kızlaaarrr,geldim yesicam nerde kaldı,bi haber var mı diye baktım..
iyi haberlini okumak için sabırsızlanıyorum,innnşallah dönmüştür oğluşumuz:Saruboceq:
ben de heyecandan donmuş vaziyetteyim,uykusuzluktan da bayılmak üzereyim..
herşey hazır..
bi an kalbim duracak giibi oluyor,sonra bi bakıyorum doğum yapacak olan ben değilmişim gbi:)))
ayy 36 hafta geçti de kalan saatler geçmiyor sanki..
siz de ne var ne yok?
evet canım ya keşke bilirim orda gurbet yasamayı ben de tektim hiç arkadasım olamadı sanayi bölgesiydi kaldığım yer herkes calısıyordu her gun kayınvaldeme gidiyordum sıkıntıdan düşün
:)))
ne tarafta oturuyorsun
esinin tayını bir daha cıkıcak mı yoksa uzun süre ordamısınız
yarın benimde doktor kontrolüm var sezeryan olacaksan niye baksın ki alttan bilmiyorumkismileslm kızalr...heyecanlar artmış durumda..
ya size bişey sorucam..yarın dr kontrolüm var biliyosunuz...alttan muayene eder mi acaba??sezeryan olucam ama yinede bakar mı?
o bölge tam çıkmadı alsam 12 güne kafar falan doğum yapıcam sonrasını düşünüyorum dikişlerle mi kıllarla mı uğraşıcam..napsam ki?
slm kızalr...heyecanlar artmış durumda..
ya size bişey sorucam..yarın dr kontrolüm var biliyosunuz...alttan muayene eder mi acaba??sezeryan olucam ama yinede bakar mı?
o bölge tam çıkmadı alsam 12 güne kafar falan doğum yapıcam sonrasını düşünüyorum dikişlerle mi kıllarla mı uğraşıcam..napsam ki?
yarın benimde doktor kontrolüm var sezeryan olacaksan niye baksın ki alttan bilmiyorumkismile
çorluda şifa hastanesine yakınım canım sanırım bu senede burdayız ama çok sıkıldım burda kimse yok eşimle ben başbaşayız :sinifsinif:
slm kızalr...heyecanlar artmış durumda..
yarın benimde doktor kontrolüm var sezeryan olacaksan niye baksın ki alttan bilmiyorumkismile
ya ne bileyim sezeryanda olsa bazı drlar açılma falan var mı diye bakıyomuş ya ondan tedirginim
aslında öle utanılacak gibi değil çok çok az çıkmış durumda
sezeryan olcaksan bakacağını sanmam ama ne bileyim her doktorda bir değil ki ya ben 34 haftalığm mesela kızlar daha erken 38 de bakılır karar verilir diyolar benimde yarın kontrolüm var hadi hayırlı haberlerle dönesin inş. canım
mehtap bu arada 24 mayısta bulusuyoruz gelmek ister misin? izmirli hamişler olaraj guclubacismile
mehtap bu arada 24 mayısta bulusuyoruz gelmek ister misin? izmirli hamişler olaraj guclubacismile
nerde buluşuyonuz kız o halde sıcaktakaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemile
ah canım çok isterima ama ben ilçedeyim..zaten öle fazla gezmeye falan iznim yok dr amca ev gezmelerine izin verdi bu ay sadece....hem bakarsın o gün hastaneye yatarım..dr o günleri düşünüyor sezeryan için..
nerde buluşuyonuz kız o halde sıcaktakaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemile
evet her dr farklı..ama benim erken doğum riskim de vardı ya bu nedenle sadece nst yapabilir aslında..ama progestanı ve iğneyi bıraktım ya açılma oldumu diye bakabilir bir de geçen bi damla kan gelmişti...ayyy bilmiyom yarın 6da randevum..inşallah canım güzel haberlerle ve büyük günün kesin tarihiyle gelirim..
off ya kızlar tam girdim kapıcı kapıyı çaldı. münasebetsiz şey ya. ben size haber veeyim diye tuvalete bilke girmedim. adamın yaptığına bakk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?