sabahın köründen günaydıınnnnopuyorumnanaktan
6:45te zımba gibi uyandım,evde herkes uyuyor tabi haliyle:))
allahım, son 24 saathihoyyythihoyyythihoyyyt
kızlar bu heyecan başka birşeye benzemiyor:) yarın sabah bu saatlerde ameliyathanede olcam,kızımı kucaklamaya dakikalar kalmış olacak:asigim:
yesicamm,bugun randevu günün bak unutmasempatiksalakcinni
güzel haberlerle gel inşallahhh:Saruboceq:
bakarsın dönüverir oğluşumuz:)
çok seviyorum hepiniziiiiiopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
bende doktordan geldimkordonu dolamışız 2 tur
kızlar,geçmişi okumadan hemen yazıyorum,sılamın haberi günün en güzel haberi oldu,inşallah herkes iyidir..
annemler yolda 1 saate kadar burda olurlar,sabahtan beri nasıl bekliyorum
kuaföre gittim,manikürümü pedikürümü yaptırdım,yarın da fönümü çektiririmbayanssulusmile
kuafördeyken görümcem aradı illa gelcez diye,ayy dünya kadar işim vardı,annemler gelmeden kendi işlerimi halledeyim diyordum,söyledim de kuaförde işim var diye ama yokkkk,illa zeynomun odasını görceklermiş!!! sanki oda kaçıyor!! eşimi aradım salya sümük,benim işlerim var illa gelcez dediler diye ama nasıl söyleniyorum!! acaip gıcık oldum,''nasıl bi yüzsüzlük bu'' söylediğim en kibar cümleydi siz düşünün:))
neyse kaynanamlar görümcemler falan geldiler,ama ben koşturmaktan telef oldum onlar gelene kadar işlerimi yapcam diye.. valla hiiç derdim değil bi kahve yapar yollarım dedim,yolda aradılar çayın yanına bişiler alıyoruz istediğin bişi var mı diye!! çay yapacağımı ne bildilerse:)))
car car bi gürültü patırtıydı,1,5 saattte saniyeler ömür geldi,az önce gittiler!!
anı konusunda sıkıntıları olduğundan aynı hikayeleri 150000.kez dinledim bay geldi!!
2 yaşında bi de oğlan var,nasıl şeker ama acaip yaramaz,soluğu kızımın odasında alıyor,görümcemin kocası çok incedir,sürekli takipteydi garibim,ötekilere kalsa çocuk karıştırsın heryeri!!!!!!
ayy dolmuşum,size yazınca hafifledimm:)))
işin ilginci canım cicim yapıyorlar,bense diş biliyorum,fırsat kolluyorum laf sokmak için:))))))
baktım görümcem ev terlikleriyle odaya girdi,ayyy dedim çıkar terlikleri:)))))) balkona çıktığımız terlikle odada ne işi var ama:))
eşimin hatrı bile onları sevmeme yetmiyor,sürekli dua ediyorum allahım içime bi sevgi ver onlara karşı diye:))))
neyse bende son durumlar böyle,sizi biraz ihmal edicem malum bizimkiler geliyor..
çok kaynatmayın..
fırsat buldukça uğrarımmopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
hepinizi çok seviyorummm
sabahın köründen günaydıınnnnopuyorumnanaktan
kızlar bu heyecan başka birşeye benzemiyor:) yarın sabah bu saatlerde ameliyathanede olcam,kızımı kucaklamaya dakikalar kalmış olacak:asigim:
benim ikizlerime arkadaş mı geliyor canım dualarımız seninle sağlıkla alman dileğiyle bebeğini:1hug:sabahın köründen günaydıınnnnopuyorumnanaktan
canım herşey güzel olucak,herşey yoluna gidecek inşallah..dualarımız seninle,şimdiden hayırlı doğumlar:lepi:
ayyy ne güzel az kaldı hatta 24 saatten az desene...darısı başımıza....kız senle bir bende heyecanı tavan yapıyorum valla..sağlıkla kavuş yavruna...eve gelincede hemen yaz bize...
delikafadulden aman yarabbiiiiii!!!
doğuma mı gidiyosuuun!!!
Allah yardımcın olsun canım.. gönlünden geçenden güzel doğum hikayen olur da okuruz inşallahhihoyyyt
günaydın kızlar .
esracım senın kadar heyecanlandım sımdı bende iletini okuyunca.İnş yarın bu vakitler senin ve bebişin için cok guzel gecer de bebeğını kucagına saglıkla alırsın canım dualarım senınle olacak
benim ikizlerime arkadaş mı geliyor canım dualarımız seninle sağlıkla alman dileğiyle bebeğini:1hug:
günaydınnnnnnnn
sılacım gün almışsın canım hadi inşallah kolay bi doğum olur canımmm
esraaa allah yardımcın olsun canımmm nasıl heyecanlısındır kimbilirrrr
aminn canlarım, hepinizden allah razı olsun.. dualarınız sayesinde çook güzel olacak herşey inşallah:asigim:
zeynomu sağlıcakla kucağıma alayım,biraz toparlanayım black'i arayıp haberdar ederim,o da sizlere verir son dakika bilgileriniolumunekankayizsmile
bu topik sayesinde yatmak zorunda olmak bile koymadı,
günün nasıl geçtiğini anlayamadım haziranın güzel anneleri sayesindeopuyorumnanaktan
buradaki pozitif enerji hep iyi geldi..geç bir araya gelebildik ama birbirimize destek olduk,
üzüntümüze üzüldük,sevincimize sevindik..birimiz doktora gitsek,hepimiz yüreğimiz ağzımızda dualarla bekledik..
inanıyorum çook uzun yıllar sürecek dostluklar kurduk..
herkesi çooook seviyorum ama aranızda benim için çook özel yer edinenler oldu..yüzünü görmeden can dediklerim oldu..
ayyy veda konuşması gibi oldu bee,hemen son veriyorum delikafadulden -tatlicadiarzu-lülülülülülü
bundan sonra size bilmişlik yapmak üzere gelcem topiğe onu bildireyim dedimdi:roflol:
aminn canlarım, hepinizden allah razı olsun.. dualarınız sayesinde çook güzel olacak herşey inşallah:asigim:
zeynomu sağlıcakla kucağıma alayım,biraz toparlanayım black'i arayıp haberdar ederim,o da sizlere verir son dakika bilgileriniolumunekankayizsmile
bu topik sayesinde yatmak zorunda olmak bile koymadı,
günün nasıl geçtiğini anlayamadım haziranın güzel anneleri sayesindeopuyorumnanaktan
buradaki pozitif enerji hep iyi geldi..geç bir araya gelebildik ama birbirimize destek olduk,
üzüntümüze üzüldük,sevincimize sevindik..birimiz doktora gitsek,hepimiz yüreğimiz ağzımızda dualarla bekledik..
inanıyorum çook uzun yıllar sürecek dostluklar kurduk..
herkesi çooook seviyorum ama aranızda benim için çook özel yer edinenler oldu..yüzünü görmeden can dediklerim oldu..
ayyy veda konuşması gibi oldu bee,hemen son veriyorum delikafadulden -tatlicadiarzu-lülülülülülü
bundan sonra size bilmişlik yapmak üzere gelcem topiğe onu bildireyim dedimdi:roflol:
slm kıslar bende yarın doktorumdan randevu aldım bakalım biszim bebiş ne alemde inşallah dönmüştür esrada yarın bebişini kucağına alacak sonra sılacığım sıra sende peki sonra kim yapıyor doğumu
günaydınnnnnnnn
sılacım gün almışsın canım hadi inşallah kolay bi doğum olur canımmm
herkese selammmmmmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?