2010 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

sağol canım yaa şurda olsa gelirim ama sende bilirsin 2 çocukla çok gezemiyorum daha doğrusu gezilmiyor zamanı gelince inşaallahbilmiyorumkismilebilmiyorumkismilebilmiyorumkismilebilmiyorumkismilebilmiyorumkismile

biz gönderdik şekerim yağmuru size..hihoyyyt

off ya kızlar tam girdim kapıcı kapıyı çaldı. münasebetsiz şey ya. ben size haber veeyim diye tuvalete bilke girmedim. adamın yaptığına bakk

:mymeka::mymeka::mymeka::mymeka::mymeka::mymeka::mymeka::mymeka:klava:klava:klava:klava:klava:klava:klava:klava:klava:klava:akannehirakannehirakannehirakannehirakannehirakannehirakannehirakannehirakannehirakannehirakannehirakannehirakannehirakannehir

oluşumuzun başı sol kasığımın üzerinde. baş aşağı yani. dönmüş oluyor yani bından sonra dönemez dönemez tekrar geri delikafadulden delikafadulden delikafadulden delikafadulden

hahayyyy bu arada arkadaşlar çatırdadım deyince aklıma geldi bilin ne oldu?!!!!!!!

sabah uyandıgımda bir baktım tam göbek deliğimin altında çatlaklar varrrrrrrr bende çatlaklılar kervanına katılmış bulunmaktayımmmmmm

kakao yağım bitmişti üşendim inip almaya sürmedim 2 gün o yüzden oldu hep ahh eşşek kafam

yaa bende çatlaklar kervanına katıldım birkaç gün önce..göbek deliğimin üstünde hemen var birde kasıklarımın oralarda biraz var....hoş değil ama napalım..oğluma kurban olsun çatlaklarrr

yaa bende çatlaklar kervanına katıldım birkaç gün önce..göbek deliğimin üstünde hemen var birde kasıklarımın oralarda biraz var....hoş değil ama napalım..oğluma kurban olsun çatlaklarrr

ne yapalım dediğin gibi olan oldu fazla az kurban olsun bebişlerimize amannnnn

yesica bu kadar mı dedi doktor ay anlat azıcık ne soğuk kanlısın güzelimmmm ya

heh veriyom haberleri. kilosu iyi iç organlar tamam. yüzünü çekebilmek için doktor akrobasi yaptı.
kızlar kaç gündür aşağıda bişeyler karıştırdığını biliodum ama yine de kötüye hazırlıklı olayım dedim.başı sol kasığımdaysa dönmüş oluyo demi? ayakları da haliyle sağ göğüs kafesimin altında. çirkin bişey. babası bana benzemiyo dedi durdu. üzüldü adam. doktor da burnu aynen annesi deyince hepten yıkıldı adamcağız:sinifsinif: mafoldumben

ah bacım ahhh benim sıpam dönmediii..

keyfi yerinde demekki annesi.. :)

benim bundan sonra değişmez dediğimi yanlış yorumlama canım doğum pozisyonu aldıysa eger bebiş değiiştirmezmiş.. ancak daha o pozisyonu almadıysa 38. haftada bile dönebilirmiş iç güdüsel olarak..

ben kordonun 2 defa dolanmasına dün çok takmıstım ama doktorum dediki doğumun nasıl olacagı aslında senin seçimin değildir sadece bazen bebek kendi secer sen akışına bırak dedi ki adama güvenirim çünkü doktorum hem sezeryandan yana değil olsa bile biz dedikki siz normal de doğurtsanız sezeryanda yapsanız biz size sezeryan ücreti vericez hani işimizi sağlama alalım die ilk zamanlar

çünkü kimi doktorda çok paracı oluyor
allahtan benimki o kadar degılmiş

aynı pozisyon canım benimkide solda bası göğüs kafesimde ayakları var hilal gibi durmus yamuk hilalım benim :)))

evet canım normal doğum pozisyonunu almıs oğlusun

benimkide aynıııııııııııı babasıııııııııı benden gram almamıs gözüküyıorrrrrrrrrrr (((((

heh blackcim senin için şu kordon olayını sordum doktora. normal doğuma engel mi diye?
adam nerden buluyosun bu soruları dedi :)) bulurum ulen dedim. neyse açıklayım hemen. normal doğumla gelen bebeklerin yarısında bu durum var. ama doktolar bunu sezeryan gerekçesi gösteiyolar ki bu son derece yanlış. önemli olan kordonun sıkışmaması.
aslında bunları ben daha önceki araştımalarımın sonucunda da söylemiştim. ama doktoa da sorayım dedim. senin doktorbu durumda sezeryan mı yaparız dedi canım?

ah bacım ahhh benim sıpam dönmediii..

blacksiya haklı canım son haftalara kadar dönme şansı var. ama dönmüşse doğrulması mümkün olamıyo sempatiksalakcinni sen içini ferah tut. hadi yavum dön tatlışım diye sev. o seni dinler annesi

kızlar şimdilik bana musade ben çıkayım kociş gelir şimdi sofrayı hazırlayayımm

akşam kaybolmayınn

kızla bu arada saçlı bebelerden pek hoşlanmazdım. oğlumun benim gibi saçları var:roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…