2010 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

kaynanamlar taşınmak üzere,evi falan topladı dooğumdan önce taşıncaklardı ama kızım acele etti,iki ayakları bi pabuçta ohh oldu:)) ama kötü tarafı görümcemler doğuma gelince nerde kalacaklar,iki yaşında oğlu var acaip afacan,bi de akşam 8de yatar,yatınca evde hayat durur,herkese sus sus der dururlar..
ee şimdi bunlar bizde kalsınlar dedi eşim,tansiyonum fırladı!!
ben de kalabalıktan neffret ederim,hele ki yeni doğum yapmış olunca hiç çekemem..
dedim aşkım hiç doğru zaman değil,ben kendi annemlere tahammül edemem dedim mahsus..
o kadar kalabalıkta kalp kırarım başka bi çözüm bulalım,kardeşin annende kalsın bi iki gün dönsün,bebeiş biraz büyüsün o zaman gelip uzun kalsın dedim kardeşi için..
yoksa delirip kovarım herkesi,arada annemlere olur olan:))

uff hakkaten düşündükçe deli oluyorumm!! kayınpedrim annen gelir kalır yanında hem evde hem hastanede dedi,
yok dedim kendi annem var kardeşim var,hiç gerek yok!!
ay çok lazımdı..
kırmadan uzaklaştırmanın bi yolunu bilen söylesin allah aşkına

Canim sizlerin aklinizin ve kalbinizin benimle olacagini biliyorum zaten.
Ama anacigim olabilseydi keske yanimda cok isterdim cok bi sicak corbaya bile hasret kaliyo insan böyle zamanlarda burda senağlama
canım bu sefer online destek olarak bizler varız amaaaaaaaa :)
Biliyorum canim hepinizden Allah razi olsun :Saruboceq:
ayy kıyamam sana sılam:teselli: ailenin yerini tutmaz belki ama arkadaşın falan gelir canımboshayallersmile
Yok canim burda 2 tane samimi arkadasim var onlarinda cocuklari var ilgilenmeleri gereken onlari birakip nasi gelsinler bilmiyorumkismile
en güzeli canımmmmm
benim dogumumda evde kimler vardı anlatsam şaşarsınız çoçuk odasında bile yatan vardı diyorum gerisini sen anla yani

Keske yaticak yerim kalmasaydida sevdiklerim etrafimda olsaydi :çok üzgünüm:

Offf ya aile konusu gectimi cok kotu oluyorum ben.
Simdide nesat amcam neredesin sen diyo gelde aglamaa senağlamasenağlamasenağlamasenağlama

Offf ya aile konusu gectimi cok kotu oluyorum ben.
Simdide nesat amcam neredesin sen diyo gelde aglamaa senağlamasenağlamasenağlamasenağlama

:teselli::teselli:
ağlamaaa,üzülme nolur erenimizi de üzme annesi,güçlü olmalısın ki kuzucuk da annem üzülüyor diye üzülmesinguclubacismile

:teselli::teselli:
ağlamaaa,üzülme nolur erenimizi de üzme annesi,güçlü olmalısın ki kuzucuk da annem üzülüyor diye üzülmesinguclubacismile

Neyse canim ben cikiyorum nesem kacti sizinde nesenizi kacirmayayim gece gece.
Öpüyorum hepinizi iyi gecelerr :a015:

walla benim alternatifimde yok baska bizim birde yatcak odamız cok 2 tane çift kişilik yatak odası var bir tane oturma odası var çift cekyatlı salon var acılır yataklı bir oda var gene cek yatlı

offff sen hadi atlattın ben ne yapcam bir de üstüne üstlük alt katta annemler oturdugu için yetmeyende orda kalır muhabbeti oluyor geercı annem hayatta istemez bak sen benim basıma gelenlere sinirden sütüm falan kesilmez inş.

offf yarama bastın esraaaaaa

şimdi niyetim odaları bozmak zaten doğumdan sonra ama yapamıyorumda nereye koycam ki yatak odasını anammm 20 günnn bir de kayınvaaldem yaptırmaz kimseye yemek kendide basar tuzu yağı

bak şimdi ben kendimi yırttım yurt dısında yasayayım die sen nie üzülüyorsun canım ya
kocanla doya doya yasıcaksın o anı ne güzel

ya bak yapma sılam ben seni neşeli tanıdım öylede devam et lütfen hem kendini hemde bebişimizi üzme bak biz yanındayız hep destek tam destekolumunekankayizsmileopuyorumnanaktan

bizim neşemizi kaçırman değil snin böyle üzgün çıkman sorun,kal kafanı dağıt sonra yat canımm..
gerçeğini içmiyoruz ama sanal alkole vuralım kendimizi :içelim::içelim::içelim:
şbeklik yaparız sana,üzme kendinide bebiişimizi deolumunekankayizsmile

boshayallersmile
boshayallersmileboshayallersmile

ayy ben hamişken 2-3 defa alkol aldım walla dayanamayıp

şarapla likör ama

gerçi şarap birşey yapmaz hatta içilir demişti abimin kız arkadası onlar her gün su niyetine içiyorlar hamileykende içebilirmiş..

herkes yatıo sanırım, bende yatıorum o zaman arkadaşlar hepinize ii geceler yarın görüşürüzopuyorumnanaktan

ben bi tek yılbaşı akşamı şarap içmiştim,baktım herkes su gibi içiyor,dayanamamıştım:kedi:

bir gün temelli kescem ben onları :)

yok bu sefer soguk nevale olcam zaten onlara karsı karar aldım:))))))))
uff soğuk olmayı ben de yapmak istiyorum ama yapamayız gibime geliyorboshayallersmile

herkes yatıo sanırım, bende yatıorum o zaman arkadaşlar hepinize ii geceler yarın görüşürüzopuyorumnanaktan

aa nereyee,kaynana sarmadı diye gidiyorsan görümce keselim:)))))

aferin iç iç çocuk doğduğunda sarhoş sarhoş çıksın içme kız bidaha içeceksen kola iç

esraaaa sizi blacksiya ile tokuşturup ben içicem delüler içmen kız şu veledilmaz:lmaz:lmaz:lmaz:lmaz: günaydınopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…