geldimmm kızlar hoş buldummmmmmm :)
böcükcüm salı ya da çrş kızıma kavuşcam,p.tesi belli olacak hangi gün doğum yapacağımboshayallersmile
hoşgeldin canım ben yatıyorum iyigeceleropuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
allah rahatlık versin canımmmopuyorumnanaktanbeyaz show da irfan değirmenci,yasemin dalkılıç , ceza var ayyyyyyy lafa tutuyonuz beni bu sefer gidiyom canlarım sizi yeryüzünün sahibi olan yüce rabbime emanet ediyorum iyigeceleropuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
Beyazda ceza var canim 2 kisi daha var ama tanimiyorum.
Hem böyle bi muzik soleni varken beyaza kim bakarr :umursamaz:
Esram sarkiya eslik ediyorum hadi sende katil:
Alli turnam ne gezersin ...
hoşgeldin canım ben yatıyorum iyigeceleropuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
Hosgeldin canim gittimi kocisin ...
Hayde hoppa doyulurmu doyulurmu canana kiyilirmi:dance:
hoş geldinnnnnnnn nasılsınopuyorumnanaktan
valahamı ayy inanmıyorum yaaa çok sevindim beeennnn
canım mevlam ikinizide sag salim kurtarsın bütün hazırlıklar bittimi
sana bakmaya kim gelecek dogum nerde ayyy ben çok haycanlandım yaaa senağlama
Olsun canim bidakine eslik edersin sende .eşim kanal karıştırıyordu,kaçırdım türküyü yaa
ancaa açtırdım
yok banyoya girdi :)
yatar sonra gitmicekmiş
olumunekankayizsmile amin canımm,inşallahhh:Saruboceq: tatlı bi heyecan var:asigim:
bütün herşeyimiz hazır çok şükür..
annemler gelecek ama onlar da şok oldu,en kötü önümüzdeki haftanın sonuna gün verir diyorduk,telaşlandı onlar da,
daha izinleri ayarlayacaklar,hazırlık yapacaklar,iki ayakları bi pabuca girdi..
çok acil bi durum olmazsa çrş yapalım diyelim doktorumuza diyoruz,annemler de p.tesi izinleri alıp salı gelsinler..annem sorun değil ama babamın işleri devretmesi,organizasyon yapması lazım..tam yarama bastın yani:)
sen nasılsın canım,oğluş napıyor?
olumunekankayizsmile amin canımm,inşallahhh:Saruboceq: tatlı bi heyecan var:asigim:
annemler gelecek ama onlar da şok oldu,en kötü önümüzdeki haftanın sonuna gün verir diyorduk,telaşlandı onlar da,
çok acil bi durum olmazsa çrş yapalım diyelim doktorumuza diyoruz,annemler de p.tesi izinleri alıp salı gelsinler..annem sorun değil ama babamın işleri devretmesi,organizasyon yapması lazım..tam yarama bastın yani:)
Ben yine yapayanliz yapicam dogumumu.Ne annem nede bi yakinim olcak yanimda esimden baska :çok üzgünüm:
Ben yine yapayanliz yapicam dogumumu.Ne annem nede bi yakinim olcak yanimda esimden baska :çok üzgünüm:
en güzeli canımmmmm
benim dogumumda evde kimler vardı anlatsam şaşarsınız çoçuk odasında bile yatan vardı diyorum gerisini sen anla yani
ben iyiyim canım ogluşumda çok iyi Allah yardımcın olsun danışmak isteddigin birşey olursa bildigim kadarınca yardımcı olmak isterim
canım bu sefer online destek olarak bizler varız amaaaaaaaa :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?