2010 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Tamam canim hatirladim bende seniiolumunekankayizsmile
Esranin suyu az ve bebeginin boynuna kordon dolanmis canim o yuzden bebek tehlikeye girmeden alinmasi gerekiyomus

Canim yapma bidaha bence bebege zarari falan olur Allah korusunn bilmiyorumkismile
Sonda da aci cok olmuyo sanirim pek acitmiyolar korkma bencee aklinialirimsmile

afedersin makattan ince hortum gibi bişeyle ilaç verip bağırsaklarını boşlatıyorlar inşallah kaba saba yazmamaışımdır :)

Bizim burda öyle bisey yapmiyolar sanirim.Arkadasim anlatti bana bi gun geceden hap veriyolarmis mide bosaltmak icin sonrasindada hic bisey yemiyomussunn guclubacismile
Yani insallah olmucak o dediginiz sey bana :lepi:

ne güzelmiş ordaki uygulama yok bizi kurbanlık koyun gibi hazırlıyor (

kızlar ya mide eşkimesi olan varmı bende hala mide eşkimeleri son sürat devam çok kötü bişey ya

Bende özellikle geceleri dayanilmayacak kadar cok oluyo canim 2 haftadir böyleyimmm boshayallersmile

ne güzelmiş ordaki uygulama yok bizi kurbanlık koyun gibi hazırlıyor (
Dogumdan 1 gun öncesi icin hastane randevu verdi canim tum tahliller falan olucakmis.
Ayrica dogum icin ne gerekiyosa anlatcaklar o zamann bende basla dogum yapanlardan duydugum kadar biliyorum iste bilmiyorumkismile
Ilk dogumum supriz sezeryan olunca bisey anlamadim bunda bende sezeryan öncesi konusunda acemi sayilirim ayrica ilki geneldi acil oldugu icin bu epidurel olucak insallah bakalim farki olucak mii CADIARZU

epidural buda ilk tecrüben olacak bile denilebilir aslında çok güzel bişey ama ben penik olduğum için cesaret edemiyorum

Canlarim ben cikmak zorundayim esim uyandi ise gidicek birazdann
Esimi ise göndereyim gelirim yine öpüyorum sizlerii opuyorumnanaktan

burdada önce tahliler yapılıyor ama ameliyat hakkında genel bir bilgi veren yok dr un anlattıysa ne olacağını biliyorsun ama genel bir bilgilendirme yapılmalı hemşire tarafından

sadee gece 12 den sonra bişey yiiyp içmeden gel diyorlar o kadar

kızlar selam.. hayır dualarınızı almadan gitmek istemedim. şimdi hazırlanıyorum. kontrole gidiyos. sıla dedi ki bizim duamızı almadan gitme:) doğru da söyledi. dua edinde bu serseri dönmüş olsun:)

yesicacım canım hayırlısıyla güzel haberlerini al canım bebişinin gelince haberdar et bizi de inşallah dönmüştür kuzun canım dualarım seninlee

aman bu gacılar makyajdan söz etmişler insanın aklına mı gelir ya gerçi sezeryan olanlara olur da normal doğum sonrası düşünemiyorum ya palyaço olur ha insan delikafadulden

aman bu gacılar makyajdan söz etmişler insanın aklına mı gelir ya gerçi sezeryan olanlara olur da normal doğum sonrası düşünemiyorum ya palyaço olur ha insan delikafadulden

Asıl sezeryandan sonra zor olur canım .Normal doğumdaki sancılar doğum bitene kadar bittikten sonra herşey eskisi gibi ama sezeryanda ölemi herşey doğumdan sonra başlıyor kafamçokkarıştı bende ameliyat konusunda deneyimli biri olarak sölüyorum sezeryan olursam az çok neler yaşayacağımı tahmin ediyorum ama ama canım kızım için değer diyorum onu görünce hemen kendime gelirim heralde oyyyy yerim ben onun yanaklarınııı yaaa bu arada bende koydum makyaj aletlerimi doğum çanttama zemuszemus bayanssulusmile

valla ne bileyim pamik prenses şaştım kaldım ay dur daha doğurana kadar neler çıkacak bu topikten hergün b.şey icad olacak sempatiksalakcinni

valla ne bileyim pamik prenses şaştım kaldım ay dur daha doğurana kadar neler çıkacak bu topikten hergün b.şey icad olacak sempatiksalakcinni

Bu sonradan çıkan bi icat değilki tatlımm..Her zman vardı bu olay belki sen duymamışsındır.Doğum gerçekleştikten sonra anne saçlarını tarar kırmızı kurdalesi takılırrrr varsa yanında hafif nemlendirici filan sürülür ailecek ilk pozlar çekilir ben bebişime bile kurdale tarzı bişey aldım bi görsen çok şeker opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

ya çıkınca tamam canım o benimde aklımda bayanssulusmile ama doğuma girerken tuhaf geldi ya tabiki de çıkınca şöyle bi toparlancaz saç baş.....kocişimizi bebeğimizle güzel karşılayalım değilmi yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…