2010 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

merhaba canımm merak ettim de tekirdağın neresindensin sen bende 1 sene orada yasadım da

işte benim korkumda o ya beklemezse 38 haftayı neyse paşa paşa doğururuz artık ne yapalım yanlız bişey sorcm ya ben ayağa kalkmaya çalıştığımda veya yatakta dönmeye çalıştığımda malum yerde anladın neresi olduğunu :))) çok agrım var ben bunu çoktandır çekiyorum dönerken yatakta bağırıyorum resmen ama nasıl anlatsam sanki böyle kas ağrısı gibi bacaklarımı sıkınca ağrıyo ve hiç elimi dokunduramıyorum hep yara sanki ağrıyo sizlerdede varmı yabilmiyorumkismile

selammmmmm kıssssslar ben geldimmm anca girdim eve bugün ama aklım hep sizdeydi

siz nasılsınızzz

yesicadan haber var mı?

esram şimdi heycandan deliriyordur ahh akşam bir arayayım onu

Selamm canımmmm hoşğeldinnnnn a.s. izmirin sıcak kanlı insanı
opuyorumnanaktan havalar burda çooooook sıcakk orasını düşünmek bile istemiyorum canım ama neyseki esiyordr kordon boyu filan biizm burda çıkıp serinleyeceğimiz bi yerde yok akşam dedimya sıcaktan uyuyamadım diye bi ara ufoyu çalıştrmayı bile düşündüm
Sonrada son ay ne olur ne olmaz bide doğum üstü hasta olmayım diye çalıştrımadım :kedi:

evet esra uyuyamamış bugün erkenden kalkmış kıyamam ben onaa :1hug: aslında biraz dinlenip güç toplaması lazım yarına kadar ama anlıyorum o heyecandan kim olsa uyuyanaz dışarsan sölemesi kolay geliyor. bi an önce alsa zeynebini kucağınada rahatlasa esrada ...bende çok merak ediyorummm onu ne yapıyor şuanda acaba aradığında bizide bilgilendir canım mutlaka selamızıda söle belki girmez buğün bidaha dularımız onunla

sen naslısn canımm

hımmmmmmmm bilmiyorumkismile bendede benzer ağrılar oluyordu yanlız benimki bıçak saplanır gibi anlık ve saniyelik oluyor doktoruma sordum doğum kanalına doğru ilerleiği için rahimde hafif sancılar olabilir dedi benimde içim rahatladı tabi.. artık normal bu ağrılar canım nerdeyse doğum yapıcaz olsun okadar ama uzun sürüyorsa bu ağrıların mutalaka sor doktoruna
birde tabi orası hamillelikte hiç olmadığı kadar hasaaslaşıyor En basitinden önceden epilasyon aleti ike gayet rahat epilasyonumu yaparken şimdi çok canım acıyor
..

hoşbulduk canımmmmiyiyim bede bugun akrabalara falan gittimm izmir felaket sıcak inan kordona da uzak kalıyorum ben canımmmm deniz havası hayallll ben dag esintisi alıyorum tepelerdeyim

ona ragmen çok sıcakkkk bu yaz yandık
aman dikkat et canım benim boğazım şişti soğuk su içmekten

mrb canım çorludayım ben 1 yıl olcak geleli eşimin tayininden dolayı geldik.

anladıgım kadarıyla t.dağ merkezdesin yine oralar güzel deniz kenarı ben çerkezköydeydim bende gelin gittim ama sonra izmire geri döndük iş yüzünden hem de ben özledim ailemi..
gerçi şimdide t.dağı özlüyorummmmmmmm
yaza ordayım inş.. 40 mevküdünü orda yapıcam inş..

valla canım sana şimdi en son agda maceramı anlatsam karnın agrır gülmekten resmen sünnetli erkeklere döndüm ya yürüyemedim şişti kocaman bişey oldu kafamçokkarıştı akannehir tövbe ettim daha yapmam valla meger ki hamilelikte lenf bezleri farklı çalıştığından pek tavsiye edilmiyormuş ağda ve benzeri şeyler oraya doğurana kadar yapmamlmaz:

canım sende dikkat et dolaba fazla su koyma soğuk içme hele terli iken dahada dikkat et

yaa sen çoook komiksinn canımm çok güldürdünn benii ya ne akadar açık sözlüsün aynı benim gibi anlatmak tarzınada hayran kaldımmm yaa en son ağda maceram seninkinden afarklı değil bi ara yarıda bırakıp evin içinde bağıra bağıra koşarak acımı dindirmeye çalışacaktım okadar yani delikafadulden ben birde uzun zmandır epilasyon aleti ile yapıyordum orayı ee alıştıra alıştyıra tabi iki saatte ağdada ölemi anacım birden şok etkisi yaratıyor :1shok: çığlıkta bir iki dakka sonra geliyor tabi evde kaydirigubbakcemile3 evde biri olsa bu kadına ne yapıyorlar dicek skınca neyseki dayandımm ama ağda sonrası yüzüm kıprkırmızı pancarrr gibi oldu ama tertemizde oldıum sonra bir ay rahatım jiletle baş edememem ben şahsen zaten becerememde. alışkanlık işte

Neyse kızlar bneim çıkmam lazımmm muhabbet çoooook güzel ama babam geldi markete götürcek beni araba ile bekliyor daha fazla bekletmeyim ççok öpüyprum sizi Şeniz

akannehirakannehirakannehirakannehirakannehirakannehirakannehirakannehir çoooooooookkkkkkk sıcak

blacksiyacım olsaydın ya görüşürdük ne güzel arkadaş olurduk birbirimize ya bende tekim burda

evet canım ya keşke bilirim orda gurbet yasamayı ben de tektim hiç arkadasım olamadı sanayi bölgesiydi kaldığım yer herkes calısıyordu her gun kayınvaldeme gidiyordum sıkıntıdan düşün

:)))

ne tarafta oturuyorsun

esinin tayını bir daha cıkıcak mı yoksa uzun süre ordamısınız

allahım affetsin birden çöl sıcakları bastırdı yaaaaaaaeyvahedigeldismileeyvahedigeldismileeyvahedigeldismileeyvahedigeldismileeyvahedigeldismileeyvahedigeldismile:sinifsinif::sinifsinif::sinifsinif::sinifsinif:

seder birde izmirde olsan yanmıştın walla

esraaaaaaa sılammmmmm gördüm siziiiiiiiiiii napıyonuzzz

esra nasıl gidiyor yarın sabah zeynep geliyorrrrrrr ayyyyyyyyy ben bile felaket heycanlıyımmmm

seder birde izmirde olsan yanmıştın walla

esraaaaaaa sılammmmmm gördüm siziiiiiiiiiii napıyonuzzz

esra nasıl gidiyor yarın sabah zeynep geliyorrrrrrr ayyyyyyyyy ben bile felaket heycanlıyımmmm

kız ege izmiri diyon demi orasıyla aramızda 4 5 saat var bizi ama çok sıcaklarda da gezilmez şakkıdışakkıdışakkıdışakkıdışakkıdı

izmirde yazın zaten kimse sokaga çıkmaz canım cavcav sıcakta mecbursan çıkıyorsun.. asfalt bilem eriyorrrrrrr

biz urlaya kaçıyoruz yoksa durulmuo

esraaaaaaaaaaa bırak geçmişi okumayı ben okuyamadım bugunnnnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…