2010 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

sezeryan öncesi yapsanda çıktıktan sonra kanaman azalınca şöyle akşama doğru ılık bir banyo harika olur doğum pisliklerimiz gider :))

Ahhh canim benim ilk hamilelik oldugu ne kadar belli...
Sezeryan dogumda ilk gun ayaga kalkamiyosun ki canim birak dusu ayaginin ustune bile basamiyosun zaten sonda takili oluyo ilk gun ertesi gune sondayi cikarip ayaga öyle kaldiriyolar bilmiyorumkismile
Benim altima kanama bezi falan takmislar ameliyattan sonra hic biseyden haberim yok tabi narkozdan ertesi gun anca tam olarak gelebildim kendime kafamçokkarıştı

esraa sen hala bayılmadınmı heycandan şurda saatler kaldı :))

Simdi ev kalabalik onlarla ugrasirken zaman gecer ama hele bi gece olsun herkes yatana yatsin besikte sallasalar gene uyuyamaz kesinn kaydirigubbakcemile3
Olmadi beraber sabahlariz esramm merak etme sennn olumunekankayizsmile

esracım Allah kolay doğum nasip etsin inşallah canım..ağrısız sızısız uyanrsın.

tecrübeli anneler nasıl belli :) sondayıda acayip düşünüyorum allaha şükür çatı muayenesinden yırttımda sonda ile lavman varmış onları ne yapacam ((

Simdi ev kalabalik onlarla ugrasirken zaman gecer ama hele bi gece olsun herkes yatana yatsin besikte sallasalar gene uyuyamaz kesinn kaydirigubbakcemile3
Olmadi beraber sabahlariz esramm merak etme sennn olumunekankayizsmile

ne güzel heycan verici bişey zaman geçsede bir an önce bizde yaşasak

tecrübeli anneler nasıl belli :) sondayıda acayip düşünüyorum allaha şükür çatı muayenesinden yırttımda sonda ile lavman varmış onları ne yapacam ((

ayyyyyyyyy bana sonda lavman dan bahsetme ayyyyyyyyakannehirakannehirakannehirakannehirakannehirakannehirakannehir

oooohhhh fönler makyajlar sükse de yaparmışlar sositososito
kısmetse normal doğum yapanlar kan ter içinde çıkıcaz fotolarda aklinialirimsmile
normalden sora duş falan alınıyo mu ya hastahanede

Lavman ne canimm nasi bisey tarif etsene bilmiyorumkismile
Ben almanyada oldugum icin bazi turkce kelimelerin anlamlarini bilmiyorum ya hicsempatiksalakcinni

oooohhhh fönler makyajlar sükse de yaparmışlar sositososito
kısmetse normal doğum yapanlar kan ter içinde çıkıcaz fotolarda aklinialirimsmile
normalden sora duş falan alınıyo mu ya hastahanede

Keske bende normal dogum yapabilsemde kan ter icinde ciksam valla fotolarda.
Canim normal dogumdan sonra hemen ayaga kalk gezin ortalikta makyajinida yaparsin dusunu da alirsin.
Ama sezeryandan sonra 1 gun yataga mahkumsun zatenn ohaoldumsmile

Canim denizlilimisin ?
Ben dogma buyume denizliliyim.
Ama simdi Almanyada yasiyorum evlenip buraya geldimm

HOSBULDUK CANIM... vereliniortak COK ONCE KONUSMUSTUK SENINLE SANKI CANIM HATIRLIYORUM.. BEN 2,5 YILDIR DENIZLIDE YASIYORUM MERKEZDE IS ICIN IZMIRDEN BURAYA TASINMAK ZORUNDA KALDIK.. ESRA NEDEN BU KADAR ERKEN OLUYOR SEZERYAN?? ALLAH SAGSALIM BEBEGINE KAVUSTURMAYI NASIP ETSIN INSALLAH.. NE KADAR GUZEL DEMEK SAYILI SAATLER BANA BILE HEYECAN BASTI SIMDI :asigim:

ayyyyyyyyy bana sonda lavman dan bahsetme ayyyyyyyyakannehirakannehirakannehirakannehirakannehirakannehirakannehir

bana bir kere ameliyata lavman yapılacaktı allahtan ben ameliyat sonrası vc sorunu olmasın diye kendim evde kaşık kaşık kabızlık şurubu içtim gece

sabah önlüğü giydiridiler lavmanı koymuş getirmişler bişeye bende ilk kez görüyorum bu ne dedim anlattılar yok yaptırmam ben şurup içtim gerek yok temizim diyorum :))

sonra ameliyathaneyi aradılar şurubun adını vediler şu saatte şu kadar içmiş diye lavmandan daha etkili bişey yapmış gerek yok diye vazgeçtiler

şimdi gene aynı taktiği yapacam sonda içinde artık yalvaracam narkozluyken takın diye

Ben almanyada oldugum icin bazi turkce kelimelerin anlamlarini bilmiyorum ya hicsempatiksalakcinni

sılam doğumdan önce bağırsakları boşalttırıyolar yani o bölgeye tutup içine bişey salıyolar içeriyi boşaltıyolar fena bişey uyuzlar bende yaptılar kızım karnımdan çıkıcağına ağzımdan çıkıcaktı çok korktu yavrum nasıl kötü oldum resmen ağzıma doğru fırladıbilmiyorumkismilebilmiyorumkismilebilmiyorumkismilebilmiyorumkismilebilmiyorumkismilebilmiyorumkismilebilmiyorumkismile

canım aynı şeyi yapma bence bebeğe bişey olmasın kızarlar önce bunu doktoruna sor derim yapmadan önce

afedersin makattan ince hortum gibi bişeyle ilaç verip bağırsaklarını boşlatıyorlar inşallah kaba saba yazmamaışımdır :)

canım aynı şeyi yapma bence bebeğe bişey olmasın kızarlar önce bunu doktoruna sor derim yapmadan önce

evet canım hamileler için kabızlık şurubu varsa dr la görüşüp içecem adamda valla hamileyken benle uğraşmaktan bıktı son dakka golünüde bu soruyla atacam ona :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…