2010 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

canım son haftalarda olağan dışı olduğunu düşündüğün durumlarda doktorunu aramak en güvenli yol..
yarın gidecek misin yoksa gitmek için başka bi güne randevu mu alacaksın?

yarın mutlaka gözükmem lazım doktora buğün hastaneyi aradım ama alamadım randevü yarın erkenden denicem akşama doğruda olsa acil dicem alıcam randevü çocuk
aşşaıyada düştü zatn doğru dürüst yürüyemiyorum durum biraz vahim gibi benim ama inşallah bişe çıkmaz eyvahedigeldismile eyvahedigeldismile

canım cok sevındım herşeyın hayırlısı ne guzel bak bebegıne kavuşacaksınnndelikafadulden

selam kızlar bende koşa koşa eve geldim evet esracım bana mesaj atmıs ama ben saf heycanla yanlıs numara vermişim ayyy nasıl saflık ettim

hatta tüm elime gecen tellerden aradım inadına da annemim ucagı 1 saat rötar yapınca nete de giremedim

beni neyse deyip gecelimmm gecemizin haftamızın hatta topiğimizin kahramanı ve ilki Zeynep Lal'ime gelelimmmmmmmmm

zilliyi nasıl merak ettik bugun eminim ki çok nasipli çok şanslı bir kız olacak bahtı güzel olacak ve mübarek günde gelecek annesinin kucagına..

akıllı felsefik kızım o benimm

Esracım Allah sağlıkla kucağına versin canım sayılı gün artık cooookkk şanslısın çoookkkk
:)

gecmiş olsun canım cocuk aşagıya dustu demışsın ya anlayamadım kafası aşagıdamı bebegının yukarıdamı yoksa?

iyi düşün canımm,inşallah bişicik yoktur:Saruboceq:
canım cok sevındım herşeyın hayırlısı ne guzel bak bebegıne kavuşacaksınnndelikafadulden
çok teşekkürler canım,darısı zamanı gelince başınaaopuyorumnanaktan

canımın içi,saflık değil kii,heyecandan karışıklık oldu,ben de salaklık etmeseydim sonraki aramaları açsaydım:kedi:
zeynoma gelince inşallah dediğin gibi nasipli,şanslı olur,bahtı güzel olur:Saruboceq:
darısı seninle berramızın başına,sağlıkla ve en doğru zamanda inşallah:Saruboceq:
olumunekankayizsmileolumunekankayizsmileolumunekankayizsmileolumunekankayizsmileolumunekankayizsmileolumunekankayizsmileolumunekankayizsmileolumunekankayizsmile

slm arkadaşlar bende temmuz annesi olucam inş. sizi takip ettimde doğuma sayılı gün , gün alanlar, doğuranlar okudukça çok heycanlanıyorum çok mutlu oluyorum sizin adınıza benide heycan kaplıyo:):):)

canıııımmmmmolumunekankayizsmile çok merak ettim seni yaa ama çok şükür haberler iidelikafadulden zeynom bikaçgün daha göbişinde olucak demek süper:teytey: hem annenlerde yetişmiş olucak daha ne olsun dimi amahihoyyyt
biraz daha haber gelmese bide black de doğumamı aldılar yoksa deyince tolga beyi aricaktım az kalsınkaydirigubbakcemile3

sılam hala mertın yaptıklarınımı temızlıyorsun kıyamam yaaaa cok guldum mertın yaptıklarına gizli kahramanımızın fotosunuda gördükkkalkisalkisalkis

canım benimmm net kankammmm :))))))))))))))

amin ccanım allah tüm yavrularımızın bahtını sağlıgını güzel etsinnnnn

teldeydim kayınvaldem aradı tam yarım saat konustuk aman bi tatlıydı bi tatlıydı sasırdımmmmmmm :içelim:

opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
olumunekankayizsmile
evet son bikaç gün daha göbişimi yırtmaya çalışacak zeynokaydirigubbakcemile3
annemler de koştur koştur olmadan gelecek,hatta demin konuştum çrş gelelim dediler,takılın dedim:))
yalnız tolga beyi arama fikrine bayıldım,helal olsun,habersiz kalmayız diyorsunalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis

doğru zamanda gelsin tüm bebişlerimiz innşallahhh:Saruboceq:

allahım bu ne güzel bi heyecann,dileyen herkese nasip etsin rabbim:Saruboceq:

net kankam olumunekankayizsmile :roflol::roflol::roflol:
çok iyiydialkisalkisalkis

kaynanana sorsaydın ne içmiş:roflol:
hayır ne içtiyse bi iki tanker sipariş edecektim benimki için:roflol:

canım o kadar korktum ki anlatamam düşün ben saf teli yanlıs vermişim yoksa dedim kesin arardı beni

hadi saat 5,:30 a kadar bekledim ama nasıl beklemek havaalanındayız annemii 6 da gelcek ucak 7 de mi ne indi.

telefonum yanımda yok abimin telefonundan internete girdim facebooktan mesajlarıma girdim esranın numarasını aldım abmden aradım 2-3 defa acan yok 1 inde de mesgule attı

sonra eve geldim koşa koşa anneme sen bekle geliom dedim hemen bi daha aradım gene cevap yok bu sefer ben akıllı izmirden aradıgımı anlasın die ev nosundan aradım be salak hatun kızın maaile izmirli beni nerden anlıcak onuda mesgule attı mı

sonra eşimden aradım gene cvp yok

bu sefer ben bayan panik basladım kurmaya

size hemen msj attım sonra annemleri yemeğe çıkardık
o sırada sag olsun esra aradı ama kızla tam kafamı verip iki muhabbet edemedim çünkü eşim sağ olsun abimle bir başladılar bizde topik kurcaz babalar topiği yok yok saglam akıllı degıl bunlar dıe bır alay ettiler abımde beni kıskırtıyo doğum var mı die onlara el kol hareketi yapmaktan esrayla tam konusamadım

eşimde sağ olsun ver telefonu dedikce uzattı ay öldüm bugun :))))))))))

iyi haberlerle gelme cok sevindim esra insallah bebegini hic bi sorun olmadan sagsalim kucagina alirsin.

kızlar benim cadı bugün 2 3 metre kadar desteksiz yürüdü ayyyyyyyyyyyyy çok tuhaf oldum onların büyüdüğünü görmek duygulandırıyo beni görseniz minik minik adım atıyo darısı sizeopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanolumunekankayizsmileolumunekankayizsmileolumunekankayizsmileolumunekankayizsmileolumunekankayizsmile

bana bane bizde net kankayız:umursamaz::umursamaz::umursamaz::umursamaz::umursamaz::umursamaz::umursamaz::umursamaz:aklinialirimsmileaklinialirimsmileaklinialirimsmileaklinialirimsmileaklinialirimsmileaklinialirimsmile

vallahi ya dicektimki hayırdır tolga bey biz esrayı doğum tarihini belirlemeye diye göndermiştik doğurtun diye değil:roflol:
amin canımm allahım herkese zamanında sağlıklı ve kolay doğumlar nasip etsin:Saruboceq:

slm arkadaşlar bende temmuz annesi olucam inş. sizi takip ettimde doğuma sayılı gün , gün alanlar, doğuranlar okudukça çok heycanlanıyorum çok mutlu oluyorum sizin adınıza benide heycan kaplıyo:):):)

canım hoş geldin kendi cenemden sana cvp yazamadım
haziran geliyor emin ol temmuzda cabucak gelicek allah cümlemizin bebişlerini sağlıkla kucagına almayı nasip etsinnnnnn

ay ne bileyim tam 24 dk konustu benle şok şok şok
istanbula alış verişe gitcekmiş ne istiyon falan dedi bende saydım :))) yüzsüzlük edip alsın walla
gelirim ben sana yardım ederim falan dedi torunum için duvarı yıktırdım salonu buyuttum mevlut iin falan dediiiiii ayyyyyy ne içti acaba :))) sorsam mı ne

ayy kıyamam inşallah salına salına yürüdüğü haberlerini de verirsin bizlere canım ya darısı basımızaaaaaaa

alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis

bu arada yesica gene kayıp bakkkkkkk bi işi vardı bugun onun demi

canım ya kıyamam baya maceralı geçmiş seninde günün olur böle şeylerkaydirigubbakcemile3 neyseki sonu güzel bitti:dance:

yesica kocasının izinli olduğu günleri boş bırakmıyo cadı yine gezmeye gitmişlerdir:icecream::icecream:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…