde falan kullanıcam
o yüzden bende fazla lüx ve pahalı bişeyler almak istemiyorum
verdiğim paraya yazık olur..boshayallersmile

aynen ben de sevmiyorum. çeyiz diye bisürü şey aldırdı annem paketinde duruyolar sportik bi zat olduğum için sempatiksalakcinni ama almassam annem kafamı yer. (o sakin kadını bile delirtiyorum bazen:kedi:) hamileyim dedim gecelik almak lazım dedi sempatiksalakcinni muhtemelen sadece hastahanede ve ilk 15 gün falan giymek rahat olacaktır.

evet canım .. qaliba birazda adetten qibi bişey oldu artık lohusanın qecelik ve pijama qiymesi
bende spor takılıyorum evde falan boshayallersmile

ben sezeryanla doğum yaptım kızlar 3 yıl önce gecelik hiç tarzım değil giymedim giymemde, pijama alt üst daha rahat oluyor, oturup kalkarken yürürken kesinlikle,

ilk gün zaten doğumdan sonra akşama kadar üzerimde sadece tişörtle yattım, altıma bişey giymedim çarşaf vardı üzerimde , hastabakıcı devamlı gelip zaten pedi değiştiriyor sondayı kontrol ediyor.Yürümeye kalkarken pijamamın altını giydim odada gezindim, dışarı çıkmadım bile , akşam kimse olmuyor zaten hastanede koridokrda rahat rahat gezebilirsiniz,

ertesi sabahda çıktık zaten eve gitik banyo yaptım ve temiz temiz giyindim diğer pijamalarımı . Sezeryanla olduğum içinmidir bilemem hiç öyle kanamam olmadı, çok kısa sürdü ve azdı. Ama normal doğumda nasıl olur bilemem tabii

şahsen ben titizlik hastası olsduğum için, hastaneye götürdüğüm herşeyi yıkamam lazım diye çok fazla bişey almadım yanıma, bebişimede 2 takım hastaneçıkışı ,zıbın takımı ,çorap,battaniye,bez, aldım.

Göğüsucum normal aslında ama diğer insanlara göre değilmiş yani bebeğim ememedi tutamadı başta, alelacele eczaneden silikon göğüs ucu aldık onunla emdi 4 ay benimkide.Şimdi yanımda ahzır götüreceğim Aventi çok övüyorlar onu alacapım birde , güğüs ucunu çıkaran birşey varmış aventin yine başlıklı bişey onu alacağım.

yanınızda eczanelerden isteyebilirisniz aslında numunelik mama oluyor küçük paketlerde,onlardan alın muhakkak plastik bardak çay kaşığıda alın yoksada hastanedne bulursunuz , eğer bebek ememezse ilk gün çok önemli sarılık oluyor kan şekeri düştüğü için siz bakmayın kimseye ve bebeğe 2-3 kaşıkda olsa mama verin. ara arada muhakak deneyin sütünüzü gelmesini emzirmeyi.

baktınız sararıyor çocuk eve çıktınız ve hafif artış var rengindeki sarılıkta , kan aldırdınız doktor temiz havaya çıakrın diyecek odayı havalandırın diyecek, siz arada şekerli suda verin 1-2 çay kaşığı, ve gece yatarken floresan gibi lamba olmasına dikkat edin ve gece lamba açık yatın, faydası oluyor bebeğe

qeçen qün benim bi arkadaşımda sezeryanla doğum yaptı
onun yanına qittiğimizde oda pijama üstlüğü qiyiordu
altındanda bişey qiymiyordu ama ben o şekilde rahat edeceğimide düşünmüyorum yaa
uzun babaanne qeceliği qibi qecelikte almam ama şöyle bişey almayı düşünüorum gecelik olarak

canım bak bu takımı havuzlu handa 45e bıraktı. ben uygun gecelik bulamadım diye almadım. annem işli cicili bicili birşey almamı istiyor ama spor şık bi gecelik uydurursam bunu da alabilirim. ananemiz sağolsun benden çok heyecanlı =) eğer sen de böyle bişey düşünürsen oradan temin edebilir, bir gecelik de uydurarak kullanabilirsin çünkü sabahlığı da var 3lü takım.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…