dün kendim için hastane çantamı ve qöğüs pedimi aldım kızlar..
qöğüs pedimi bebedor'un aldım siz hanqi marka düşünüorsunuz?
ben chicconun antibacteriel 60lı göğüs pedini 12.5e aldım havuzlu han bebekçeyizden.
nakite %10 indirim yapıyolar. bi sürü şey aldım ama foto çekmeye üşeniorumbilmiyorumkismile
bende bebedorun 40 lı paketini aldım
5 ytl ye ..
ben bebeğimin toplu alışverişini havuzlu han dan yaptım çok çeşit şeyler var ama
fiyatlar dışardakilerle aynı bilmiyorumkismile
ben ağırlaşmadann toparlamaya çalışıorum. eminönü gittim yine..
bebeçeyizdeki kız "3,4 tane süteyene gerek olmuyor 2 tane yeterli, millete bakarsanız milyar harcarsınız" dedi ve 2 den fazla sütyen ve silikon göğüs ucu aldırmadı. "yara olur emziremezsen ya da göğüs ucunuz belirgin değilse alırsınız" dedi ve almadım. göğüs kremi lonsinoh aldım. doğumdan en az 14 gün önce sabah akşam sürülmeliymiş.
gecelik için gezdim baya bi ama daha yazlıklar gelmemiş mart sonu bakıcam artık.
kızlar bebedorun göğüs pedi çok kötü.alacaksınız chicco yada wee alın.
ben çok kullandığım için bunları önerebilirim...özellikle chicco çok i.
diğerlerinin içindeki pamuklar hemen çıkıyo...
çok iy i yapmıssın canım bende 2 taneden fazla emzirme sütyeni almıcam
qöğüs ucu da hiç almayı düşünmüyorum bile..
bi ara bende qidicem eminönüne annemle beraber
inşallah qüzel qecelik ve pijama takımı bulursam alırım..a.s
canım ben baya bi dolaştım. mevsimlikler gelmemiş daha. ya kalın kışlık takımlar var ya da çok ince iç gösterecek gibi bir iki model... mart sonu gelecek falan dediler. havuzlu hana ve kürkçü hana bakmanı tavsiye ederim. hürriyet pasajı birsürü pijama satan dükkan var ama aynı marka,model ürün için diğer dükkanlardan 10-20 fazla söylüyolar. tuttum satiim mantığı... gene de bi bakmak lazım.
o civarda yıldız mı ne iki üç katlı bi mağaza var orada da güzel şeyler var.
Ama dediğim gibi ben nisan başı gibi gitmeyi düşünüyorum.
Aşırı da bir bütçe ayırmayı düşünmüyorum... gecelik, sabahlık, pijama takımı en fazla 100 veririm. aynı ürünü çok daha ucuza bulabiliyor insan. pazarlık yapmak ve gezmip araştırmak lazım olumunekankayizsmile
bende mart sonuna doğru qidim bari o zaman
ben normalde öle qecelik pijama qiymeyi falan sevmem o yüzden alacağım
qecelik ve pijamayı sadece doğumumda ve lohusalığımın ilk qünlerinde falan kullanıcam
o yüzden bende fazla lüx ve pahalı bişeyler almak istemiyorum
verdiğim paraya yazık olur..boshayallersmile
aynen ben de sevmiyorum. çeyiz diye bisürü şey aldırdı annem paketinde duruyolar sportik bi zat olduğum için sempatiksalakcinni ama almassam annem kafamı yer. (o sakin kadını bile delirtiyorum bazen:kedi:) hamileyim dedim gecelik almak lazım dedi sempatiksalakcinni muhtemelen sadece hastahanede ve ilk 15 gün falan giymek rahat olacaktır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?