2010 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

olsun kız günlük halin böyle değil ya demi kız-tatlicadiarzu--tatlicadiarzu--tatlicadiarzu--tatlicadiarzu--tatlicadiarzu--tatlicadiarzu--tatlicadiarzu-

sizin yüzünüzden kocayı kaldırdım kalk bakiim ordan iki lak lak edicem dedim
Iyi yapmissin kiss azcikda sen gec basina hic oturamiyon zati pc basina :roflol:
bu arada bayanlar bana 30 dk musade eşim gelmiş nöbetten kaçmıssssssss bırakmıs tukkanı gözümün içine bakıo suan

Canim ilgilen esinle ya biz burdayiz nasilsa yazik adamcazaa ...

Iyi geceler canimm opuyorumnanaktan

Kislar midem kayniyo resmen dunden beri mahfoldum ya mide agrisindan gunde 5 litre su iciyorum nerdeyse mafoldumben
Kaynanamda diyoki cocugun saci cikiyo o yuzden ama bence sacma aklinialirimsmile

evet ondan kız benim eltimde öyle oluyodu kaynanam öyle dedi çocuk doğdu simsiyah saçları vardı

Iyi yapmissin kiss azcikda sen gec basina hic oturamiyon zati pc basina :roflol:

Canim ilgilen esinle ya biz burdayiz nasilsa yazik adamcazaa ...

he ya bi fırsat vermiyolar akşama kadar ne varsaaklinialirimsmileaklinialirimsmileaklinialirimsmileaklinialirimsmileaklinialirimsmileaklinialirimsmileaklinialirimsmilekaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

esracığım canım benim beni de ağlattın ya.. iyi ki tanımışım seni

bende bendeee

bende seviyorum esracım seniiiiiiiiiiiiiii

iyi ki de tanıdım sizleriiiiiiiiiiiiiii

çok seviyorum ben sizi,iyi ki varsınızzz olumunekankayizsmileolumunekankayizsmile

kızlar ben kaçar kociş laptopu istiyo..
hepinize bebişlerinizle iyi geceler dilerim opuyorumnanaktan
bi de erkenden uyuyunn

iyi geceler size,çook öpüyoruzopuyorumnanaktan

bende kalkıyom kızlar uykusuzluk hat safhada yesicam iyigeceler bizi ihmal etmeopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktankaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5

kızlar ben kaçar kociş laptopu istiyo..
hepinize bebişlerinizle iyi geceler dilerim opuyorumnanaktan
bi de erkenden uyuyunn
Iyi geceler canim opuyorumnanaktan
aşkı mumnu ya döndük topik:icecream::icecream::icecream:
:roflol: Kis nerden geliyo aklina bu laflarr :roflol:

Canim kadin gelicekmis esin ne eziyet ediyo kendisine gece gece birakin ya bisey olmaz kadinlar kimbilir kimlerin ne daginikligini topluyodur aliskindir onlar.
Sende yarin anlatirsin durumu hamileyim kalkmam yasakti yapmadim bi is dersin anlar kadin kadinin halinden.
Esini rahat birakta doya doya sevinsin adamcaz simdi diyosur kiz erken gelcek piyango gene bana vurdu diye :roflol:

neyse kızlar bende kaçdım hazır kzım uyuyorrken bende uyuyayım 1 saat deliksiz uyumaya hasretim saat başı kaldırıyor aslında banyoya yatak yapmayı düşünüyorum

aman yüzüstü yatında önümde midye yemeyin yetervereliniortak
yazık yaa aman bıraksın ne ayıp olucak canım hamile evi olucak o kadar:CüvCüv: zaten enerjisi kalmamıştır bu kadar heyecana yürek dayanmazakannehir

sempatiksalakcinnisempatiksalakcinnisempatiksalakcinnisempatiksalakcinnisempatiksalakcinnisempatiksalakcinnisempatiksalakcinnisempatiksalakcinnisempatiksalakcinni sılam seninle hergün yanyana konuşup muhabbet etsek göbeğiğni çatlatırım kız arkadaşlara beni sor bakiiim nasıl biriymişim hele bi arkadaşım var telefonu açar açmaz başlar gülmeye kız ne gülüyon delüüüüü diyom yaaa

Canim insallah yarin kontrolde iyi haberler alirsin doktrorundan iyi geceler opuyorumnanaktan
evet ondan kız benim eltimde öyle oluyodu kaynanam öyle dedi çocuk doğdu simsiyah saçları vardı
bilmiyorumkismile Ay ne sacmis o zaman bu oglan bi kel dogsun o zaman gorusuruz kaydirigubbakcemile3
bende kalkıyom kızlar uykusuzluk hat safhada yesicam iyigeceler bizi ihmal etme

Iyi geceler canimm opuyorumnanaktan

ayy esraaa canım saglıkla kavusun inşallah allah yardımcınız olsun:Saruboceq:
aminn canım,çok teşekkürler..
kızım şımardı,tepinip duruyor,seven teyzesi çok ya,havaya girdi kuzucukzemuszemus

olsun kız günlük halin böyle değil ya demi kız-tatlicadiarzu--tatlicadiarzu--tatlicadiarzu--tatlicadiarzu--tatlicadiarzu--tatlicadiarzu--tatlicadiarzu-

hamilelikten önce değildi tabi ama hiçbir zaman ööyle çok titiz olmadım ev konusundasempatiksalakcinni
tuvaletim banyom ve mutfağım temiz olsun takıntısı vardır bende,yoksa aman toz oldu,cam sileyim falan yok:roflol:
öyle işler için kadın geliyor,tembel hatunum ben

esra huuuuuuuuuu sayfa karıştamıyacagım bnim oglan kucagımda anlat bakayım dr ne dedi

sizde kalkın sılaaa sabah gazete okur gibi sayfa sayfa topik okuyomakannehirakannehirakannehirakannehirakannehir

Ayy keske yakinlarda olsaydik senle sedefim eminimki cok iyi anlasirdik ikimizz olumunekankayizsmile
neyse kızlar bende kaçdım hazır kzım uyuyorrken bende uyuyayım 1 saat deliksiz uyumaya hasretim saat başı kaldırıyor aslında banyoya yatak yapmayı düşünüyorum

iyi geceler canim artik sohbetlerimize hep katilmani bekliyoruz opuyorumnanaktan

de gidin yatın hadi bugünleri çok ararsınız gözlerim acıyo valla-tatlicadiarzu--tatlicadiarzu--tatlicadiarzu--tatlicadiarzu-tatlicadiarzu-

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…