teşekkür ederim canım inşallah:Saruboceq:
hoşgeldin,kusura bakma canım yeni geldin ama ilgilenemedim,bugun heyecandan ne yaptığımı bilmiyorum
az kaldı sılam,sen de yatacaksın yüzüstü,buraya yazar bizim cadıları çatlatırız kötükedihüso
babamızın ayakları yere basmıyor,eli ayağına dolaştı ama beni sakinleştirmeye çalışıyordu bugun halbuki ben çok sakindim :roflol:
eve geldik geleli oturmadı,halıları topladı yarın yıkamaya vercem,hazırlıksız yakalandık,önümüzdeki hafta hallederiz diyordukeyvahedigeldismile
kadın gelecek yarın da,kadına ayıp olmasın diye ortalığı topluyor,ev ne halde sen düşün kafamçokkarıştı
evde dört dönüyor garibim:roflol:
Iyi yapmissin kiss azcikda sen gec basina hic oturamiyon zati pc basina :roflol:sizin yüzünüzden kocayı kaldırdım kalk bakiim ordan iki lak lak edicem dedim
bu arada bayanlar bana 30 dk musade eşim gelmiş nöbetten kaçmıssssssss bırakmıs tukkanı gözümün içine bakıo suan
:roflol::roflol::roflol:aşkı mumnu ya döndük topik:icecream::icecream::icecream:
sılam_buse , ekobero aramıza hoşgeldiniz..
kızlar ben kaçar kociş laptopu istiyo..
hepinize bebişlerinizle iyi geceler dilerim opuyorumnanaktan
bi de erkenden uyuyunn
Iyi geceler canimm opuyorumnanaktan
Kislar midem kayniyo resmen dunden beri mahfoldum ya mide agrisindan gunde 5 litre su iciyorum nerdeyse mafoldumben
Kaynanamda diyoki cocugun saci cikiyo o yuzden ama bence sacma aklinialirimsmile
Iyi yapmissin kiss azcikda sen gec basina hic oturamiyon zati pc basina :roflol:
Canim ilgilen esinle ya biz burdayiz nasilsa yazik adamcazaa ...
hoşgeldin,kusura bakma canım yeni geldin ama ilgilenemedim,bugun heyecandan ne yaptığımı bilmiyorum
yok canım ne kusuru olacak o kadar bütün hoş geldin diyen arkadaşalr sagolun ugrarım artık tabi fırsat bulabilirrsem yarın kontrolüm ar bebişimi görcem ordanda alışverişe geç bile kaldım yarın çok yorulcam onun için yatmaya gidiyorum jardeşim geldi askerden izine onuda görücem yarın şimdilik kendinize iyi bakın umarım istedgigim gibi pijama ve hastane çıkışı bulabilirim çok gezmeden iyi geceler:kedi:
esracığım canım benim beni de ağlattın ya.. iyi ki tanımışım seni
bende bendeee
bende seviyorum esracım seniiiiiiiiiiiiiii
iyi ki de tanıdım sizleriiiiiiiiiiiiiii
kızlar ben kaçar kociş laptopu istiyo..
bi de erkenden uyuyunn
Iyi geceler canim opuyorumnanaktankızlar ben kaçar kociş laptopu istiyo..
bi de erkenden uyuyunn
:roflol: Kis nerden geliyo aklina bu laflarr :roflol:aşkı mumnu ya döndük topik:icecream::icecream::icecream:
az kaldı sılam,sen de yatacaksın yüzüstü,buraya yazar bizim cadıları çatlatırız kötükedihüso
babamızın ayakları yere basmıyor,eli ayağına dolaştı ama beni sakinleştirmeye çalışıyordu bugun halbuki ben çok sakindim :roflol:
eve geldik geleli oturmadı,halıları topladı yarın yıkamaya vercem,hazırlıksız yakalandık,önümüzdeki hafta hallederiz diyordukeyvahedigeldismile
kadın gelecek yarın da,kadına ayıp olmasın diye ortalığı topluyor,ev ne halde sen düşün kafamçokkarıştı
Canim insallah yarin kontrolde iyi haberler alirsin doktrorundan iyi geceler opuyorumnanaktanyok canım ne kusuru olacak o kadar bütün hoş geldin diyen arkadaşalr sagolun ugrarım artık tabi fırsat bulabilirrsem yarın kontrolüm ar bebişimi görcem ordanda alışverişe geç bile kaldım yarın çok yorulcam onun için yatmaya gidiyorum jardeşim geldi askerden izine onuda görücem yarın şimdilik kendinize iyi bakın umarım istedgigim gibi pijama ve hastane çıkışı bulabilirim çok gezmeden iyi geceler:kedi:
bilmiyorumkismile Ay ne sacmis o zaman bu oglan bi kel dogsun o zaman gorusuruz kaydirigubbakcemile3evet ondan kız benim eltimde öyle oluyodu kaynanam öyle dedi çocuk doğdu simsiyah saçları vardı
bende kalkıyom kızlar uykusuzluk hat safhada yesicam iyigeceler bizi ihmal etme
aminn canım,çok teşekkürler..ayy esraaa canım saglıkla kavusun inşallah allah yardımcınız olsun:Saruboceq:
olsun kız günlük halin böyle değil ya demi kız-tatlicadiarzu--tatlicadiarzu--tatlicadiarzu--tatlicadiarzu--tatlicadiarzu--tatlicadiarzu--tatlicadiarzu-
yok canım ne kusuru olacak o kadar bütün hoş geldin diyen arkadaşalr sagolun ugrarım artık tabi fırsat bulabilirrsem yarın kontrolüm ar bebişimi görcem ordanda alışverişe geç bile kaldım yarın çok yorulcam onun için yatmaya gidiyorum jardeşim geldi askerden izine onuda görücem yarın şimdilik kendinize iyi bakın umarım istedgigim gibi pijama ve hastane çıkışı bulabilirim çok gezmeden iyi geceler:kedi:
yarın güzel haberlerini bekliyoruz inşallah,iyi geceler canım
Ayy keske yakinlarda olsaydik senle sedefim eminimki cok iyi anlasirdik ikimizz olumunekankayizsmilesılam seninle hergün yanyana konuşup muhabbet etsek göbeğiğni çatlatırım kız arkadaşlara beni sor bakiiim nasıl biriymişim hele bi arkadaşım var telefonu açar açmaz başlar gülmeye kız ne gülüyon delüüüüü diyom yaaa
neyse kızlar bende kaçdım hazır kzım uyuyorrken bende uyuyayım 1 saat deliksiz uyumaya hasretim saat başı kaldırıyor aslında banyoya yatak yapmayı düşünüyorum
aminn canım,çok teşekkürler..
kızım şımardı,tepinip duruyor,seven teyzesi çok ya,havaya girdi kuzucukzemuszemus
hamilelikten önce değildi tabi ama hiçbir zaman ööyle çok titiz olmadım ev konusundasempatiksalakcinni
tuvaletim banyom ve mutfağım temiz olsun takıntısı vardır bende,yoksa aman toz oldu,cam sileyim falan yok:roflol:
öyle işler için kadın geliyor,tembel hatunum ben
yarın güzel haberlerini bekliyoruz inşallah,iyi geceler canım
aaaaaaa içine siniyomu peki bebiş doğuncaa vah haline zaten aşırı titiz olmak hastalık yapar bi abla vardı banyoyu pırıl pırıl edip tekrar bakıyo oldumu olmadımı diye başlıyo yeniden ben öyle olmamaya çalışıyom yoksam kafayı yerdim bu arada alatariell nerde yaaabilmiyorumkismilebilmiyorumkismilebilmiyorumkismilebilmiyorumkismilebilmiyorumkismilebilmiyorumkismilebilmiyorumkismilebilmiyorumkismilebilmiyorumkismile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?