2010 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

kızlaaarrr,geldim yesicam nerde kaldı,bi haber var mı diye baktım..
iyi haberlini okumak için sabırsızlanıyorum,innnşallah dönmüştür oğluşumuz:Saruboceq:
ben de heyecandan donmuş vaziyetteyim,uykusuzluktan da bayılmak üzereyim..
herşey hazır..
bi an kalbim duracak giibi oluyor,sonra bi bakıyorum doğum yapacak olan ben değilmişim gbi:)))

ayy 36 hafta geçti de kalan saatler geçmiyor sanki..

siz de ne var ne yok?

canım nasıl mutluyum nasıl mutluyum anlatamam inan şuan burnum sızlıyor gözlerimde dolmuş vaziyette..

senin için zaynep için çok heycanlıyım inanamazsın

nasıl da sevmişim seni.. nasıl da bu kadar önemli oldunuz hayatımda kendime bile şaşırıyorum ki sen bilirsin ağlamam duygulanmam kolay kolay..

bugun hep aklım sendeydi akşamda arayacagım zaten haberin olsun

annenler de geldi tekrar tekrar gözün aydın
şimdi ise kimseye sinirlenmemeye çalış özellikle X kişilere :)

sütün gelirse kesmeyelim demi..
hem kızımızın artık sana daha cok ihtiyacı var senin stresin şimdi daha çok etkileyecek.

ay kıyamam bol bol fotolarını yolla bize olmadı face koy hemen ben catlarım

bu arada sana özelden mesaj attım :) cevabını unutma

çorluda şifa hastanesine yakınım canım sanırım bu senede burdayız ama çok sıkıldım burda kimse yok eşimle ben başbaşayız :sinifsinif:

slm kızalr...heyecanlar artmış durumda..
ya size bişey sorucam..yarın dr kontrolüm var biliyosunuz...alttan muayene eder mi acaba??sezeryan olucam ama yinede bakar mı?
o bölge tam çıkmadı alsam 12 güne kafar falan doğum yapıcam sonrasını düşünüyorum dikişlerle mi kıllarla mı uğraşıcam..napsam ki?

yarın benimde doktor kontrolüm var sezeryan olacaksan niye baksın ki alttan bilmiyorumkismile

sezeryan olcaksan bakacağını sanmam ama ne bileyim her doktorda bir değil ki ya ben 34 haftalığm mesela kızlar daha erken 38 de bakılır karar verilir diyolar benimde yarın kontrolüm var hadi hayırlı haberlerle dönesin inş. canım

yarın benimde doktor kontrolüm var sezeryan olacaksan niye baksın ki alttan bilmiyorumkismile

ya ne bileyim sezeryanda olsa bazı drlar açılma falan var mı diye bakıyomuş ya ondan tedirginim
aslında öle utanılacak gibi değil çok çok az çıkmış durumda

çorluda şifa hastanesine yakınım canım sanırım bu senede burdayız ama çok sıkıldım burda kimse yok eşimle ben başbaşayız :sinifsinif:

ooo canım sen yine çorludaymıssın orası çççççççookkkkkkkk güzel ben kızılpınarda oturdum 6 ay sonra ç.köye gectim..

biz corluya gezmeye geliyorduk büyük bir alış veriş merkezi var ya oraya adını unuttum şimdi..

orlon diyesim geliyor
kıymetini bil kocisinle basbasasın bende öyleydim izmire geldim bas basa kalamıyoruz :)
yazınn misafirim olursunnn bebişlerimizi alır gezerizzz

hadi bakalım sende güzel haberleri getir canım bence alttan kontrol yapmaz yapsa bile hiç elleme doğuma yakın zorlanırsın

ohh herkes yarın bebişlerini görcek seninde güzel haberlerini bekliyorumm ayyy birde ben gelsem 38. haftama artık şu cadı kızım kordonunu cıkarsa boynundan
havuza gidip takla falanmı atsam ne yapsam :lepi:

yarın herkes sözlenmiş yarın kontroller var birde ilk bebişimiz geliyo yarın ooo yarın bayağı heyecanlı olacak zemuszemus

ya ne bileyim sezeryanda olsa bazı drlar açılma falan var mı diye bakıyomuş ya ondan tedirginim
aslında öle utanılacak gibi değil çok çok az çıkmış durumda

mehtap bu arada 24 mayısta bulusuyoruz gelmek ister misin? izmirli hamişler olaraj guclubacismile

:CüvCüv:yesicaaaaaaaaaaaaaa boşver geçmişi yaz kız çatlatma adamı:CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey

evet her dr farklı..ama benim erken doğum riskim de vardı ya bu nedenle sadece nst yapabilir aslında..ama progestanı ve iğneyi bıraktım ya açılma oldumu diye bakabilir bir de geçen bi damla kan gelmişti...ayyy bilmiyom yarın 6da randevum..inşallah canım güzel haberlerle ve büyük günün kesin tarihiyle gelirim..

mehtap bu arada 24 mayısta bulusuyoruz gelmek ister misin? izmirli hamişler olaraj guclubacismile

ah canım çok isterima ama ben ilçedeyim..zaten öle fazla gezmeye falan iznim yok dr amca ev gezmelerine izin verdi bu ay sadece....hem bakarsın o gün hastaneye yatarım..dr o günleri düşünüyor sezeryan için..

nerde buluşuyonuz kız o halde sıcaktakaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemile

canım deniz kenarında konak pierde :)
buyur gellllll

ah canım çok isterima ama ben ilçedeyim..zaten öle fazla gezmeye falan iznim yok dr amca ev gezmelerine izin verdi bu ay sadece....hem bakarsın o gün hastaneye yatarım..dr o günleri düşünüyor sezeryan için..

sorma yazdıktan sonra fark ettim 36. haftadasınnnnnnn Allahım saglıkla bir avazda kurtarsınnnnnnnnn

ayyyyyyyyyyyyyy yağmurrrrrrrrrrrr başladı yasasıııııııııııııınnnnnnnnnnnnnnnn

balacksiyacm orion diyecektin sanırım sırnaşık şey asıl sen geliyosun buraya ben seni davet edeyim buyur gel canım gezeriz inş. bebişler izin verirse tabi

nerde buluşuyonuz kız o halde sıcaktakaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemile

ayy ben buhar olup uçucam sanıyorum bu sıcaklardan..tam zamanında doğurucaz yoksa yazın kesin buharlaşırdım..

off ya kızlar tam girdim kapıcı kapıyı çaldı. münasebetsiz şey ya. ben size haber veeyim diye tuvalete bilke girmedim. adamın yaptığına bakk

erken doğum riskin falan varsa bakabilir bence sen yinede tedbiri elden bırakma :jeyyar:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…