tamam canım gelir birazdan sorarım
tüm beyaz gömlekliler yarı deli güzelim =)))
beni bile çıldırtıyor bazen
benimki de aynı seninkiyle
mavi kutusu var demi
evet canım benimkide aynı
ama karaciğerinden değildir diyor eşim şimdi yemek yiyor yesin yollucam ben onu dukkana bakmaya söyler
esra sıla nere kayboldu?
canım dogum gunune gitti o
eşimle beraber incez dukkana benımde tansıyonumu ölcek gelicem canım
15 tl gelişi ilacın ona göre alsınlar dio eşim 25-30 a kadar satılıyormus
hadi ya biz 25 e almıştık :roflol: yine kazıklanıcaz desene. sen de sağol eşin de sağolsun canım. senin kontrol amaçlı mı ölçülecek tansiyonun. bişey yok de mi?
kızlar ben de balık yiyemiorum ne kadar zorlasam da kendimi...
bahsi geçen ilacın hamilelere yan etkis, çocuğa zararı vs yok değil mi? yani güvenilir mi kullanım için?
evet canım kontrol amaclı ölcurturdum geldim benim gebelikten önce 5-7 idi hep en fazla 6-8 oluyordu
gebelikte 8 aya kadar hep öyleydi şimdi 8-10
yada 9-11 çıkıyor yükseldi yani o da beni salak edio
ahhhh bu yakınlarda olsanız ben herşeyi geliş fiyatına verirdim inan =) ama ecz. cok koyuyo bende sinir oluyorum eşim bile kızıo bazen ama ben düşürürsem haksız rekabet olur diyor yapamaz yanı burası hastane karsısı ya 15 tane falan eczane hep yanyana
canım ya bilmez miyim elinde olsa şimdi dağıtırsın millete. ben de izmire gelince silip süpürecem ortalığı :roflol: bu arada dün çalıştığım fabrikadaki eski personellerimiz ikisi van a özgü bişeyler göndermiş. sağolsunlar. kargocu taşıyamıyodu paketi :roflol: uzakta olmak kötü ya. çok duygulandım unutmamışlar beni diye. sağolsunlar hepsi arayp dedikoduları anlatıyo :roflol:
evet canım bana doktorum verdi gebeliğimin 5. ayından itibaren kullanıyorum
milletçe tetenek ettiler vallahi... daha önce omega 3 hapı olarak araştırdım biri iyi diyor biri kötü... bunu da bi araştıriiim da aliim ben de... ceviz ıspanak fındık vs. almaya çalıştım ama balığın yerini tutmaz tabi...
yok canım burda kimse kafadan atma ilaç vitamin almaz güvenebilirsin yani :)
dediğin gibi biri başka digeri baska diyor..
en iyisi doktoruna güvenmen ne derse onu yap bence.. cok arastırdıkca insanın kafası karısıyor
evet canım aynen ya...
da ilacın prospektüsünde böyle yazması, "bişe olursa ben karışmam" demekle aynı şey yani adam sorumluluk kabul etmem dio =)
ben sıkıp haftada bi balık yemeye ceviz ossun fındık ıspanak ossun omegalanmaya çalışmaya karar virdim =)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?