2010 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Ayy ne guzel senin buyudugun evde kizinda buyucek cok sanslisinn :lepi:

saol canımm evet benim küçük odamı cocukluk odamı ona yaptık zaten ayyy şimdi de banyoyu yıktırcaz ona karar aldık cooooooooookkkkkkkk eski banyom kucuk wc yani orayı kullanamıyorum ay ne bu kızlar ya iş bitmiyor

Canim kizin dogmadan begenmedigin ne varsa duzelttir derim bebis dogdumu evde insaat isi falan olmaz sonrada ev senin icine sinmez.

Isler hayatta bitmez bittigi zaman ömür bitcek sanirimm simdide benim islerin basina gecmem lazimlaelaelaelaelae
Arkadasimin cocuklarinin dogum gunu var ögleden sonra oraya gitcez mertimle artik geceye dogru gorusuruz kislar öpüyorum hepinizi opuyorumnanaktan

büyük ev iyi bişi değilmiş,temizliği zor ama geniş ferah o açıdan süper:)
blackcim ne güzel büyüdüğün evde yaşaman,kira derdi de yok ne güzellzemuszemus
ama sıla haklı tüm gün çocuk aramakk gerekebilirsempatiksalakcinni
bizim eve eşimin yeğeni geldi,emekliyordu yeni,tabi hevesliydi yeni olunca,çocuğu zırt pırt kaybediyorduk evin içinde:roflol:

yaza da kesin görüşürüz çünkü 40mız çıkınca damlıyoruz ege sularına:))

yesicaaa hoşgeldin canımmmolumunekankayizsmile
nasılsınız bakalımopuyorumnanaktan

bu arada o behlül sarı çiyanının nesini beğeniyorsunuzsempatiksalakcinni

aaa bebiş görmeye gidiyorsunuzz,ne güzelllopuyorumnanaktan
çok yorulma ama,yavaş yavaş hareket et..
çok ööpüyorum üçünüzü deopuyorumnanaktan

anlayışı kıt garııııııı sen dedin ya 3 oda bbi salon biri mutfak biri yatak odası diğeri mertin odası siz nerde oturuyonuz dedim bide trtgap var yaaaa hani ceza var bi repçi dinlemek istiyosanız açın da dinleyin dedimnaniknaniknaniknaniknaniknaniknaniknaniknaniknaniknaniknaniknaniknaniknaniknanik

Ben behlulle seve seve ugrasirim :asigim:

ayyyyyyyyyy onunla uğraşılırmı sarı çıya her halt var onda sapıksempatiksalakcinnisempatiksalakcinnisempatiksalakcinnisempatiksalakcinnisempatiksalakcinnisempatiksalakcinnisempatiksalakcinnisempatiksalakcinnisempatiksalakcinni

kızlar bişey soracam. balık yağıkullanan var mı? ben bi aykullandım alamadım sonra bi türlü. balık hiç tüketmiyorum ceviz falan da.

yesoş hoşgeldinopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

yesica hoş geldiiiiinnnnn

sılam bugun gez bizim yerimizede ben evdeyım yıne bugunnn off sıkıldımmmmm

aslıda blackim sen eşine sorabilirsin ben seven seas pulse triomega kullandım. ama seven seasın hamileler için olanı da varmış. benimkinde balığın karaciğeinden mi yoksa vücundan mı elde elde ediliyor yazmıyor prospektüsünde. bana doktorum verdi. ama güvenemiyorum ki adama. 10 eczacıya sordum bilmiyorlar. yaff bu eczacılar beni deli ediyo

kızlar süleymanın karısı var ya fatma karanfil önceden kel oğlanla oynamıştı önceden kansermiş atlatmış şimdi iyi imiş şaheste hanım

sedef mavişten bahsediyosun hep oğluşun kaç yaşında

oğlum geçtiğimiz şubat ayında 4 ü bitti 5 yaşına girdi allah kısmet ederse anaokuluna vercem nolduki:jeyyar::jeyyar::jeyyar::jeyyar::jeyyar::jeyyar::jeyyar:

tamam canım gelir birazdan sorarım
tüm beyaz gömlekliler yarı deli güzelim =)))

beni bile çıldırtıyor bazen

benimki de aynı seninkiyle
mavi kutusu var demi

oğlum geçtiğimiz şubat ayında 4 ü bitti 5 yaşına girdi allah kısmet ederse anaokuluna vercem nolduki:jeyyar::jeyyar::jeyyar::jeyyar::jeyyar::jeyyar::jeyyar:

ayyy sedef şu soruya soula cevap vermen öldürecek beni :roflol::roflol: merak ettim kız allahım bağışlasın kocaman olmuş

ayyy sedef şu soruya soula cevap vermen öldürecek beni :roflol::roflol: merak ettim kız allahım bağışlasın kocaman olmuş

:lepi::lepi::lepi::lepi::lepi::lepi::lepi::lepi:delikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden

eşimde bilmio yesica aşağıya indimmi bakarım diyor :)

ama karaciğerinden oldugunu düşğnmüyorum diyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…