ya çıkınca tamam canım o benimde aklımda bayanssulusmile ama doğuma girerken tuhaf geldi ya tabiki de çıkınca şöyle bi toparlancaz saç baş.....kocişimizi bebeğimizle güzel karşılayalım değilmi yani
Bende bilmiyodum böyle bi uygulama oldugunu dun doktor bir gun önce gelip kontrol,tahlil ve bilgilendirme yapilcak dedi.O yuzden dun sezeryanla ilgili hic bi bilgi vermedi kendisi sadece epidurel sezeryani tavsiye ederim dedi boshayallersmileburdada önce tahliler yapılıyor ama ameliyat hakkında genel bir bilgi veren yok dr un anlattıysa ne olacağını biliyorsun ama genel bir bilgilendirme yapılmalı hemşire tarafından sadee gece 12 den sonra bişey yiiyp içmeden gel diyorlar o kadar
kızlar selam.. hayır dualarınızı almadan gitmek istemedim. şimdi hazırlanıyorum. kontrole gidiyos. sıla dedi ki bizim duamızı almadan gitme:) doğru da söyledi. dua edinde bu serseri dönmüş olsun:)
Merhaba hanımlar, buradaki sayfalar o kadar hızlı ilerliyorki yetişebilene aşkolsun, e bende pek bi damdan düşer gibi geldiğimden aradaki bağlantıları kuramıyor pek bi sazanlaşıyorum, hatta bi önceki yazıma ne cevap verildi onu bile bulamadım şimdi. Neyse alışacağım artık hızınıza
ızninizle size bi sorum olacak, benim başından beri devam eden bir tansiyon sıkıntım var, hoş bu şimdiye kadar hep hastane ölçümlerinde yüksek seyreden beyaz önlük sendromu denen bir haldeydi, evdeki kendi ölçümlerimde maşallah hep normal seyrediyordu, amaaa dün akşamdan beri bende bi gariplik var bunu kendimde hissedebiliyorum üstelik çünkü büyük tansiyonum 13-14 hatta çoğunlukla 13,5 olarak devam ediyor. Bu öğleden sonra hala böyle olunca doktorumuzu aradım o da bu haftalar için normal olduğunu önemli olan küçük tansiyonun 8 i geçmeemsi gerektiğini söyledi, v e dinlenmemi tavsiye etti, ki zaten evde yatış durumundayım. Neyse sadede gelirsek szilerde durum nasıll, benim büyük ablamda hamileliğinin son ayında bu tansiyon sıkıntısı yüzünden sezeryan olmak zorunda kalmıştı ve bu benim beynimin bir köşesindede bende de böyle olacak diye kemirmekteeeee!!
Merhaba hanımlar, buradaki sayfalar o kadar hızlı ilerliyorki yetişebilene aşkolsun, e bende pek bi damdan düşer gibi geldiğimden aradaki bağlantıları kuramıyor pek bi sazanlaşıyorum, hatta bi önceki yazıma ne cevap verildi onu bile bulamadım şimdi. Neyse alışacağım artık hızınıza
İzninizle size bi sorum olacak, benim başından beri devam eden bir tansiyon sıkıntım var, hoş bu şimdiye kadar hep hastane ölçümlerinde yüksek seyreden beyaz önlük sendromu denen bir haldeydi, evdeki kendi ölçümlerimde maşallah hep normal seyrediyordu, amaaa dün akşamdan beri bende bi gariplik var bunu kendimde hissedebiliyorum üstelik çünkü büyük tansiyonum 13-14 hatta çoğunlukla 13,5 olarak devam ediyor. Bu öğleden sonra hala böyle olunca doktorumuzu aradım o da bu haftalar için normal olduğunu önemli olan küçük tansiyonun 8 i geçmeemsi gerektiğini söyledi, v e dinlenmemi tavsiye etti, ki zaten evde yatış durumundayım. Neyse sadede gelirsek szilerde durum nasıll, benim büyük ablamda hamileliğinin son ayında bu tansiyon sıkıntısı yüzünden sezeryan olmak zorunda kalmıştı ve bu benim beynimin bir köşesindede bende de böyle olacak diye kemirmekteeeee!!
ya çıkınca tamam canım o benimde aklımda bayanssulusmile ama doğuma girerken tuhaf geldi ya tabiki de çıkınca şöyle bi toparlancaz saç baş.....kocişimizi bebeğimizle güzel karşılayalım değilmi yani
yengeni kutluyorum valla rambo gibi kadınmış :lepi: valla canım ağrırsa bağırırım ne yapayım eyvahedigeldismile ben henüz nasıl doğum yapacağımı bilmediğimden bişey diyemiyorum yarın gitcez doktora bakalım ne olcak normal falan derse epidurali yaptırıp yaptırmamamkta kararsızım eşim yapma diyo adam korkuyo belden iğneyi duyunca tabi bakalım ne olcak ay azcık uzanıp uyumuşum rüya gördüm ya bebeğimi gördüm karnımda suratı belli ediyodu sırnaşık şey
Öncelikle geçmiş olsun canım.. bu aralar sayfalar hızlı ilerlemiyor aslında ama dediğin gibi bir kere kaçırdığın zma bi daha bulamıyorsıun nerde kaldığını en iyisi sen en son nerde kaldığı pcye de bi dosya aç kkda son okuduğum sayfa yaz oraya kaydet sonra direk o sayfadan girersin devam edersin geçmişi okumaya...Tansiyon olayına gelince bazı insalar hastane ortamında gerçekten çok geriliyor bendede öle fakat seninkinden farklı olarak bende evde bi sancın ağrım olsun hastaneye girer girmez geçiyor kaydirigubbakcemile3 nedense anlıyormu vuıcut nedir. Bütün belirtiler ortadan kalkınca tabi naz yapıyormuş gibi oluyorum bu sefer kimse inanmıcak hasta olduğuma kaydirigubbakcemile3 doğum sancıları da böle olursa yandık kaydirigubbakcemile3
Tansiyon olayına gelince yüksek tansiyon gerçekten önemli hamilelikte dikkat edilmesi gereken bi durum ama tabi senin elinde olan bişey değiil mümkün oldukça stresten uzak durman gerekiyor helede bu son ayda sende şiddetli baş ağrılarıda oluyordur yüksek
tansiyonun belirtilerinin en önemlilerindendir baş ağrısı.
Doğuma engel bi duruma gelmemsini istiyorsan ki dediği gibi gelebilir sıcakta larda tetikleyebilir tansiyonunh bol bol duş al hafif yiyecekler ye ve rahatlamaya çalış günde bi kaçkez ayağını kalp seviyenden yüksek biyere kaldır ve dinlenmeye çalış..
Koçişler bebişlerinin yüzünü görünce görüceklermi acaba bizi bir daha acaba kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
ee olsun okadar dimi ama 9 ay boyunca ilgi bizdeydi birazda bebişlerde olsun ..ama 9 ay boyunca yaptğımız nazların acısnı çıkarmasalar barii kaydirigubbakcemile3 bazen eşim şaka ile karışık sen bi doğum yapta ben sana sorcam diyor aklinialirimsmile aklinialirimsmile ama bilirim kıyamaz o bana kaydirigubbakcemile3
Canim normal dogum yapabilirsin derse igne falan yaptirma sakin bencede.Ama sezeryan olursa mecbur tabi boshayallersmile
Insallah yarina sende guzel haberlerle gelirsin canimm :Saruboceq:
yengeni kutluyorum valla rambo gibi kadınmış :lepi: valla canım ağrırsa bağırırım ne yapayım eyvahedigeldismile ben henüz nasıl doğum yapacağımı bilmediğimden bişey diyemiyorum yarın gitcez doktora bakalım ne olcak normal falan derse epidurali yaptırıp yaptırmamamkta kararsızım eşim yapma diyo adam korkuyo belden iğneyi duyunca tabi bakalım ne olcak ay azcık uzanıp uyumuşum rüya gördüm ya bebeğimi gördüm karnımda suratı belli ediyodu sırnaşık şey
Koçişler bebişlerinin yüzünü görünce görüceklermi acaba bizi bir daha acaba kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
ee olsun okadar dimi ama 9 ay boyunca ilgi bizdeydi birazda bebişlerde olsun ..ama 9 ay boyunca yaptğımız nazların acısnı çıkarmasalar barii kaydirigubbakcemile3 bazen eşim şaka ile karışık sen bi doğum yapta ben sana sorcam diyor aklinialirimsmile aklinialirimsmile ama bilirim kıyamaz o bana kaydirigubbakcemile3
Dogumdan sonra ilginin yuzde 70 i cocukta oluyo canim.Hatta belkide daha fazlasi.Bu sadece esin icin gecerli bisey degil senin icinde ayni durum gecerli tabi.
Bebek dunyaya geldikten sonra öncelik hep bebeginde oluyo esler hep ikinci planda kaliyo ondan sonraa sempatiksalakcinni
valla ben 2,5 sene çektim nazını adamın benimki nazlıdır biraz sağolsun hamileliğin ilk dönemleri psikolojik açıdan berbattı benim için sürekli tartışırdık bunu ben naz yapıyorum diye anlamış naniknanik teyzesi konuşunca bunlar normal şeyler diye garibim sesini etmedi sonra. sevsin tabi kuzumu onu 9 ay ben hissettim karnımda her hareketini çok güzel bişey doğuncada onlar sevsin doya doya Şeniz
pamikcim ben şuan 34 haftalığm bakalım işte ne derse bende ona göre araştırcm evet aklıma yatıyo ama bendeki şans çöldeki talihsiz deve misali :))) of ya inş. tam 40. haftaya kadar durmaz benim zillim tabi hayırlısı ve sağlıklı olsun ilk düşüncem o da çünkü 10 temmuzda sınavım var hangisini düşüneceğimi şaiırdım ya
ooo hanımlar sayfa binlere gelmişiz yavv
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?