2010 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

ayyy ne güzel az kaldı hatta 24 saatten az desene...darısı başımıza....kız senle bir bende heyecanı tavan yapıyorum valla..sağlıkla kavuş yavruna...eve gelincede hemen yaz bize...

doğum tarihi alanların hepsine hayırlı doğumlar diliyorum!!!

bende doktordan geldim kordonu dolamışız 2 tur

sıpaya bak ya... 2 tur dolamış hem de...
hayırlısı olsun canım. ferah tut içini...

ay bu insanların düşüncesizlikleri beni delirtiyo!!!! yardımcı olmayacaksan gölge etme diy mi ama!!

delikafadulden aman yarabbiiiiii!!!
doğuma mı gidiyosuuun!!!
Allah yardımcın olsun canım.. gönlünden geçenden güzel doğum hikayen olur da okuruz inşallahhihoyyyt

Son düzenleme:
günaydın kızlar .

esracım senın kadar heyecanlandım sımdı bende iletini okuyunca.İnş yarın bu vakitler senin ve bebişin için cok guzel gecer de bebeğını kucagına saglıkla alırsın canım dualarım senınle olacak

benim ikizlerime arkadaş mı geliyor canım dualarımız seninle sağlıkla alman dileğiyle bebeğini:1hug:

günaydınnnnnnnn

sılacım gün almışsın canım hadi inşallah kolay bi doğum olur canımmm

esraaa allah yardımcın olsun canımmm nasıl heyecanlısındır kimbilirrrr

esssraaa kullanıcısından alıntı
sabahın köründen günaydıınnnn
6:45te zımba gibi uyandım,evde herkes uyuyor tabi haliyle:))

allahım, son 24 saat

kızlar bu heyecan başka birşeye benzemiyor:) yarın sabah bu saatlerde ameliyathanede olcam,kızımı kucaklamaya dakikalar kalmış olacak

yesicamm,bugun randevu günün bak unutma
güzel haberlerle gel inşallahhh
bakarsın dönüverir oğluşumuz:)

çok seviyorum hepiniziiiiiopuyor umnanaktan

benim ikizlerime arkadaş mı geliyor canım dualarımız seninle sağlıkla alman dileğiyle bebeğini

canım benim şimdiden kutlarım rabbim sağlıklı bir şekilde kucağına verir inşallah. yarını dört gözle bekleyeceğim minik mercimeğini :)))))

esracım erkencisinayyyyyyy heyecandan uyunurmu kız az kaldı kızını kucağına almana sağlıkla kucağına al ve bir ömür boyu ayırmasın rabbim sizi

ayyyy bizim yarına kontrolümüz var ama henüz gün vermez heraldde

canım herşey güzel olucak,herşey yoluna gidecek inşallah..dualarımız seninle,şimdiden hayırlı doğumlar:lepi:

ayyy ne güzel az kaldı hatta 24 saatten az desene...darısı başımıza....kız senle bir bende heyecanı tavan yapıyorum valla..sağlıkla kavuş yavruna...eve gelincede hemen yaz bize...

delikafadulden aman yarabbiiiiii!!!
doğuma mı gidiyosuuun!!!
Allah yardımcın olsun canım.. gönlünden geçenden güzel doğum hikayen olur da okuruz inşallahhihoyyyt

benim ikizlerime arkadaş mı geliyor canım dualarımız seninle sağlıkla alman dileğiyle bebeğini:1hug:

günaydınnnnnnnn

sılacım gün almışsın canım hadi inşallah kolay bi doğum olur canımmm

esraaa allah yardımcın olsun canımmm nasıl heyecanlısındır kimbilirrrr

aminn canlarım, hepinizden allah razı olsun.. dualarınız sayesinde çook güzel olacak herşey inşallah:asigim:
zeynomu sağlıcakla kucağıma alayım,biraz toparlanayım black'i arayıp haberdar ederim,o da sizlere verir son dakika bilgileriniolumunekankayizsmile

bu topik sayesinde yatmak zorunda olmak bile koymadı,
günün nasıl geçtiğini anlayamadım haziranın güzel anneleri sayesindeopuyorumnanaktan
buradaki pozitif enerji hep iyi geldi..geç bir araya gelebildik ama birbirimize destek olduk,
üzüntümüze üzüldük,sevincimize sevindik..birimiz doktora gitsek,hepimiz yüreğimiz ağzımızda dualarla bekledik..
inanıyorum çook uzun yıllar sürecek dostluklar kurduk..
herkesi çooook seviyorum ama aranızda benim için çook özel yer edinenler oldu..yüzünü görmeden can dediklerim oldu..

ayyy veda konuşması gibi oldu bee,hemen son veriyorum delikafadulden -tatlicadiarzu-lülülülülülü

bundan sonra size bilmişlik yapmak üzere gelcem topiğe onu bildireyim dedimdi:roflol:

öye bir heyecan sardı ki anlatamam..
görsen şimdi halimi başımı okşarsın:çok üzgünüm:
dağılan topiğe taptaze kan getirdik. 3-5 kişiydik. bak şimdi kocaman bir aile olduk.
öyle bir toplandık ki ben bile şaşırıyorum. emeğin çook canım.
moral depomuz, enerji kaynağımız, altın kalpli dostumuz.
emin ol bazılarımız senin kadar heyecanlıdır. kendimden biliyorum. kaydirigubbakcemile3
allahın izniyle yarın senden alacağımız güzel haber de bizim gücümüze güç katacak.
dualarımız seninle.. allah bu kadar annenin ve meleklerinin dualarını geri çevirmez. amin :Saruboceq:

hadi bakalım zeynep lal kucaklarımızı açtık tüm kalbimizle sevgimizle seni bekliyoruz.. :asigim: :asigim:

Esram sen bizi aglatmak icin ugrasiyon sanirim al iste sayende salya sumuk oldumsenağlama
Canim öyle guzel yazmissin ki duygularimizi bizi bize anlatmissin resmen.Ayni guzel duygular,dostluk ve sevgi hepsi bende de var canim sizlere karsi.
Eskiden aklima gelmeyen pc simdiuyanir uyanmaz kahvaltidan sonra ilk isim oluyo.Insallah bebislerimiz dunyaya geldikten sonrada bu dostlugumuz hic bitmeden devam edicek hatta biz senle akraba bile olucaz hele bi dogsun su yaramazlardaa olumunekankayizsmile

Bizi cok merakta birakma emi canim hemen guzel haberlerini yolla bize beni ne bu gece uyku tutar nede sabaha seninle bir bende sabahlicam belkide ayri yerlerde olmamiz hic farketmez gonullerimiz bir sen orda heycandan duramazken ben burda nasi uyuyim zatiiaklinialirimsmile

Bugun insallah ugradiginda tekrar gorusuruz canim gorusemezsek sana cok kolay acisiz agrisiz bi dogum diliyorum canimm .He unutmadan zeynebimi bi kere benim icin bi kerede erenim icin öp olur mu opuyorumnanaktan

slm kıslar bende yarın doktorumdan randevu aldım bakalım biszim bebiş ne alemde inşallah dönmüştür esrada yarın bebişini kucağına alacak sonra sılacığım sıra sende peki sonra kim yapıyor doğumu

Hosgeldin canim a.s.

Insallah yarina eren efemizden guzel haberler getirirsin canim bize.Yarina da dönmemis olursa senin de doktorun sezeryan deme ihtimali var dimi ayy insallah donmustur canim ya oglusun 2 normal dogumdan sonra sezeryan yapmak zor olur senin icinn bilmiyorumkismile

Canim sezeryan dogum yapicak herkesin bu haftaya belli olucak insallah tarihleri bu hafta normal dogum yapicaklar haricinde herkes getirir artik dogum tarihlerini benimle ayni gun yapma ihtimali bile olanlar var bakalim hayirlisi artik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…