pamikcim ben şuan 34 haftalığm bakalım işte ne derse bende ona göre araştırcm evet aklıma yatıyo ama bendeki şans çöldeki talihsiz deve misali :))) of ya inş. tam 40. haftaya kadar durmaz benim zillim tabi hayırlısı ve sağlıklı olsun ilk düşüncem o da çünkü 10 temmuzda sınavım var hangisini düşüneceğimi şaiırdım ya
selammmmmm kıssssslar ben geldimmm anca girdim eve bugün ama aklım hep sizdeydi
siz nasılsınızzz
yesicadan haber var mı?
esram şimdi heycandan deliriyordur ahh akşam bir arayayım onu
merhaba canımm merak ettim de tekirdağın neresindensin sen bende 1 sene orada yasadım da
işte benim korkumda o ya beklemezse 38 haftayı neyse paşa paşa doğururuz artık ne yapalım yanlız bişey sorcm ya ben ayağa kalkmaya çalıştığımda veya yatakta dönmeye çalıştığımda malum yerde anladın neresi olduğunu :))) çok agrım var ben bunu çoktandır çekiyorum dönerken yatakta bağırıyorum resmen ama nasıl anlatsam sanki böyle kas ağrısı gibi bacaklarımı sıkınca ağrıyo ve hiç elimi dokunduramıyorum hep yara sanki ağrıyo sizlerdede varmı yabilmiyorumkismile
ya kızlar nerdesinnnnn kimse yokkkkk yine off siz olmayıncada tadi olmuyor buranınnnnnn
Selamm canımmmm hoşğeldinnnnn a.s. izmirin sıcak kanlı insanı
opuyorumnanaktan havalar burda çooooook sıcakk orasını düşünmek bile istemiyorum canım ama neyseki esiyordr kordon boyu filan biizm burda çıkıp serinleyeceğimiz bi yerde yok akşam dedimya sıcaktan uyuyamadım diye bi ara ufoyu çalıştrmayı bile düşündüm
Sonrada son ay ne olur ne olmaz bide doğum üstü hasta olmayım diye çalıştrımadım :kedi:
evet esra uyuyamamış bugün erkenden kalkmış kıyamam ben onaa :1hug: aslında biraz dinlenip güç toplaması lazım yarına kadar ama anlıyorum o heyecandan kim olsa uyuyanaz dışarsan sölemesi kolay geliyor. bi an önce alsa zeynebini kucağınada rahatlasa esrada ...bende çok merak ediyorummm onu ne yapıyor şuanda acaba aradığında bizide bilgilendir canım mutlaka selamızıda söle belki girmez buğün bidaha dularımız onunla
sen naslısn canımm
mrb canım çorludayım ben 1 yıl olcak geleli eşimin tayininden dolayı geldik.
hımmmmmmmm bilmiyorumkismile bendede benzer ağrılar oluyordu yanlız benimki bıçak saplanır gibi anlık ve saniyelik oluyor doktoruma sordum doğum kanalına doğru ilerleiği için rahimde hafif sancılar olabilir dedi benimde içim rahatladı tabi.. artık normal bu ağrılar canım nerdeyse doğum yapıcaz olsun okadar ama uzun sürüyorsa bu ağrıların mutalaka sor doktoruna
birde tabi orası hamillelikte hiç olmadığı kadar hasaaslaşıyor En basitinden önceden epilasyon aleti ike gayet rahat epilasyonumu yaparken şimdi çok canım acıyor..
hoşbulduk canımmmmiyiyim bede bugun akrabalara falan gittimm izmir felaket sıcak inan kordona da uzak kalıyorum ben canımmmm deniz havası hayallll ben dag esintisi alıyorum tepelerdeyim
ona ragmen çok sıcakkkk bu yaz yandık
aman dikkat et canım benim boğazım şişti soğuk su içmekten
anladıgım kadarıyla t.dağ merkezdesin yine oralar güzel deniz kenarı ben çerkezköydeydim bende gelin gittim ama sonra izmire geri döndük iş yüzünden hem de ben özledim ailemi..
gerçi şimdide t.dağı özlüyorummmmmmmm
yaza ordayım inş.. 40 mevküdünü orda yapıcam inş..
valla canım sana şimdi en son agda maceramı anlatsam karnın agrır gülmekten resmen sünnetli erkeklere döndüm ya yürüyemedim şişti kocaman bişey oldu kafamçokkarıştı akannehir tövbe ettim daha yapmam valla meger ki hamilelikte lenf bezleri farklı çalıştığından pek tavsiye edilmiyormuş ağda ve benzeri şeyler oraya doğurana kadar yapmamlmaz:
blacksiyacım olsaydın ya görüşürdük ne güzel arkadaş olurduk birbirimize ya bende tekim burda
akannehirakannehirakannehirakannehirakannehirakannehirakannehirakannehir çoooooooookkkkkkk sıcak
hemde çoooooookkkkkkkkkkkk:icecream:
seder birde izmirde olsan yanmıştın walla
esraaaaaaa sılammmmmm gördüm siziiiiiiiiiii napıyonuzzz
esra nasıl gidiyor yarın sabah zeynep geliyorrrrrrr ayyyyyyyyy ben bile felaket heycanlıyımmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?