2010 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar ben kalkıyom çamaşırlarımı katlıycam yemek yapıcam sonra gelirim bayyyyyyy:hulya::hulya::hulya::hulya::hulya::hulya:

tamam canım gelir birazdan sorarım
tüm beyaz gömlekliler yarı deli güzelim =)))

beni bile çıldırtıyor bazen

benimki de aynı seninkiyle
mavi kutusu var demi

ya canım yok hele eczacılara bu soruları soruyoum haa diyolar. neden okuyolar diplomaları asmak için mi anlamadım. yani sen de eşin de biliyosundur. gebelikte fazla A vitamini zararlı ve balığın karaciğerindeki A vitamini oldukça yüksek. o yüzden balığın vücudundan elde edilen tableti kullanmamız gerek. senin de kullandığın ilaçta bu yazmıyo ama ithal. marincap falan yerli güvenmiyorum. hamilelik dışında hiç önemli deği isterse balığın totosundan elde etsinler :roflol: ama bebekler için tehlikeli.
http://www.eczaneada.com/urun_detay.asp?pid=7847

benimki buydu seninki aynen bu mu çünkü mavi kutulu bi kaç tane var.

evet canım benimkide aynı

ama karaciğerinden değildir diyor eşim şimdi yemek yiyor yesin yollucam ben onu dukkana bakmaya söyler

evet canım benimkide aynı

ama karaciğerinden değildir diyor eşim şimdi yemek yiyor yesin yollucam ben onu dukkana bakmaya söyler

bence de değildir yani eczacı hanımı kullanıyosa kesin değildir :roflol: ben de senden haber gelince aldırayı eşime eczaneler kapanmadan

ah sedefcim ne makaleler okudum ben ama ilaçlada gereken bilgiler yazılmıyoki

canım dogum gunune gitti o

eşimle beraber incez dukkana benımde tansıyonumu ölcek gelicem canım

15 tl gelişi ilacın ona göre alsınlar dio eşim 25-30 a kadar satılıyormus

hadi ya biz 25 e almıştık :roflol: yine kazıklanıcaz desene. sen de sağol eşin de sağolsun canım. senin kontrol amaçlı mı ölçülecek tansiyonun. bişey yok de mi?

hadi ya biz 25 e almıştık :roflol: yine kazıklanıcaz desene. sen de sağol eşin de sağolsun canım. senin kontrol amaçlı mı ölçülecek tansiyonun. bişey yok de mi?

evet canım kontrol amaclı ölcurturdum geldim benim gebelikten önce 5-7 idi hep en fazla 6-8 oluyordu

gebelikte 8 aya kadar hep öyleydi şimdi 8-10
yada 9-11 çıkıyor yükseldi yani o da beni salak edio

ahhhh bu yakınlarda olsanız ben herşeyi geliş fiyatına verirdim inan =) ama ecz. cok koyuyo bende sinir oluyorum eşim bile kızıo bazen ama ben düşürürsem haksız rekabet olur diyor yapamaz yanı burası hastane karsısı ya 15 tane falan eczane hep yanyana

kızlar ben de balık yiyemiorum ne kadar zorlasam da kendimi...
bahsi geçen ilacın hamilelere yan etkis, çocuğa zararı vs yok değil mi? yani güvenilir mi kullanım için?

kızlar ben de balık yiyemiorum ne kadar zorlasam da kendimi...
bahsi geçen ilacın hamilelere yan etkis, çocuğa zararı vs yok değil mi? yani güvenilir mi kullanım için?

evet canım bana doktorum verdi gebeliğimin 5. ayından itibaren kullanıyorum

canım ya bilmez miyim elinde olsa şimdi dağıtırsın millete. ben de izmire gelince silip süpürecem ortalığı :roflol: bu arada dün çalıştığım fabrikadaki eski personellerimiz ikisi van a özgü bişeyler göndermiş. sağolsunlar. kargocu taşıyamıyodu paketi :roflol: uzakta olmak kötü ya. çok duygulandım unutmamışlar beni diye. sağolsunlar hepsi arayp dedikoduları anlatıyo :roflol:

ay ne güzel ya bak ne güzel etkiler bırakmıssın arkanda neler neler var söllee ama ben meraklıyımmmmmmmmmmm :)))

güle güle kullan canım

evet canım bana doktorum verdi gebeliğimin 5. ayından itibaren kullanıyorum

milletçe tetenek ettiler vallahi... daha önce omega 3 hapı olarak araştırdım biri iyi diyor biri kötü... bunu da bi araştıriiim da aliim ben de... ceviz ıspanak fındık vs. almaya çalıştım ama balığın yerini tutmaz tabi...

yok canım burda kimse kafadan atma ilaç vitamin almaz güvenebilirsin yani :)

dediğin gibi biri başka digeri baska diyor..
en iyisi doktoruna güvenmen ne derse onu yap bence.. cok arastırdıkca insanın kafası karısıyor

Seven Seas Pulse Triomega 60 Kapsül

Tıbbi Özellikleri :

Seven Seas Pulse Triomega Kapsül, omega 3 yağ asitlerinden zengin, seçilmiş doğal balık yağlarından yüksek oranda konsantre edilmiş ve vücut için son derece yararlı EPA (EikozaPentaenoik Asit) ve DHA (DokozaHekzaenoik Asit) maddelerini içerir.

Seven Seas Pulse Triomega Kapsül, günlük omega 3 yağ asidi gereksinimini karşılamanın yanı sıra kalp ve damar sağlığının korunmasına da yardımcı olur.

Son yıllarda gerçekleştirilen klinik araştırmalar, balık yağından zengin diyet destekçisi ürünlerin, sağlıklı bir kalp-damar sistemi için önemli bir role sahip olduğunu göstermiştir.

ÖNERİLEN KULLANIM YERİ:

Düzenli olarak eti yağlı balıkların tüketilmediği durumlarda, kalp ve damar sağlığının korunmasına destek amacı ile kullanılır.

KULLANILMAMASI GEREKEN DURUMLAR :

- Bileşimindeki maddelerden herhangi birine karşı aşırı duyarlık.

FORMÜLÜ:

Bir yumuşak kapsül’ün bileşiminde;

600 mg Triomega balık yağı, 300 mg Omega 3 yağ asidi (260 mg EPA ve DHA) ve 2 mg E vitamini (dl-alfa tokoferil asetat) bulunur.

Enerji, protein, karbonhidrat ve yağ içeriği önemsizdir.

Seven Seas Pulse Triomega Kapsüller, yapay renklendirici ve koruyucu madde içermez.

UYARILAR / ÖNLEMLER:

Hemofili gibi pıhtılaşma bozukluğu olan hastalardaki kullanımı sırasında dikkatli olunmalıdır.

Hamilelik ve Emzirme : Hamile hanımlarda ve emziren annelerde kullanımı hakkında herhangi bir bilgi mevcut değildir.

Bu nedenle, hamilelik ve emzirme dönemindeki kullanımı için bir hekime danışılmalıdır.

" Her kullanımdan sonra, şişenin kapağı sıkıca kapatılmalıdır."

" Kullanmadan önce Kullanım Kılavuzu'nu dikkatlice okuyunuz."

"Kullanmakta olduğunuz ilaç var ise, muhakkak doktorunuza ve eczacınıza bildiriniz." SEVEN SEAS PULSE TRİOMEGA KAPSÜL

YAN ETKİLER / ADVERS ETKİLER:

Önerildiği şekilde kullanıldığında, ciddi bir yan etki bildirilmemiştir.

Daha yüksek dozlarda kullanıldığında, bazen kusma ve deri döküntüleri görülebilmektedir.

teteneklenmeye başladım yine aklinialirimsmile

evet canım aynen ya...
da ilacın prospektüsünde böyle yazması, "bişe olursa ben karışmam" demekle aynı şey yani adam sorumluluk kabul etmem dio =)
ben sıkıp haftada bi balık yemeye ceviz ossun fındık ıspanak ossun omegalanmaya çalışmaya karar virdim =)

canım için nasıl rahat ederse tabiki de öyle yapmalısın saol paylaşımın için..

dediğim gibi ben her gün bir tane iççiyorum 3 aydır yan etkiside olmadı ayrıca doktorum verdi benim içim rahat :)

kızlar temizlik beni yordu,zaten uykum da var..
ulen zeyno az daha dursaydın da anneannenle teyzen gelseydi onlar ilgilenseydi bu evle ilgili işlerle diye söyleniyorum ama o da hıçkırıkla cevap veriyor,sallamıyor galiba sempatiksalakcinni

bu arada balıkyağını ben kullanmıyorum,öyle aman aman balık yediğim de yok..
günde 2-3 ceviz yiyordum onu da bıraktımsempatiksalakcinni
dün dürüm yedim,o daha faydalı bence:roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…