Ayy ne guzel senin buyudugun evde kizinda buyucek cok sanslisinn :lepi:
slm annişleimm opuyorumnanaktan
saol canımm evet benim küçük odamı cocukluk odamı ona yaptık zaten ayyy şimdi de banyoyu yıktırcaz ona karar aldık cooooooooookkkkkkkk eski banyom kucuk wc yani orayı kullanamıyorum ay ne bu kızlar ya iş bitmiyor
Canim kizin dogmadan begenmedigin ne varsa duzelttir derim bebis dogdumu evde insaat isi falan olmaz sonrada ev senin icine sinmez.
Isler hayatta bitmez bittigi zaman ömür bitcek sanirimm simdide benim islerin basina gecmem lazimlaelaelaelaelae
Arkadasimin cocuklarinin dogum gunu var ögleden sonra oraya gitcez mertimle artik geceye dogru gorusuruz kislar öpüyorum hepinizi opuyorumnanaktan
Amanin oda ne valla ben memnunum kutu gibi evimden yoksa seninki gibi falan evim olsa aksama kadar mert arar dururum evin icinde :roflol:
Sedef bisey anladiysam arap olim sen oku bi yazdigini ne anlican bakalimm :jeyyar:delikafaduldendelikafadulden
Ben behlulle seve seve ugrasirim :asigim:
kızlar bişey soracam. balık yağıkullanan var mı? ben bi aykullandım alamadım sonra bi türlü. balık hiç tüketmiyorum ceviz falan da.
sedef mavişten bahsediyosun hep oğluşun kaç yaşında
aslıda blackim sen eşine sorabilirsin ben seven seas pulse triomega kullandım. ama seven seasın hamileler için olanı da varmış. benimkinde balığın karaciğeinden mi yoksa vücundan mı elde elde ediliyor yazmıyor prospektüsünde. bana doktorum verdi. ama güvenemiyorum ki adama. 10 eczacıya sordum bilmiyorlar. yaff bu eczacılar beni deli ediyo
oğlum geçtiğimiz şubat ayında 4 ü bitti 5 yaşına girdi allah kısmet ederse anaokuluna vercem nolduki:jeyyar::jeyyar::jeyyar::jeyyar::jeyyar::jeyyar::jeyyar:
ayyy sedef şu soruya soula cevap vermen öldürecek beni :roflol::roflol: merak ettim kız allahım bağışlasınkocaman olmuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?