2010 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Ayy keske yakinlarda olsaydik senle sedefim eminimki cok iyi anlasirdik ikimizz olumunekankayizsmile

iyi geceler canim artik sohbetlerimize hep katilmani bekliyoruz opuyorumnanaktan

ahhhhhhhhhhhhhh nerde aramızda dağlar tepeler kuşlar böcükler varşakkıdışakkıdışakkıdışakkıdışakkıdışakkıdı

sizde kalkın sılaaa sabah gazete okur gibi sayfa sayfa topik okuyomakannehirakannehirakannehirakannehirakannehir
Canim yarim saat sonra esim isten gelicek o zaman cikicam bende zaten.
Sen gidiyon diye bizdemi cikak kiss :roflol:
Iyi iste ac pc yi kahvaltini yaparken oku bizii kaydirigubbakcemile3

esra huuuuuuuuuu sayfa karıştamıyacagım bnim oglan kucagımda anlat bakayım dr ne dedi

Hosgeldin canimm opuyorumnanaktan
Ayy oglusunu öp benim icinnn

başağa kim kahvaltı yaptirceksempatiksalakcinnisempatiksalakcinnisempatiksalakcinnisempatiksalakcinnisempatiksalakcinnisempatiksalakcinni

hepinizi umreye götürcem tatile hadi ben kaçtım iyigeceleeeeeeeeeerrrrropuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

de gidin yatın hadi bugünleri çok ararsınız gözlerim acıyo valla-
Kis bendede var bi sipa sabah erkenden ayaklanan ama uyuyamiyorum iste erken simdi midem öyle agriyorki anlatamam nasi uyucam bu mideylebilmiyorumkismile
Artik alistim uykusuzlugu 5 saat deliksiz uyusam yeter diyorum boshayallersmile

ahhhhhhhhhhhhhh nerde aramızda dağlar tepeler kuşlar böcükler var
Malesef canim ama gonullerimiz bir nasil olsaa olumunekankayizsmile
başağa kim kahvaltı yaptirceksi

Koy kahvalti masasinin ustune ne varsa avuclaya avuclaya yesinnkaydirigubbakcemile3

esraaaaaaaa tıkınıyon mu gene ben senle foto çekinmem zaten çekinsemde çıkmam galibakaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

sedefim bugun erken kaçıyorsunn,sabah erken bekliyoruz o zaman:)
mavişimi öp yerimeeee,allah rahatlık versin canımopuyorumnanaktan

böcükcüm salı ya da çrş kızıma kavuşcam,p.tesi belli olacak hangi gün doğum yapacağımboshayallersmile

zaten öyle yapıyo yaaaa berbat ediyo masayı cadı:ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek:

hakkaten göbeğimden sana yer kalmaz:roflol::roflol:
içerde yumurcak var ben napayım:roflol
:

hepinizi umreye götürcem tatile hadi ben kaçtım iyigeceleeeeeeeeeerrrrropuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

Iyi geceler canimm opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
Show tv yiizliyorum valkan konakta neset ertas var super bi muzik sölenii turkbayragi

ahhhhhhh esram ahhhhhh kız benim cadı hala diş çıkarıyo 2 tane çıktı 3 ve 4 çıkıyo bakalım yoksa ilk doğduğu günlerde gece 3 te yatsa sabah 9 da kalkıyodu şimdi huzursuz cadı dişleri yüzünden iyigeceleropuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

zaten öyle yapıyo yaaaa berbat ediyo masayı cadı:ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek:

Oyy yesin sila teyzesi onun minik ellerinii :asigim:

allah yardımcı olsun canım benim,o mavi kelebek için uykusuz kalmaya değer bence,
öyle şeker ki,insan ona bakınca unutur herşeyi :asigim:

ben de onu izliyorum,beyaz da başlamış kim var göremedim ama

beyaz show da irfan değirmenci,yasemin dalkılıç , ceza var ayyyyyyy lafa tutuyonuz beni bu sefer gidiyom canlarım sizi yeryüzünün sahibi olan yüce rabbime emanet ediyorum iyigeceleropuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

ben de onu izliyorum,beyaz da başlamış kim var göremedim ama

Beyazda ceza var canim 2 kisi daha var ama tanimiyorum.
Hem böyle bi muzik soleni varken beyaza kim bakarr :umursamaz:
Esram sarkiya eslik ediyorum hadi sende katil:

Alli turnam ne gezersin ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…