herkese günaydıııııııııııınnnnnnnnnnnnn nasılsınız güzellerrrrrr
bütün gece esra seninle ugrastım rüyamda haberin olsun
eşinle bize gelmissiniz oturmaya kocaman göbeğin vardı hehehe ikimizde zor yürüyorduk eşlerimiz konuyor vs.. çaylarınız bitmiş bende size vermemişim 1 bardak çay dısında ay diyorum unuttum nie cayımız bitti demediniz yanına da birşey koycaktım diyorum esinle de sen diyorsunki aaa görmüyormusun bittiğini baksana bardaklara :)))))))) öyle sıcradım
Ben bitecek diye okudum canim zaten daha neyini uzatcaklar ki sacma olur devam etmeside aklinialirimsmile
Seneye tozlu raflardan cikmis bi kitap alip yeni bi dizi yaparlar kesin yerineekaydirigubbakcemile3
bunların işine akıl ermez yaparlar valla ohaoldumsmileohaoldumsmileohaoldumsmileohaoldumsmileohaoldumsmileohaoldumsmileohaoldumsmileohaoldumsmileohaoldumsmile
eşinle bize gelmissiniz oturmaya kocaman göbeğin vardı hehehe ikimizde zor yürüyorduk eşlerimiz konuyor vs.. çaylarınız bitmiş bende size vermemişim 1 bardak çay dısında ay diyorum unuttum nie cayımız bitti demediniz yanına da birşey koycaktım diyorum esinle de sen diyorsunki aaa görmüyormusun bittiğini baksana bardaklara :)))))))) öyle sıcradım
keloğlan izlermiş yaa,mertimi öpsene yerimeeopuyorumnanaktan
bizim evin işi bugun bitmez gibi geliyorsempatiksalakcinni
sabah 9da başladı daha anca balkon yıkandı paklandı,bi de salon bitmek kafamçokkarıştı
daha 4 oda,1balkon ve iki banyo var,sen hesap etsempatiksalakcinni
ben de kızımın mobilyasının örtülerini yerleştirdimopuyorumnanaktan
babannesi işe yarayıp örtü diktirdi,herşeyi baştan kaldırıp örtü serdim:)
küçük hanım gelmeden evi telaş aldı,hayatımınızın en kıymetli misafiri geliyor tabi kolay mı:asigim:
gerçi yarın öbür gün ev sahibi olur amadelikafadulden
yaprak dökümü de bitecekti aama uzadıkça uzadı,sseneye bile sürer bu gidişle:roflol:
reyting olsun diye firdevs hanımla behlül aşk yaşarsa bile şaşırmam:roflol:
keloğlan izlermiş yaa,mertimi öpsene yerimeeopuyorumnanaktan
bizim evin işi bugun bitmez gibi geliyorsempatiksalakcinni
sabah 9da başladı daha anca balkon yıkandı paklandı,bi de salon bitmek kafamçokkarıştı
daha 4 oda,1balkon ve iki banyo var,sen hesap etsempatiksalakcinni
ben de kızımın mobilyasının örtülerini yerleştirdimopuyorumnanaktan
babannesi işe yarayıp örtü diktirdi,herşeyi baştan kaldırıp örtü serdim:)
küçük hanım gelmeden evi telaş aldı,hayatımınızın en kıymetli misafiri geliyor tabi kolay mı:asigim:
gerçi yarın öbür gün ev sahibi olur amadelikafadulden
yaprak dökümü de bitecekti aama uzadıkça uzadı,sseneye bile sürer bu gidişle:roflol:
reyting olsun diye firdevs hanımla behlül aşk yaşarsa bile şaşırmam:roflol:
Slm canim hosgeldin a.s.
Kis sende ne cimriymissin 1 bardak caymi ikram edilir misafire :roflol:
günaydınnnnnopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
canım hayırlara vsile olsun rüyan:Saruboceq:koca göbüşüm rüyana girecek kadar büyük işte,taa burdan oraya ulaşıyor:roflol:
yaza buluşcaz ya,o malum olmuşş,sen bize çay ve kurabiye yapacaksın kesin çünkü ben çok severim kurabiyeyi,onu söyleyeyim şimdiden diye görmüşsünkaydirigubbakcemile3
süleyman adnana sa ednan diyo ya katyay ya da ketya der kesin olur mu olur kızdelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden
Ilk bölümlerde suleyman cok komik konusuyodu hic yakismiyodu sonra duzelttiler biraz konusma seklini :roflol:
Yaww diziyi bizim elimize vercekler dallasi gecer valla :roflol:
Amanin oda ne valla ben memnunum kutu gibi evimden yoksa seninki gibi falan evim olsa aksama kadar mert arar dururum evin icinde :roflol:ben benim evin fotosunu ceksem sasarsınız kızlar gelen bir kayboluo labirent gibi hehehe yuvarlak bizim daire 360 derece dönüyorsun yani düz yürüdünmü ilk noktaya dönuyon geneee hehehehehe ama sekilsiz o yuzden biraz
Sedef bisey anladiysam arap olim sen oku bi yazdigini ne anlican bakalimm :jeyyar:delikafaduldendelikafaduldensılam nerde oturuyonuz yaaa kızz trt gap da ceza var dinleyenekaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2sempatiksalakcinni
yok aman ben istemem uğraşamam behlülle bitter leakannehirakannehiryerimseniben
Amanin oda ne valla ben memnunum kutu gibi evimden yoksa seninki gibi falan evim olsa aksama kadar mert arar dururum evin icinde :roflol:
canım benim şimdi oturdugum ev benim cocukluk evim ben izmire gelince babamlar tasındı ben gectım hehehhe attım evden onlarıı öyle dio annem garibim
Ben behlulle seve seve ugrasirim :asigim:
canım benim şimdi oturdugum ev benim cocukluk evim ben izmire gelince babamlar tasındı ben gectım hehehhe attım evden onlarıı öyle dio annem garibim
benndddddddddddddeeeeeeeeeeee :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?