canım deniz kenarında konak pierde :)
buyur gellllll
sorma yazdıktan sonra fark ettim 36. haftadasınnnnnnn Allahım saglıkla bir avazda kurtarsınnnnnnnnn
ayyyyyyyyyyyyyy yağmurrrrrrrrrrrr başladı yasasıııııııııııııınnnnnnnnnnnnnnnn
canım deniz kenarında konak pierde :)
buyur gellllll
sorma yazdıktan sonra fark ettim 36. haftadasınnnnnnn Allahım saglıkla bir avazda kurtarsınnnnnnnnn
ayyyyyyyyyyyyyy yağmurrrrrrrrrrrr başladı yasasıııııııııııııınnnnnnnnnnnnnnnn
off ya kızlar tam girdim kapıcı kapıyı çaldı. münasebetsiz şey ya. ben size haber veeyim diye tuvalete bilke girmedim. adamın yaptığına bakk
oluşumuzun başı sol kasığımın üzerinde. baş aşağı yani. dönmüş oluyor yani bından sonra dönemez dönemez tekrar geri delikafadulden delikafadulden delikafadulden delikafadulden
oluşumuzun başı sol kasığımın üzerinde. baş aşağı yani. dönmüş oluyor yani bından sonra dönemez dönemez tekrar geri delikafadulden delikafadulden delikafadulden delikafadulden
hahayyyy bu arada arkadaşlar çatırdadım deyince aklıma geldi bilin ne oldu?!!!!!!!
sabah uyandıgımda bir baktım tam göbek deliğimin altında çatlaklar varrrrrrrr bende çatlaklılar kervanına katılmış bulunmaktayımmmmmm
kakao yağım bitmişti üşendim inip almaya sürmedim 2 gün o yüzden oldu hep ahh eşşek kafam
ooohhhhhhhh hadi bakalım gözün aydınnnnnnnn aynı anda döndü bizimkiler :))
bundan sonra değişmezmiş pozisyonu canım gözün aydınnnnnnn
yaa bende çatlaklar kervanına katıldım birkaç gün önce..göbek deliğimin üstünde hemen var birde kasıklarımın oralarda biraz var....hoş değil ama napalım..oğluma kurban olsun çatlaklarrr
ah bacım ahhh benim sıpam dönmediii..
heh veriyom haberleri. kilosu iyi iç organlar tamam. yüzünü çekebilmek için doktor akrobasi yaptı.
kızlar kaç gündür aşağıda bişeyler karıştırdığını biliodum ama yine de kötüye hazırlıklı olayım dedim.başı sol kasığımdaysa dönmüş oluyo demi? ayakları da haliyle sağ göğüs kafesimin altında. çirkin bişey. babası bana benzemiyo dedi durdu. üzüldü adam. doktor da burnu aynen annesi deyince hepten yıkıldı adamcağız:sinifsinif: mafoldumben
ah bacım ahhh benim sıpam dönmediii..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?