2010 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

herkese günaydıııııııııııınnnnnnnnnnnnn nasılsınız güzellerrrrrr

bütün gece esra seninle ugrastım rüyamda haberin olsun

eşinle bize gelmissiniz oturmaya kocaman göbeğin vardı hehehe ikimizde zor yürüyorduk eşlerimiz konuyor vs.. çaylarınız bitmiş bende size vermemişim 1 bardak çay dısında ay diyorum unuttum nie cayımız bitti demediniz yanına da birşey koycaktım diyorum esinle de sen diyorsunki aaa görmüyormusun bittiğini baksana bardaklara :)))))))) öyle sıcradım

Simdi okudugum bi yerde biri söyle yorumlamis kitaba göre diziyi :

besir olemez cunku ask-i memnunun ben 1975de cekilen finaline baktim
bihter kendini intihar ettiginde bile besir yasiyordu.. besir herseyi anlaticak finalde adnan beye.. nihalde behlul ile bihterin konustuklarini duyduktan sonra bayilicak ondan sonra besir anlaticak dayanamadindan...
ve bihter intihar edecek ...

Son düzenleme:

Slm canim hosgeldin a.s.

Kis sende ne cimriymissin 1 bardak caymi ikram edilir misafire :roflol:

Slm canim...
Oy ne guzel telaslar var simdi sizin evde melegimiz mis kokulu eve gelsin tabi canim 1 gun mu gelicek kadin yoksa yarinda sende mi ?
Iyiyiz canim sukur mertim keloglan bakiyo elinde topla,eren beyde habere beni tepikleyip durur iste sanirim oda nisanlisinin gelme haberine cok heycanlandi kaydirigubbakcemile3
[/QUOTE]
keloğlan izlermiş yaa,mertimi öpsene yerimeeopuyorumnanaktan
bizim evin işi bugun bitmez gibi geliyorsempatiksalakcinni
sabah 9da başladı daha anca balkon yıkandı paklandı,bi de salon bitmek kafamçokkarıştı
daha 4 oda,1balkon ve iki banyo var,sen hesap etsempatiksalakcinni
ben de kızımın mobilyasının örtülerini yerleştirdimopuyorumnanaktan
babannesi işe yarayıp örtü diktirdi,herşeyi baştan kaldırıp örtü serdim:)
küçük hanım gelmeden evi telaş aldı,hayatımınızın en kıymetli misafiri geliyor tabi kolay mı:asigim:
gerçi yarın öbür gün ev sahibi olur amadelikafadulden

Ben bitecek diye okudum canim zaten daha neyini uzatcaklar ki sacma olur devam etmeside aklinialirimsmile
Seneye tozlu raflardan cikmis bi kitap alip yeni bi dizi yaparlar kesin yerineekaydirigubbakcemile3

bunların işine akıl ermez yaparlar valla ohaoldumsmileohaoldumsmileohaoldumsmileohaoldumsmileohaoldumsmileohaoldumsmileohaoldumsmileohaoldumsmileohaoldumsmile

yaprak dökümü de bitecekti aama uzadıkça uzadı,sseneye bile sürer bu gidişle:roflol:
reyting olsun diye firdevs hanımla behlül aşk yaşarsa bile şaşırmam:roflol:

günaydınnnnnopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

canım hayırlara vsile olsun rüyan:Saruboceq:koca göbüşüm rüyana girecek kadar büyük işte,taa burdan oraya ulaşıyor:roflol:
yaza buluşcaz ya,o malum olmuşş,sen bize çay ve kurabiye yapacaksın kesin çünkü ben çok severim kurabiyeyi,onu söyleyeyim şimdiden diye görmüşsünkaydirigubbakcemile3

Öperim teyzesii senin icinn ...
Kis kac oda öyle senin ev 2 banyo falan sanki ordu yasiyo evde napican 3 kisilik aileye kocaman evi kaydirigubbakcemile3
Gerci turkiye evleri hep buyuk benim ev 3 oda mertin odasi+yatak odasi+oturm odasi+mutfak tam kutu gibi anlicann kaydirigubbakcemile3
Ama ne kadar cok oda o kadar cok is demek yetiyo bize ki benim ev buranin standartlarina göre buyuk bilee dusun artik sen sempatiksalakcinni
Olsun canim yarinda gelir kadin bitirir isleri merak etme acele etmeden olsunki tertemiz olsun evin aceleyle oldumu cok temiz olmaz.
Kaynananin basinda da cöp kir benim icin :roflol:

Katyaylada suleyman efendi asik olurmuss vay be :roflol:

günaydıııına.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.

Kis kac oda öyle senin ev 2 banyo falan sanki ordu yasiyo evde napican 3 kisilik aileye kocaman evi kaydirigubbakcemile3
Gerci turkiye evleri hep buyuk benim ev 3 oda mertin odasi+yatak odasi+oturm odasi+mutfak tam kutu gibi anlicann kaydirigubbakcemile3
Ama ne kadar cok oda o kadar cok is demek yetiyo bize ki benim ev buranin standartlarina göre buyuk bilee dusun artik sen sempatiksalakcinni
Olsun canim yarinda gelir kadin bitirir isleri merak etme acele etmeden olsunki tertemiz olsun evin aceleyle oldumu cok temiz olmaz.
Kaynananin basinda da cöp kir benim icin :roflol:

Katyaylada suleyman efendi asik olurmuss vay be :roflol:
[/QUOTE]

süleyman adnana sa ednan diyo ya katyay ya da ketya der kesin olur mu olur kızdelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden

Slm canim hosgeldin a.s.

Kis sende ne cimriymissin 1 bardak caymi ikram edilir misafire :roflol:

haha onu bile zor vermişim baksana

ayyyyyyy canım sen kurabiye iste yeterkiiiiii yaza gelmezsen darılırım zaten bak eşinide kızınıda allllll gel

sılam nerde oturuyonuz yaaa kızz trt gap da ceza var dinleyenekaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2sempatiksalakcinni

ben benim evin fotosunu ceksem sasarsınız kızlar gelen bir kayboluo labirent gibi hehehe yuvarlak bizim daire 360 derece dönüyorsun yani düz yürüdünmü ilk noktaya dönuyon geneee hehehehehe ama sekilsiz o yuzden biraz

süleyman adnana sa ednan diyo ya katyay ya da ketya der kesin olur mu olur kızdelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden

Ilk bölümlerde suleyman cok komik konusuyodu hic yakismiyodu sonra duzelttiler biraz konusma seklini :roflol:
Yaww diziyi bizim elimize vercekler dallasi gecer valla :roflol:

Ilk bölümlerde suleyman cok komik konusuyodu hic yakismiyodu sonra duzelttiler biraz konusma seklini :roflol:
Yaww diziyi bizim elimize vercekler dallasi gecer valla :roflol:

yok aman ben istemem uğraşamam behlülle bitter leakannehirakannehiryerimseniben

ben benim evin fotosunu ceksem sasarsınız kızlar gelen bir kayboluo labirent gibi hehehe yuvarlak bizim daire 360 derece dönüyorsun yani düz yürüdünmü ilk noktaya dönuyon geneee hehehehehe ama sekilsiz o yuzden biraz
Amanin oda ne valla ben memnunum kutu gibi evimden yoksa seninki gibi falan evim olsa aksama kadar mert arar dururum evin icinde :roflol:
sılam nerde oturuyonuz yaaa kızz trt gap da ceza var dinleyenekaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2sempatiksalakcinni
Sedef bisey anladiysam arap olim sen oku bi yazdigini ne anlican bakalimm :jeyyar:delikafaduldendelikafadulden

canım benim şimdi oturdugum ev benim cocukluk evim ben izmire gelince babamlar tasındı ben gectım hehehhe attım evden onlarıı öyle dio annem garibim

Ayy ne guzel senin buyudugun evde kizinda buyucek cok sanslisinn :lepi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…