2010 Haziran Anneleri Doğum Çantamıza Neler Koyduk veya Koyacağız?

qüzelmiş canım qidince havuzlu han'a da bi qöz atarım ben
erkek doğurcağımız için mavisini alırız :ecrin_bebek:

ben hastane çantamızın büyük bir kısmını hazırladım
10lu hastane çıkış takımı ve 5li hastane çıkış takımı
Çorap
Patik
Battaniye
Önlük
Biberon
Emzirme sütyeni
ıç çamaşırı
Pijama takımı
Sabahlık
Göğüs pedi
Hijyenik ped
Hamilelikle ilgili tüm belgelerim ve testler
Şal
Kirli Torbası
Bebeğim için bakım seti
Emzik

koydum ve bebeğimin takımlarını ütüleyip,çorabından eldivenine kadar takım halinde ayrı ayrı torbalara koydum.hastanede karıştırmasınlar,bulması kolay olsun diye

iyi yapmıssın canım bende buqn kendime pijama takımı ve 1 tane gecelik aldım
qöğüs pedi zaten almıştım iç çamaşırlarımda hazır sadece hijyenik ped almadım bilmiyorumkismile

kızlar benim 2.hamileliğim ve bende 26 haftalık hamileyim.ilk oğlumda da 6.ayımda hazırlamıştım çantamı8.aydada doğum yaptım.bundada erken doğum var ve yine erkenden hazırladım.ilk oğlumda çantama koyduklarımı söliyim 1 tane pijama 1 tane gecelik takımı makyaj çantam hijyenik ped yüz havlusu banyo havlusuda almıştım ama o lazım olmadı.3 takım iç çamaşırı emzirme sütyeni almıştım kendim için.ama sezeryan olmama rağmen bana hemşireler gecelik takımı giymemi tavsiye etti ve kanamam yoğun olmadığı için 2 gün aynı gecelik yetti bana.pijamaya gerekı kalmadı.ayrıca 2 takım çamaşırda yetti.pede gelince ilk ameliyattan snr bebeğin bezinin kenarlarını kesip onu taktılar bana.ama bikaç saat snr az kanamam olduğu için normal pede dödük.bebek içinde 3 takım hastane çıkışı 3 takım zıbın önlük şapka bebek bezi battaniye bebek şampuanı kremi kolanyası falan almıştım.hepsini kullandım hatta yetmedi benim bebeğime eşim evden başka takımlarda getirmişti.:)) şimdi yine aynı şeyleri koydum ufak tefek eksiklerim var çorap önlük fazladan süslü şapkalar falan alıcam bide bakım setini gerisi hazır gibi.zaten işlk oğlum henüz 2 yaşında ve bu bebğimde erkek olacak yani abisinden baya kıyafet kaldı ona.çok fazlada bişey almak istemiyorum o yüzden.ayrıca 3 takımda tulum koymuştum :)) ama siz bebek için benim kadar abartmayabilirsiniz.ben azcık süt aksa bütün takımını değiştiriyodum ondan fazla gitti herşey :))

akimera bende bebeğimin çantasına 3 takım hastane çıkışı koydum
daha fazla mı koysam acaba bilmiyorumkismile

akimera bende bebeğimin çantasına 3 takım hastane çıkışı koydum
daha fazla mı koysam acaba bilmiyorumkismile

aslında gün için yeterbelki ama ben biraz fazla süslemeyi seviyorum galiba habire kıyafet değiştirp duruyodum.yani azcık süt damlası bütün takımını değiştiriyodum sen benim gibi deilsen yeter sanırım cnm:ecrin_bebek:

siz ne güzel hazırlamışsınız çantalarınızı
ben daha hiç bir şey almadım:1no2:
daha erken diye düşünüyordum ama artı alsam iyi olacak sanırıma.s

ben 2 takım bi tulum 2 extra body koymayı planlıyorum sırtımda taşımıcam ya nolur nolmaz...
aklinialirimsmile

bikaç tane body bende koydum cnm altlık falanda koydum extra dan ne olur ne olmaz çantam büyük zaten
inşallah normal doğum yaparız da fazla kalmayız hastanede

ay inşallah! ağzın bal yesin... ben sezeryan hiç istemiyorum ama kısmet tabi.

bende çok istiyorum normal doğumu yaa
aynı zamanda çokta korkuyorum ama herşeyin doğalı daha sağlıklı
bebeğimiz ve bizim için..
Allah yardımcımız olsun inşallah:Saruboceq:

ne güzel hazırlıklarınızı yapıyorsunuz ben daha karar veremedim erkenmi acaba diyebilmiyorumkismile

opuyorumnanaktanbiz bu qün oğluşumun oda takımıda aldıkkk
ama daha eve qelmedi
mağazadayken resimlerini çektimm
yarın koyarımm

anaaaam koysana cleopatra fotolarıııı =)))
ben sadece beşik aldım ama daha yatak uyku seti falan gelmedi. odasının halısını alıp, stickerlarını falan da yapıştırınca çekicem fotoları ben =)

rimalila vakit çabuk geçiyo ve gün geçtikçe daha çok zorlanıyorum uzun yürüyüşlerde. ben kendi namıma her fırsat bulduğumda eksik gedikleri tamamlamaya çalışıyorum. şimdi doğsa bez alır gideriz. önemli şeyleri elimin altında yani içim rahat... bunu düşünmemek bile benim gibi plancı bi insan için gerekli (=

bende çok istiyorum normal doğumu yaa
aynı zamanda çokta korkuyorum ama herşeyin doğalı daha sağlıklı
bebeğimiz ve bizim için..
Allah yardımcımız olsun inşallah:Saruboceq:

ay korkma ya bir gün bağırıcaz çağırıcaz bitecek... sezeryanla 15 gün hatta hayat boyu çekmek var... pırt diye ayağa kalkıp çocuğunla doya doya ilgilenebileceksin... ben en çok bunun için istiyorum. yatağa bağlı kalmaktan korkuyorum ben.
Allah isteyen herkese nasip etsin...

Amiiinnn..
aynen canım bende senin qibi düşünüyorum..:1hug:

Kızlar ben epıdural sezreyanla doĞum yaptım, sabah yaptım doĞumu ertesı sabah hastaneden ayrıldım.1 gece yatırıyorlar zaten, yÜrÜyerek gıttım eve , ve hıÇ yatmadım evde,normal hayatıma devam ettım. ılk gÜn atlatınca bıŞey kalmıyor zaten doĞumdan 4-5 saat sonra yÜrÜtmeye baŞlıyorlar ve saat baŞı yÜrÜyorsun kalkıp.

SonuÇta dıkkat edılecek tabııkı ılk 1 hafta yatarken kalkarken eĞılırken bıraz zorlanıyorsun ama abartılacak bıŞey deĞıl.

ınŞallah normal doĞum yaparsınız kolay geÇer .ama benım gıbı son dakıka sezeryan olmak zorunda kalırsanızda korkmayın endıŞelenmeyın Çok rahat edeceksınız bıŞey anlamayacaksınız emın olun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…