2010 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

böcükcüm salı ya da çrş kızıma kavuşcam,p.tesi belli olacak hangi gün doğum yapacağımboshayallersmile

valahamı ayy inanmıyorum yaaa çok sevindim beeennnn
canım mevlam ikinizide sag salim kurtarsın bütün hazırlıklar bittimi
sana bakmaya kim gelecek dogum nerde ayyy ben çok haycanlandım yaaa senağlama

allah rahatlık versin canımmmopuyorumnanaktan

geldimmm kızlar hoş buldummmmmmm :)

a.s. olumunekankayizsmile

Beyazda ceza var canim 2 kisi daha var ama tanimiyorum.
Hem böyle bi muzik soleni varken beyaza kim bakarr :umursamaz:
Esram sarkiya eslik ediyorum hadi sende katil:

Alli turnam ne gezersin ...

eşim kanal karıştırıyordu,kaçırdım türküyü yaa
ancaa açtırdım

valahamı ayy inanmıyorum yaaa çok sevindim beeennnn
canım mevlam ikinizide sag salim kurtarsın bütün hazırlıklar bittimi
sana bakmaya kim gelecek dogum nerde ayyy ben çok haycanlandım yaaa senağlama

olumunekankayizsmile amin canımm,inşallahhh:Saruboceq: tatlı bi heyecan var:asigim:

bütün herşeyimiz hazır çok şükür..
annemler gelecek ama onlar da şok oldu,en kötü önümüzdeki haftanın sonuna gün verir diyorduk,telaşlandı onlar da,
daha izinleri ayarlayacaklar,hazırlık yapacaklar,iki ayakları bi pabuca girdi..
çok acil bi durum olmazsa çrş yapalım diyelim doktorumuza diyoruz,annemler de p.tesi izinleri alıp salı gelsinler..annem sorun değil ama babamın işleri devretmesi,organizasyon yapması lazım..tam yarama bastın yani:)

sen nasılsın canım,oğluş napıyor?

eşim kanal karıştırıyordu,kaçırdım türküyü yaa
ancaa açtırdım
Olsun canim bidakine eslik edersin sende .

yok banyoya girdi :)
yatar sonra gitmicekmiş

Aman iyi bari yatsin dinlensin yazik onun iside zor gercektenboshayallersmile

Ay sedefe gulcem diye altima kacircaktim nerdeysekaydirigubbakcemile3
En az 10 kere gidiyom yazmistir kesinn :roflol:

Son düzenleme:

canım annenler izmirdeydi demi karsıyakada ayyy bende sevgilerimi yolluyorum onlarla sanaaaaaa

esracım kaç kiloymus bebeğın???doktor normal demişya,normal sınırını merak ettimde...acaba doğduğunda nekadar yaklaşık tahmin etmiş diye karsılastırcam....çok hareket ediyormu bebiş??

iyiyim güzelim oglanı uyuttum şimdi sizinle muhabet ediyorum ve oyun oynuyorum

ben iyiyim canım ogluşumda çok iyi Allah yardımcın olsun danışmak isteddigin birşey olursa bildigim kadarınca yardımcı olmak isterim

Ben yine yapayanliz yapicam dogumumu.Ne annem nede bi yakinim olcak yanimda esimden baska :çok üzgünüm:

Ben yine yapayanliz yapicam dogumumu.Ne annem nede bi yakinim olcak yanimda esimden baska :çok üzgünüm:

en güzeli canımmmmm
benim dogumumda evde kimler vardı anlatsam şaşarsınız çoçuk odasında bile yatan vardı diyorum gerisini sen anla yani

canım bu sefer online destek olarak bizler varız amaaaaaaaa :)

en güzeli canımmmmm
benim dogumumda evde kimler vardı anlatsam şaşarsınız çoçuk odasında bile yatan vardı diyorum gerisini sen anla yani

off o kadarda çok ya

benimkinde de doğumdan sonra cok yatılı misafir olcak offffffff eşimin yeğeni bile gelekmiş hiç sevmiyorum o kızı ayyy blender gibi ortalık karıstırıp gidio

ben iyiyim canım ogluşumda çok iyi Allah yardımcın olsun danışmak isteddigin birşey olursa bildigim kadarınca yardımcı olmak isterim

amin canım,iyi olmanıza da çok sevindim,tabi memlekette olunca keyfiniz yerindee
oo danışmak istediğim yığınla şey olacak,bıktırcam hepinizi:)

:çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm::a015:senağlamasenağlamasenağlama

sılamm,içimi parçaladın kuzummmolumunekankayizsmile

sen gurbettesin diye hep içim bi garip oluyor zaten,gurbet kuşum:çok üzgünüm::çok üzgünüm:
eşin yanında olacak,hem mertimiz de var,kocaman bi aile oluyorsunuz artık..
hem fiziken olmasa bile,dualarımızla biz varız yanında..
zeynom da dua eder sıla teyzesiyle erenimize:Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…