2010 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Konuyu Toplam 4 Kullanıcı okuyor. (1 Kayıtlı kullanıcı ve 3 Misafir) bizim kızlar uyusun misafirler gelsin kıııııııııızzzz kalkın:mymeka::mymeka::mymeka::mymeka::mymeka::mymeka:

opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

günaayydın sedefimmopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

bugun formda başlamışsın güne dicem ama senin herzamanki halinzemuszemus

opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

günaayydın sedefimmopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

bugun formda başlamışsın güne dicem ama senin herzamanki halinzemuszemus

başak hanım uyutmayınca öyle oluyo daha 7 olmadan uyandı canım hoşgeldin bi kahvaltı yapayım hemen gelirimopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

başak hanım uyutmayınca öyle oluyo daha 7 olmadan uyandı canım hoşgeldin bi kahvaltı yapayım hemen gelirimopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

ooo geç kalmışsın kahvaltı için,ben yaptım çoktan:)))
afiyet olsun canımmopuyorumnanaktan

Slm canlarim dicem ama topikte slm vercek kimse yokkisempatiksalakcinni

Kahvalti yapiyoz mertimle herkescikler nerde yaww ...bilmiyorumkismile

Slm canlarim dicem ama topikte slm vercek kimse yokkisempatiksalakcinni

Kahvalti yapiyoz mertimle herkescikler nerde yaww ...bilmiyorumkismile

kayfaltıdasempatiksalakcinnisempatiksalakcinnisempatiksalakcinnisempatiksalakcinnisempatiksalakcinnisempatiksalakcinni

Naber kis dun senin yuzunden altima kacircaktimm :roflol:

aaaaaaaaaa pis kız ortalığımı batırcan napiiim kgıııı gidiyom gidiyom gidemiyom sizin yüzünüzden bide sabah 7 ye çeyrek kala uyandım offffffff-tatlicadiarzu--tatlicadiarzu--tatlicadiarzu--tatlicadiarzu--tatlicadiarzu--tatlicadiarzu--tatlicadiarzu--tatlicadiarzu- sen napıyon nasılsınopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

Oyy amanin cok erken uyanmissin bende 9 da zor kalktim yataktan mert uyaninca mecbur boshayallersmile
Simdi kahvalti bitti masa beni bekliyo toplanmak icin.
Aski memnuyla yaprak dokumunun fragmanlarini izledim gene olay var bu haftaa sempatiksalakcinnisempatiksalakcinni

hemen çıkmış mı ki aaaa bi bakayımohaoldumsmileohaoldumsmileohaoldumsmileohaoldumsmileohaoldumsmileohaoldumsmile

hehe bihter de behlülde ayvayı yiyolar galiba bu sezon son galibasempatiksalakcinnisempatiksalakcinnisempatiksalakcinnisempatiksalakcinnisempatiksalakcinni

sılaaaammm günaydınnopuyorumnanaktan
ben de sabahın 8inde kalktım zorla,evde temizlik var,kızım evimizi pis görmesin diye hazırlık kaydirigubbakcemile3
uykusuzluktan gözlerim acıyooomirmirmirmir

nasıl keyiflerr? damadım napıyo:)

hehe bihter de behlülde ayvayı yiyolar galiba bu sezon son galibasempatiksalakcinnisempatiksalakcinnisempatiksalakcinnisempatiksalakcinnisempatiksalakcinni

kitaptaki sayfa sayısını geçti bölüm sayısı delikafadulden
iyice karıştı ortalık ama bu sezon biter mi ki?
yaprak dökümüne dönmesinsempatiksalakcinni

Ben bisey anlamadim pek bu fragmandan besir oluyo sanirim ama yaniltiyoda olabilirler.
Zaten en fazla 5 bölüm daha var canim sonra bitiyo dizi.

Slm canim...
Oy ne guzel telaslar var simdi sizin evde melegimiz mis kokulu eve gelsin tabi canim 1 gun mu gelicek kadin yoksa yarinda sende mi ?
Iyiyiz canim sukur mertim keloglan bakiyo elinde topla,eren beyde habere beni tepikleyip durur iste sanirim oda nisanlisinin gelme haberine cok heycanlandi kaydirigubbakcemile3

beşir herşeyi söylemeden ölmez zannedersem aman bitsin yaaaa boş boş bakıyoz zatenguclubacismileguclubacismileguclubacismileguclubacismile

Ben bitecek diye okudum canim zaten daha neyini uzatcaklar ki sacma olur devam etmeside aklinialirimsmile
Seneye tozlu raflardan cikmis bi kitap alip yeni bi dizi yaparlar kesin yerineekaydirigubbakcemile3

bunların işine akıl ermez yaparlar valla ohaoldumsmileohaoldumsmileohaoldumsmileohaoldumsmileohaoldumsmileohaoldumsmileohaoldumsmileohaoldumsmileohaoldumsmile

beşir herşeyi söylemeden ölmez zannedersem aman bitsin yaaaa boş boş bakıyoz zatenguclubacismileguclubacismileguclubacismileguclubacismile

Kitaba göre ölmemesi lazim cunki adnan beye o soylucek nihalle behlulun dugunde bihterle behlulusositososito

Ay dalmisim pc ye mertim hapsurmuss..
Karsima gecmis anne hani bana cok yasa diyo :roflol:
Cok da alinganizdir her hapsurdugumuzda cok yasa
öksürdügümuzde helal denicek illaa kaydirigubbakcemile3

Gerci ben alistirdim herkese söylesin diye simdide cocukta takinti oldu kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…