anlıyorum sedefcim okuldan bir arkadaşta her ikisini yaşamış ve genel anestezinin daha iyi olduğunu söyledi en son
panik atak var bende aslına bakarsan her ikiside beni korkutuyo aşırı derecede ama artık birinden biri olacak mecbur o heyecana dayanabilecekmiyim bilmiyorum korkuyorum çok bide diyorum ya sezeryandan sonrada çok acı çekeceğimi düşünüyorum allah hepimizin yardımcısı olsun sen ne güzel kavuşmuşsun bebişlerine darısı bizlere olsun inşallah
kafsinkaf seninle aynı haftadayız bu arada onu farkettim:)
esra da inşallah güzel haberlerle gelir hakkında hayırlısı olsun
kızlaaaaarrrrrrr selam bugun esradan haber alan var mı ben yeni geldim eve annemi almaya gittik arıyorum ulaşamıyorumm merak ettim
kızlaaaaarrrrrrr selam bugun esradan haber alan var mı ben yeni geldim eve annemi almaya gittik arıyorum ulaşamıyorumm merak ettim
allah bizde seni bekliyoduk ama o seni arıycakmış yaaabilmiyorumkismilebilmiyorumkismilebilmiyorumkismilebilmiyorumkismilebilmiyorumkismilebilmiyorumkismilebilmiyorumkismile
druma bahsettim durumumdan ama artık herhalde bundan sonra netleştiricez birşeyleri ama sezeryan olacak gibi benimki ve büyük ihtimal genel önerecek bana biliyorum çünki normal muayenelerede bile tansiyonun fırlıyo benim ya((
canım arıyorum ya acmıyor ya da mesgula atıyor doğuma falamn mı aldılar dedim hayırlısı da merak ettim çk şimdi yine cıkmam lazom annemlere gidicem tekrar 2 dk size haber vereyım dedim arıcam yine ben esrayı
canım arıyorum ya acmıyor ya da mesgula atıyor doğuma falamn mı aldılar dedim hayırlısı da merak ettim çk şimdi yine cıkmam lazom annemlere gidicem tekrar 2 dk size haber vereyım dedim arıcam yine ben esrayı
kafsinkaf artık bakalım ne önerecek drum haber veririm size bu konuyu konuştuğumuzda tekrar
kızlar ben çıkıyorum şimdilik görüşürüz yine kendinize iyi bakın esranın güzel haberlerini alırız inşallah
kızlaaarrr,çok merak ettiniz biliyorum, hemen güzel haberleri vereyimm;
cuma sabahı saat 8:00de zeynep lal kollarımda olacak teyzeleriihihoyyythihoyyythihoyyyt
kesinleşince blacke msj attım ama numarayı yanlış vermiş zillli :umursamaz:
sonra da o beni aradı ama ben o olduğunu bilmiyordum,izmir numarasını görünce bizimkiler sandım reddettim sonra ararım diye,kayınvalidemdeydik,kalabalık ve gürültülüydü çünkü ortam..
az önce konuştuk,ancak çözdük karmaşayı:)) iki heyecanlı olunca karışıklık olmuşkaydirigubbakcemile3
yarın sabaha ameliyathaneden randevumu bile almış doktorum ama zeynomun kalp atışları gayet iyiydi bugun o yüzden cumaya erteledi..
kuzum geliyorrr yaa,içim kıpır kıpırrr:sm_cool::sm_cool::sm_cool:
cuma sabahı saat 8:00de zeynep lal kollarımda olacak teyzeleriihihoyyythihoyyythihoyyyt
sonra da o beni aradı ama ben o olduğunu bilmiyordum,izmir numarasını görünce bizimkiler sandım reddettim sonra ararım diye,kayınvalidemdeydik,kalabalık ve gürültülüydü çünkü ortam..
az önce konuştuk,ancak çözdük karmaşayı:)) iki heyecanlı olunca karışıklık olmuşkaydirigubbakcemile3
yarın sabaha ameliyathaneden randevumu bile almış doktorum ama zeynomun kalp atışları gayet iyiydi bugun o yüzden cumaya erteledi..
ohaoldumsmile ohaoldumsmile ohaoldumsmile Canımmmmmm Çoook sevindim hayırlı uğurlu olsunnnnn inşallahhh sorunsuz atlatırsınız ikinizdeee :Saruboceq: :Saruboceq: benimde buğün alttan alttan sancılarım var çok korkuyorum benim kızda bi sübriz yaparmı diye bakarsın senle beraber bende girerim eyvahedigeldismile eyvahedigeldismile
pamiğimm,çok teşekkür ederimmopuyorumnanaktan
zamanında darısı başına olsun:Saruboceq:
aman otursun yerinde küçük cadı,daha zamanı var..
sen de aklına getirme canım doğumu,annem beni istiyor diyip gelmeye kalkmasınnkaydirigubbakcemile3
içerde ne kadar kalırsa o kadar iyi,keşke benimki de kalabilseydi ama onun sağlığı için erken doğmak zorunda..
yaaa sorma canımmmm aşşağıdan aşşağıdan sancıları var korkuyorummmm buğün doktoru arasammı aramasammı azcık yürüyim sancı giriyr sanki bıçak saplanır gibi 36ya girseydim bu kadar korkmıcaktımda 35deyim daha bir haftası var zillinin dursun durduğu yerde kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 yarına randcevü alıcam bakalım ne dicek doktyor yengem yeni doğum yaptı kasıklarda sancın olmadıkça korkma dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?