2010 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

aaa ewt bende sen söleyince fark ettimkaydirigubbakcemile5
sen neden normal düşünmüosun canım? sezeryan konusundada genel yerine epidural tercih edilio artık.. herkese göre değişir ama benim arkadaşlarımın çoğu epidural sezeryan oldu ve memnun kaldılar yani sen bilirsin ama o ana tanık olmak çok güzel bişi bence ayrıca istersen sakinleştirici verebiliolarhihoyyyt

kızlaaaaarrrrrrr selam bugun esradan haber alan var mı ben yeni geldim eve annemi almaya gittik arıyorum ulaşamıyorumm merak ettim

kafsinkaf valla ben heyecandan giderim gibi geliyor ama bak sakinleştirici veriyolarsa kesin epidural derim bu konuyu bi drumla görüşmem lazım bakalım artık o ne önerirse öyle olacak

kızlaaaaarrrrrrr selam bugun esradan haber alan var mı ben yeni geldim eve annemi almaya gittik arıyorum ulaşamıyorumm merak ettim

allah bizde seni bekliyoduk ama o seni arıycakmış yaaabilmiyorumkismilebilmiyorumkismilebilmiyorumkismilebilmiyorumkismilebilmiyorumkismilebilmiyorumkismilebilmiyorumkismile

sılam seni döver haaa seni bekliyoduk bizde:sm_confused::sm_confused::sm_confused::sm_confused::sm_confused::sm_confused:klava:klava:klava:klava:klava:

allah bizde seni bekliyoduk ama o seni arıycakmış yaaabilmiyorumkismilebilmiyorumkismilebilmiyorumkismilebilmiyorumkismilebilmiyorumkismilebilmiyorumkismilebilmiyorumkismile

canım arıyorum ya acmıyor ya da mesgula atıyor doğuma falamn mı aldılar dedim hayırlısı da merak ettim çk şimdi yine cıkmam lazom annemlere gidicem tekrar 2 dk size haber vereyım dedim arıcam yine ben esrayı

sırf heyecan yüzünden genel yapacağını zannetmiorum:1no2: en kötü bebişi görmeden bayılırsın ki benim bi ark.ım bayıldı ama bişey olmadı operasyon devam etti ve bebişinide sağlıklı bi şekilde kucağına aldı:dance:

ayyyyyyyyy inşaallah bişey yoktur haber alınca hemen ara görüşürüzbilmiyorumkismilebilmiyorumkismilebilmiyorumkismilebilmiyorumkismilebilmiyorumkismile

ayy bizde seni beklioduk canım nolduki acaba bak şimdi dahada meraklandımeyvahedigeldismile niye açmıoki teli? yok canım doğuma almamışlardır heraldeeyvahedigeldismile ulaşırsan haber ver bize canım ok:a015:

kafsinkaf artık bakalım ne önerecek drum haber veririm size bu konuyu konuştuğumuzda tekrar

kızlar ben çıkıyorum şimdilik görüşürüz yine kendinize iyi bakın esranın güzel haberlerini alırız inşallah

kızlaaarrr,çok merak ettiniz biliyorum, hemen güzel haberleri vereyimm;
cuma sabahı saat 8:00de zeynep lal kollarımda olacak teyzeleriihihoyyythihoyyythihoyyyt
kesinleşince blacke msj attım ama numarayı yanlış vermiş zillli :umursamaz:
sonra da o beni aradı ama ben o olduğunu bilmiyordum,izmir numarasını görünce bizimkiler sandım reddettim sonra ararım diye,kayınvalidemdeydik,kalabalık ve gürültülüydü çünkü ortam..
az önce konuştuk,ancak çözdük karmaşayı:)) iki heyecanlı olunca karışıklık olmuşkaydirigubbakcemile3

yarın sabaha ameliyathaneden randevumu bile almış doktorum ama zeynomun kalp atışları gayet iyiydi bugun o yüzden cumaya erteledi..
kuzum geliyorrr yaa,içim kıpır kıpırrr:sm_cool::sm_cool::sm_cool:

ayyyyyyyyyy kıııııız ben niye heyecanlandım bilmiyorum bende kıpır kıpır oldum çooooooooooookk sevindim mübarek gün alıcan kucağına rabbim sağlıklı kucağına versin esra benim yerimede kokla zeynebimi hemde çook blacksiyaya gelin ce delü elin adamını arar arar durur hehe adamda demiştir ki bu delümü laaa boyna beni arıyokaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis:sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_coolpuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan:içelim::içelim::içelim::içelim::içelim::içelim::içelim::içelim:

ohaoldumsmile ohaoldumsmile ohaoldumsmile Canımmmmmm Çoook sevindim hayırlı uğurlu olsunnnnn inşallahhh sorunsuz atlatırsınız ikinizdeee :Saruboceq: :Saruboceq: benimde buğün alttan alttan sancılarım var çok korkuyorum benim kızda bi sübriz yaparmı diye bakarsın senle beraber bende girerim eyvahedigeldismile eyvahedigeldismile

sedefimmmm,çok şükür allahıma,hep içimden geçiyordu bi cuma günü olsa doğum diye,mübarek gün olsun diyordum:)
yerine de koklarım kuzumu,hatta mıncıklarım bile:))
hepinizin duaları öyle işe yaradı ki,allah razı olsun,sayenizde bu haftalara geldikhihoyyythihoyyythihoyyyt

opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

pamiğimm,çok teşekkür ederimmopuyorumnanaktan
zamanında darısı başına olsun:Saruboceq:
aman otursun yerinde küçük cadı,daha zamanı var..
sen de aklına getirme canım doğumu,annem beni istiyor diyip gelmeye kalkmasınnkaydirigubbakcemile3
içerde ne kadar kalırsa o kadar iyi,keşke benimki de kalabilseydi ama onun sağlığı için erken doğmak zorunda..

yaaa sorma canımmmm aşşağıdan aşşağıdan sancıları var korkuyorummmm buğün doktoru arasammı aramasammı azcık yürüyim sancı giriyr sanki bıçak saplanır gibi 36ya girseydim bu kadar korkmıcaktımda 35deyim daha bir haftası var zillinin dursun durduğu yerde kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 yarına randcevü alıcam bakalım ne dicek doktyor yengem yeni doğum yaptı kasıklarda sancın olmadıkça korkma dedi

canım son haftalarda olağan dışı olduğunu düşündüğün durumlarda doktorunu aramak en güvenli yol..
yarın gidecek misin yoksa gitmek için başka bi güne randevu mu alacaksın?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…