opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
günaayydın sedefimmopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
bugun formda başlamışsın güne dicem ama senin herzamanki halinzemuszemus
başak hanım uyutmayınca öyle oluyo daha 7 olmadan uyandı canım hoşgeldin bi kahvaltı yapayım hemen gelirimopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
Slm canlarim dicem ama topikte slm vercek kimse yokkisempatiksalakcinni
Kahvalti yapiyoz mertimle herkescikler nerde yaww ...bilmiyorumkismile
kayfaltıdasempatiksalakcinnisempatiksalakcinnisempatiksalakcinnisempatiksalakcinnisempatiksalakcinnisempatiksalakcinni
Naber kis dun senin yuzunden altima kacircaktimm :roflol:
aaaaaaaaaa pis kız ortalığımı batırcan napiiim kgıııı gidiyom gidiyom gidemiyom sizin yüzünüzden bide sabah 7 ye çeyrek kala uyandım offffffff-tatlicadiarzu--tatlicadiarzu--tatlicadiarzu--tatlicadiarzu--tatlicadiarzu--tatlicadiarzu--tatlicadiarzu--tatlicadiarzu- sen napıyon nasılsınopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
Oyy amanin cok erken uyanmissin bende 9 da zor kalktim yataktan mert uyaninca mecbur boshayallersmile
Simdi kahvalti bitti masa beni bekliyo toplanmak icin.
Aski memnuyla yaprak dokumunun fragmanlarini izledim gene olay var bu haftaa sempatiksalakcinnisempatiksalakcinni
hehe bihter de behlülde ayvayı yiyolar galiba bu sezon son galibasempatiksalakcinnisempatiksalakcinnisempatiksalakcinnisempatiksalakcinnisempatiksalakcinni
Ben bisey anlamadim pek bu fragmandan besir oluyo sanirim ama yaniltiyoda olabilirler.hehe bihter de behlülde ayvayı yiyolar galiba bu sezon son galibasempatiksalakcinnisempatiksalakcinnisempatiksalakcinnisempatiksalakcinnisempatiksalakcinni
sılaaaammm günaydınnopuyorumnanaktan
ben de sabahın 8inde kalktım zorla,evde temizlik var,kızım evimizi pis görmesin diye hazırlık kaydirigubbakcemile3
uykusuzluktan gözlerim acıyooomirmirmirmir
nasıl keyiflerr? damadım napıyo:)
Ben bisey anlamadim pek bu fragmandan besir oluyo sanirim ama yaniltiyoda olabilirler.
Zaten en fazla 5 bölüm daha var canim sonra bitiyo dizi.
Slm canim...
Oy ne guzel telaslar var simdi sizin evde melegimiz mis kokulu eve gelsin tabi canim 1 gun mu gelicek kadin yoksa yarinda sende mi ?
Iyiyiz canim sukur mertim keloglan bakiyo elinde topla,eren beyde habere beni tepikleyip durur iste sanirim oda nisanlisinin gelme haberine cok heycanlandi kaydirigubbakcemile3
kitaptaki sayfa sayısını geçti bölüm sayısı delikafadulden
iyice karıştı ortalık ama bu sezon biter mi ki?
yaprak dökümüne dönmesinsempatiksalakcinni
kitaptaki sayfa sayısını geçti bölüm sayısı delikafadulden
iyice karıştı ortalık ama bu sezon biter mi ki?
yaprak dökümüne dönmesinsempatiksalakcinni
beşir herşeyi söylemeden ölmez zannedersem aman bitsin yaaaa boş boş bakıyoz zatenguclubacismileguclubacismileguclubacismileguclubacismile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?