Tamam canim hatirladim bende seniiolumunekankayizsmileHOSBULDUK CANIM... vereliniortak COK ONCE KONUSMUSTUK SENINLE SANKI CANIM HATIRLIYORUM.. BEN 2,5 YILDIR DENIZLIDE YASIYORUM MERKEZDE IS ICIN IZMIRDEN BURAYA TASINMAK ZORUNDA KALDIK.. ESRA NEDEN BU KADAR ERKEN OLUYOR SEZERYAN?? ALLAH SAGSALIM BEBEGINE KAVUSTURMAYI NASIP ETSIN INSALLAH.. NE KADAR GUZEL DEMEK SAYILI SAATLER BANA BILE HEYECAN BASTI SIMDI :asigim:
Canim yapma bidaha bence bebege zarari falan olur Allah korusunn bilmiyorumkismilebana bir kere ameliyata lavman yapılacaktı allahtan ben ameliyat sonrası vc sorunu olmasın diye kendim evde kaşık kaşık kabızlık şurubu içtim gece sabah önlüğü giydiridiler lavmanı koymuş getirmişler bişeye bende ilk kez görüyorum bu ne dedim anlattılar yok yaptırmam ben şurup içtim gerek yok temizim diyorum :))
sonra ameliyathaneyi aradılar şurubun adını vediler şu saatte şu kadar içmiş diye lavmandan daha etkili bişey yapmış gerek yok diye vazgeçtiler
şimdi gene aynı taktiği yapacam sonda içinde artık yalvaracam narkozluyken takın diye
sılam doğumdan önce bağırsakları boşalttırıyolar yani o bölgeye tutup içine bişey salıyolar içeriyi boşaltıyolar fena bişey uyuzlar bende yaptılar kızım karnımdan çıkıcağına ağzımdan çıkıcaktı çok korktu yavrum nasıl kötü oldum resmen ağzıma doğru
afedersin makattan ince hortum gibi bişeyle ilaç verip bağırsaklarını boşlatıyorlar inşallah kaba saba yazmamaışımdır :)
kızlar ya mide eşkimesi olan varmı bende hala mide eşkimeleri son sürat devam çok kötü bişey ya
Tamam canim hatirladim bende seniiolumunekankayizsmile
Esranin suyu az ve bebeginin boynuna kordon dolanmis canim o yuzden bebek tehlikeye girmeden alinmasi gerekiyomus
Canim yapma bidaha bence bebege zarari falan olur Allah korusunn bilmiyorumkismile
Sonda da aci cok olmuyo sanirim pek acitmiyolar korkma bencee aklinialirimsmile
Bizim burda öyle bisey yapmiyolar sanirim.Arkadasim anlatti bana bi gun geceden hap veriyolarmis mide bosaltmak icin sonrasindada hic bisey yemiyomussunn guclubacismile
Yani insallah olmucak o dediginiz sey bana :lepi:
kızlar ya mide eşkimesi olan varmı bende hala mide eşkimeleri son sürat devam çok kötü bişey ya
Dogumdan 1 gun öncesi icin hastane randevu verdi canim tum tahliller falan olucakmis.ne güzelmiş ordaki uygulama yok bizi kurbanlık koyun gibi hazırlıyor(
Dogumdan 1 gun öncesi icin hastane randevu verdi canim tum tahliller falan olucakmis.
Ayrica dogum icin ne gerekiyosa anlatcaklar o zamann bende basla dogum yapanlardan duydugum kadar biliyorum iste bilmiyorumkismile
Ilk dogumum supriz sezeryan olunca bisey anlamadim bunda bende sezeryan öncesi konusunda acemi sayilirim ayrica ilki geneldi acil oldugu icin bu epidurel olucak insallah bakalim farki olucak mii CADIARZU
Tamam canim hatirladim bende seniiolumunekankayizsmile
Esranin suyu az ve bebeginin boynuna kordon dolanmis canim o yuzden bebek tehlikeye girmeden alinmasi gerekiyomus
ANLADIM CANIM.. ALLAH KURTARSIN :Saruboceq:
Dogumdan 1 gun öncesi icin hastane randevu verdi canim tum tahliller falan olucakmis.
Ayrica dogum icin ne gerekiyosa anlatcaklar o zamann bende basla dogum yapanlardan duydugum kadar biliyorum iste bilmiyorumkismile
Ilk dogumum supriz sezeryan olunca bisey anlamadim bunda bende sezeryan öncesi konusunda acemi sayilirim ayrica ilki geneldi acil oldugu icin bu epidurel olucak insallah bakalim farki olucak mii CADIARZU
yesicacım canım hayırlısıyla güzel haberlerini al canım bebişinin gelince haberdar et bizi de inşallah dönmüştür kuzun canım dualarım seninlee
aman bu gacılar makyajdan söz etmişler insanın aklına mı gelir ya gerçi sezeryan olanlara olur da normal doğum sonrası düşünemiyorum ya palyaço olur ha insan delikafadulden
valla ne bileyim pamik prenses şaştım kaldım ay dur daha doğurana kadar neler çıkacak bu topikten hergün b.şey icad olacak sempatiksalakcinni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?