sezeryan öncesi yapsanda çıktıktan sonra kanaman azalınca şöyle akşama doğru ılık bir banyo harika olur doğum pisliklerimiz gider :))
esraa sen hala bayılmadınmı heycandan şurda saatler kaldı :))
Herkese merhaba... ıyısınızdır umarım.. Esra ne zaman dogum???
Herkese merhaba... ıyısınızdır umarım.. Esra ne zaman dogum???
Ahhh canim benim ilk hamilelik oldugu ne kadar belli...
Sezeryan dogumda ilk gun ayaga kalkamiyosun ki canim birak dusu ayaginin ustune bile basamiyosun zaten sonda takili oluyo ilk gun ertesi gune sondayi cikarip ayaga öyle kaldiriyolar bilmiyorumkismile
Benim altima kanama bezi falan takmislar ameliyattan sonra hic biseyden haberim yok tabi narkozdan ertesi gun anca tam olarak gelebildim kendime kafamçokkarıştı
Simdi ev kalabalik onlarla ugrasirken zaman gecer ama hele bi gece olsun herkes yatana yatsin besikte sallasalar gene uyuyamaz kesinn kaydirigubbakcemile3
Olmadi beraber sabahlariz esramm merak etme sennn olumunekankayizsmile
tecrübeli anneler nasıl belli :) sondayıda acayip düşünüyorum allaha şükür çatı muayenesinden yırttımda sonda ile lavman varmış onları ne yapacam((
tecrübeli anneler nasıl belli :) sondayıda acayip düşünüyorum allaha şükür çatı muayenesinden yırttımda sonda ile lavman varmış onları ne yapacam((
oooohhhh fönler makyajlar sükse de yaparmışlar sositososito
kısmetse normal doğum yapanlar kan ter içinde çıkıcaz fotolarda aklinialirimsmile
normalden sora duş falan alınıyo mu ya hastahanede
Canim denizlilimisin ?
Ben dogma buyume denizliliyim.
Ama simdi Almanyada yasiyorum evlenip buraya geldimm
ayyyyyyyyy bana sonda lavman dan bahsetme ayyyyyyyyakannehirakannehirakannehirakannehirakannehirakannehirakannehir
Lavman ne canimm nasi bisey tarif etsene bilmiyorumkismile
Ben almanyada oldugum icin bazi turkce kelimelerin anlamlarini bilmiyorum ya hicsempatiksalakcinni
canım aynı şeyi yapma bence bebeğe bişey olmasın kızarlar önce bunu doktoruna sor derim yapmadan öncebana bir kere ameliyata lavman yapılacaktı allahtan ben ameliyat sonrası vc sorunu olmasın diye kendim evde kaşık kaşık kabızlık şurubu içtim gece
sabah önlüğü giydiridiler lavmanı koymuş getirmişler bişeye bende ilk kez görüyorum bu ne dedim anlattılar yok yaptırmam ben şurup içtim gerek yok temizim diyorum :))
sonra ameliyathaneyi aradılar şurubun adını vediler şu saatte şu kadar içmiş diye lavmandan daha etkili bişey yapmış gerek yok diye vazgeçtiler
şimdi gene aynı taktiği yapacam sonda içinde artık yalvaracam narkozluyken takın diye
Lavman ne canimm nasi bisey tarif etsene bilmiyorumkismile
Ben almanyada oldugum icin bazi turkce kelimelerin anlamlarini bilmiyorum ya hicsempatiksalakcinni
canım aynı şeyi yapma bence bebeğe bişey olmasın kızarlar önce bunu doktoruna sor derim yapmadan önce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?