Ayy keske yakinlarda olsaydik senle sedefim eminimki cok iyi anlasirdik ikimizz olumunekankayizsmile
iyi geceler canim artik sohbetlerimize hep katilmani bekliyoruz opuyorumnanaktan
Canim yarim saat sonra esim isten gelicek o zaman cikicam bende zaten.sizde kalkın sılaaa sabah gazete okur gibi sayfa sayfa topik okuyomakannehirakannehirakannehirakannehirakannehir
esra huuuuuuuuuu sayfa karıştamıyacagım bnim oglan kucagımda anlat bakayım dr ne dedi
Canim yarim saat sonra esim gelicek o azamn cikicam bende zaten.
Sen gidiyon diye bizdemi cikak kiss :roflol:
Iyi iste ac pc yi kahvaltini yaparken oku bizii kaydirigubbakcemile3
Hosgeldin canimm opuyorumnanaktan
Ayy oglusunu öp benim icinnn
Kis bendede var bi sipa sabah erkenden ayaklanan ama uyuyamiyorum iste erken simdi midem öyle agriyorki anlatamam nasi uyucam bu mideylebilmiyorumkismilede gidin yatın hadi bugünleri çok ararsınız gözlerim acıyo valla-
Malesef canim ama gonullerimiz bir nasil olsaa olumunekankayizsmileahhhhhhhhhhhhhh nerde aramızda dağlar tepeler kuşlar böcükler var
başağa kim kahvaltı yaptirceksi
Kis bendede var bi sipa sabah erkenden ayaklanan ama uyuyamiyorum iste erken simdi midem öyle agriyorki anlatamam nasi uyucam bu mideylebilmiyorumkismile
Artik alistim uykusuzlugu 5 saat deliksiz uyusam yeter diyorum boshayallersmile
Malesef canim ama gonullerimiz bir nasil olsaa olumunekankayizsmile
Koy kahvalti masasinin ustune ne varsa avuclaya avuclaya yesinnkaydirigubbakcemile3
esraaaaaaaa tıkınıyon mu gene ben senle foto çekinmem zaten çekinsemde çıkmam galibakaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
hepinizi umreye götürcem tatile hadi ben kaçtım iyigeceleeeeeeeeeerrrrropuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
sedefim bugun erken kaçıyorsunn,sabah erken bekliyoruz o zaman:)
mavişimi öp yerimeeee,allah rahatlık versin canımopuyorumnanaktan
böcükcüm salı ya da çrş kızıma kavuşcam,p.tesi belli olacak hangi gün doğum yapacağımboshayallersmile
Iyi geceler canimm opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
Show tv yiizliyorum valkan konakta neset ertas var super bi muzik sölenii turkbayragi
zaten öyle yapıyo yaaaa berbat ediyo masayı cadı:ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek:
ahhhhhhh esram ahhhhhh kız benim cadı hala diş çıkarıyo 2 tane çıktı 3 ve 4 çıkıyo bakalım yoksa ilk doğduğu günlerde gece 3 te yatsa sabah 9 da kalkıyodu şimdi huzursuz cadı dişleri yüzünden iyigeceleropuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
ben de onu izliyorum,beyaz da başlamış kim var göremedim ama
ben de onu izliyorum,beyaz da başlamış kim var göremedim ama
geldimmm kızlar hoş buldummmmmmm :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?