canım bu sefer online destek olarak bizler varız amaaaaaaaa :)
off o kadarda çok ya
benimkinde de doğumdan sonra cok yatılı misafir olcak offffffff eşimin yeğeni bile gelekmiş hiç sevmiyorum o kızı ayyy blender gibi ortalık karıstırıp gidio
Canim sizlerin aklinizin ve kalbinizin benimle olacagini biliyorum zaten.:çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm::a015:senağlamasenağlamasenağlama
sılamm,içimi parçaladın kuzummmolumunekankayizsmile
sen gurbettesin diye hep içim bi garip oluyor zaten,gurbet kuşum:çok üzgünüm::çok üzgünüm:
eşin yanında olacak,hem mertimiz de var,kocaman bi aile oluyorsunuz artık..
hem fiziken olmasa bile,dualarımızla biz varız yanında..
zeynom da dua eder sıla teyzesiyle erenimize:Saruboceq:
Biliyorum canim hepinizden Allah razi olsun :Saruboceq:canım bu sefer online destek olarak bizler varız amaaaaaaaa :)
Yok canim burda 2 tane samimi arkadasim var onlarinda cocuklari var ilgilenmeleri gereken onlari birakip nasi gelsinler bilmiyorumkismileayy kıyamam sana sılam:teselli: ailenin yerini tutmaz belki ama arkadaşın falan gelir canımboshayallersmile
en güzeli canımmmmm
benim dogumumda evde kimler vardı anlatsam şaşarsınız çoçuk odasında bile yatan vardı diyorum gerisini sen anla yani
Offf ya aile konusu gectimi cok kotu oluyorum ben.
Simdide nesat amcam neredesin sen diyo gelde aglamaa senağlamasenağlamasenağlamasenağlama
:teselli::teselli:
ağlamaaa,üzülme nolur erenimizi de üzme annesi,güçlü olmalısın ki kuzucuk da annem üzülüyor diye üzülmesinguclubacismile
kaynanamlar taşınmak üzere,evi falan topladı dooğumdan önce taşıncaklardı ama kızım acele etti,iki ayakları bi pabuçta ohh oldu:)) ama kötü tarafı görümcemler doğuma gelince nerde kalacaklar,iki yaşında oğlu var acaip afacan,bi de akşam 8de yatar,yatınca evde hayat durur,herkese sus sus der dururlar..
ee şimdi bunlar bizde kalsınlar dedi eşim,tansiyonum fırladı!!
ben de kalabalıktan neffret ederim,hele ki yeni doğum yapmış olunca hiç çekemem..
dedim aşkım hiç doğru zaman değil,ben kendi annemlere tahammül edemem dedim mahsus..
o kadar kalabalıkta kalp kırarım başka bi çözüm bulalım,kardeşin annende kalsın bi iki gün dönsün,bebeiş biraz büyüsün o zaman gelip uzun kalsın dedim kardeşi için..
yoksa delirip kovarım herkesi,arada annemlere olur olan:))
uff hakkaten düşündükçe deli oluyorumm!! kayınpedrim annen gelir kalır yanında hem evde hem hastanede dedi,
yok dedim kendi annem var kardeşim var,hiç gerek yok!!
ay çok lazımdı..
kırmadan uzaklaştırmanın bi yolunu bilen söylesin allah aşkına
Neyse canim ben cikiyorum nesem kacti sizinde nesenizi kacirmayayim gece gece.
Öpüyorum hepinizi iyi gecelerr :a015:
neyse kızlar bende yatıyorum uykum geldiiii öptum kocaman hepinizi
iyi gecelerrrrr
bizim neşemizi kaçırman değil snin böyle üzgün çıkman sorun,kal kafanı dağıt sonra yat canımm..
gerçeğini içmiyoruz ama sanal alkole vuralım kendimizi :içelim::içelim::içelim:
şbeklik yaparız sana,üzme kendinide bebiişimizi deolumunekankayizsmile
sen de mi brütüs :)
daha kaynana kesecektik
boshayallersmile
boshayallersmileboshayallersmile
ayy ben hamişken 2-3 defa alkol aldım walla dayanamayıp
şarapla likör ama
gerçi şarap birşey yapmaz hatta içilir demişti abimin kız arkadası onlar her gün su niyetine içiyorlar hamileykende içebilirmiş..
uff soğuk olmayı ben de yapmak istiyorum ama yapamayız gibime geliyorboshayallersmilebir gün temelli kescem ben onları :)
yok bu sefer soguk nevale olcam zaten onlara karsı karar aldım:))))))))
herkes yatıo sanırım, bende yatıorum o zaman arkadaşlar hepinize ii geceler yarın görüşürüzopuyorumnanaktan
boshayallersmile
boshayallersmileboshayallersmile
ayy ben hamişken 2-3 defa alkol aldım walla dayanamayıp
şarapla likör ama
gerçi şarap birşey yapmaz hatta içilir demişti abimin kız arkadası onlar her gün su niyetine içiyorlar hamileykende içebilirmiş..
ben bi tek yılbaşı akşamı şarap içmiştim,baktım herkes su gibi içiyor,dayanamamıştım:kedi:
uff soğuk olmayı ben de yapmak istiyorum ama yapamayız gibime geliyorboshayallersmile
aa nereyee,kaynana sarmadı diye gidiyorsan görümce keselim:)))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?